|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Dokładnie, poprostu ktoś bardzo trafnie potrafił zironizowac to co się dzieje wokół Naszego Klubu i wyszło mu to świetnie. Pogratulować tylko.
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Na orange wywiad z JB jutro rano o 6
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
z pewnością powie coś odkrywczego, nie mogę się doczekać...
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
To powtórka, ostatnio ten wywiad był emitowany, mógłby ktoś przybliżyć co nasz dyrektorek powiedział.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Pewnie, że będzie włosy zapuszczał. Ciekawe czy będzie można to obejrzeć gdzieś później na necie ?
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nic ciekawego nie powiedział, przejechał się mocno po Frederiksenie, stwierdził, że kibice na C to nie są jedyni kibice Wisły, bo przecież ponad 70 tys. kart kibica wyrobiono, twierdził, że nie śpi po nocach...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Od początku swojego II pobytu w Wiśle Pan wiceprezes ds. sportowych nie wykonał ani jednego dobrego ruchu. Same błędy, pomyłki i wtopy.
Jedynie z Glowackim nie jest niczemu winien, bo kto mógłby sie spodziewać ze Arek zawiedzie sportowo minionej jesieni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Co do Brożka, jak tak dalej pójdzie, to wolny będzie także niedługo, więc niech Łysy ogarnia temat, bo nikogo lepszego i tak nie sprowadzi... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
tym bardziej "w" pustej pale.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pusta właśnie nie jest i dlatego tyle kłopotu sprawia
) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapomniałeś o Marcelo, ale to mu się trafiło jak ślepej kurze ziarno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zdanie klucz na czwartek... "Od początku swojego II pobytu w Wiśle".
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/1...ie-maja-wcale/
"8. Wisła Kraków – Smok Wawelski. Pochodzący ze Smoczej Jamy symbol miasta z Małopolski. Wielu widziałoby go pewnie wyżej, ale mi się już trochę przejadł. Bez wątpienia jest najbardziej znaną maskotką piłkarską w naszym kraju i niezbyt mądry wyraz pyska z wywalonymi na wierzch zębiskami trochę się już znudził. Bo co by nie mówić, wygląda dość głupawo. Wisła ostatnimi czasy zawodzi, a on cały czas się uśmiecha..." |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Janusz Basałaj: Stańcie murem za Cupiałem!
Dobrze zna pan prezesa Cupiała, zatem jak pan uważa – czy właściciel Wisły kolejny raz sięgnie do kieszeni po duże pieniądze i odbuduje wielką Wisłę? - Kiedyś bym powiedział, że zewrze szeregi, wstanie, podniesie głowę i zbuduje wielką Wisłę, by pokazać wszystkim, że on nigdy się nie poddaje. Natomiast dziś dociera do nas dużo sygnałów, że Cupiał jest zniechęcony. Nie wiem czy to prawda. Fakty są jednak takie, że wielu zawodników odchodzi, a klub nie zamierza przeprowadzać dużych transferów. Zatem można zaryzykować tezę, że Cupiał nie patrzy już na Wisłę z takim entuzjazmem. Zawsze go podziwiałem za to, że potrafił wyjść z największych opresji. Jest to człowiek, którego porażki niezwykle mobilizują. On nienawidzi przegrywać. Jeśli mu się to zdarzy, to wyciąga wnioski i idzie do przodu. Poczekajmy na to, co się wydarzy. Na razie wiemy tyle, że wrócił Tadek Czerwiński. To zaufany człowiek Cupiała. Może to dobry prognostyk? Cały wywiad z Januszem Basałajem ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
"stańcie murem za Cupiałem i pomóżcie mu odbudować wielką Wisłę".
Podbijam apel prezesa Basałaja do skali 1906 %. Myślę, że PVD oraz admini, wybaczą mi ten komentarz do jego postu. Wisła nie ma czasu na jakąkolwiek zwłokę, a co dopiero na destrukcyjną paranoje lub zaniechania czy odkładanie działań w wczasie. Wszystko inne poza interesem Wisły dotrze się w praniu, zarówno żale kibiców, marazm dzialaczy czy rozterki Cupiała. Stwórzmy atmosferę współpracy na rzecz Wisły, gdzie Cupiał zobaczy iż warto wszystko zacząć od nowa i wreszcie mądrzej oraz trwalej. Pokażmy mu, że my też wyciągamy wnioski i zjednoczmy się dla Wisly na wszystkich trybunach stadionu, bez własnych warunków wstępnych. Zaś nasi działacze wreszcie dorosną do Wielkiej Wisły Cupiała i pozostaną z nią tylko Ci, których pasja Wiślacka będzie choć troszkę większa od kalkulacji czy malostkowości. Zróbmy najpierw w Wiśle to wielkie pranie, w tym własnych sumień także, a reszta ułoży się sama. Wszyscy się zrozumiemy i poukładamy sprawy na lata. Kibicowskie, klubowe i sportowwe, zwłaszcza te niezaistniałe a niezbędne w swych podstawach. Wszyscy wykażmy się najpierw troską o interes Wisły, a dopiero potem o własny. Dajmy jako kibice sygnał do natychmiastowej wspólpracy na rzecz potrzebującej nas Wisły i dajmy się wykazać innym w jej sprawie, zwłaszcza Wiślackim działaczom do tej pory nieobecnym na miarę Wielkiej Wisły Cupiała. Zawolajmy jednym glosem do Cupiała : Jazda, Jazda Biała Gwiazda, najlepiej na koszulkach zdolnych wychowanków czy klasowych walczaków bo tak się sklada, że od 15 lat interes Wisły najbardziej leżał i leży nadal w jego rękach , sercu i głowie.
Ostatnio edytowane przez kot : 11.01.2013 o godz. 01:08.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
..wszystko pieknie , ladnie- wzniosle slowa i piedestaly ...tylko ze ...hmmm.... ile razy mozna |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie mogę zrozumieć, jak można w kontekście Wisły przytaczać wypowiedzi Janusza Basałaja. Tego samego osobnika, który wraz ze swoimi pomagierami (np. Praskim) doprowadził do zniszczenia dorobku Kasperczaka i wielkiej Wisły (w ciągu następnych ośmiu lat oprócz pierwszych miesięcy Skorży już nigdy nie było dominującej Białej Gwiazdy), który ze swoją grupą doradców przekonał Cupiała do zatrudnienia zdecydowanie najgorszego trenera w erze Telefoniki Wernera Liczki. Co w konsekwencji doprowadziło do pamiętnej klęski z Legią 1:5, a przede wszystkim do tego, że Wisła w przeciągu kilku miesięcy rządów tego duetu znacznie straciła blask, nie przypominała tej samej drużyny z jesieni 2004 roku. Doprowadził też do wojny medialnej, do zepsucia atmosfery na Wiśle. Po paru miesiącach jego pracy w Wiśle był taki niewyobrażalny chaos, bałagan, że szkoda gadać. Słynne hasło z meczu z Górnikiem w rundzie wiosennej sezonu 2004/2005 nie powinno nigdy stracić na ważności w stosunku do Janusza, ale też oczywiście do jego brata Bogdana.
Pamiętam też dyskusję między Czerwińskim, a Basałajem na łamach mediów, kiedy ten pierwszy zupełnie ośmieszył tego drugiego. W wyniku czego można było dowiedzieć się, że Basałaj to zwykły prostak. To tak samo jakby zrobić materiał poświęcony uczciwości w piłce nożnej, a w roli eksperta wypowiadałby się Wdowczyk, Blacha, czy inny z ogromem zarzutów.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 12.01.2013 o godz. 19:43.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Prędzej uwierzę w Atlantydę niż w powrót Cupiała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy ja wiem? To w sumie w jego stylu. Rzuci pieniądze, a potem znowu się obrazi, że nie ma LM i tak w kółko.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
To już tyle lat a nigdy nie widziałem żeby ukazał się z nim jakikolwiek wywiad w stylu Wojciechowskiego który rzucał na ślepo nie tylko pieniędzmi... Ale i słowami. Wielki Szacunek dla "Tego" Gościa.
Ostatnio edytowane przez DEBO : 13.01.2013 o godz. 17:24.
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Panu Cupiałowi należy się szacunek i gdzie tam Wojciechowskiemu do niego .Wojciechowski to mi wygląda na prostaka chama i kmiota w jednym hehee.Pan Cupiał niedość ze bardzo bogaty to ma też nienaganny styl .Żal tylko ze czasem słucha rad różnych baranów
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wojciechowski miał za duże parcie na szkło i jego fanaberie wychodziły na światło dzienne. Cupiał jest zdecydowanie wycofanym człowiekiem który nie pcha się przed kamery, ale rzeczywisty stan rzeczy mógłby cię poważnie zdziwić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
To Tylko Fakt, nie radzę wierzyć w ich informacje.
Ktoś pisał o Atlantydzie, chętnie się do tej opinii przyłaczę |
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...l?ticaid=1fe35 GArguła za taką kase to powinien latać za trzech
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
BTW Na 7 podanych 3 jest z Wisły.... a piłkarze serwują nam miejsce na dole tabeli.... ale dno, zdemoralizowane przepłacane "gwiazdory"...
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 15.01.2013 o godz. 12:32.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Faktycznie w Amica liczą każdy grosz, tak patrząc na kontrakt Murawskiego to chyba nawet 7 razy oglądają złotówkę.
Powód: Amice pomyliłem z Lechem. Przepraszam.
Ostatnio edytowane przez cfa : 15.01.2013 o godz. 13:16.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|