|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Grał (chyba raczej przebywał) w Ajax Cape Town w latach 2004-2006
Tym niemniej pożytek z niego pewnie będzie zerowy. żródło: http://www.footballdatabase.eu/footb....28497.en.html
Ostatnio edytowane przez ooona : 08.01.2013 o godz. 00:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Powiem tak: piję w .... i palę dwie ramy dziennie. Nie wysypiam się i jem byle co i w dalszym ciągu mam mniej styrany ryj niż pan Sraki. Nie uwierzę, że ma tyle lat ile mam ja. Nie dla Selera.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wiecie co jest najlepsze ? Że chyba tylko my, Bełchatów i Podbeskidzie jesteśmy klubami, które nie mogą się osłabić w okienku transferowym. Czy odejdzie Pan Y czy pan X, nie ma to znaczenia, bo i ten i tamten to miernota, którego zastąpi kolejny miernota.
Polonia - już osłabiona Legia - odejdzie Wolski, pewnie to samo spotka Koseckiego, mam takie przeczucie, że i w obronie zrobi im się dziura Lech - podobno ma odejść Tonew, Ubiparipa nie liczę Lechia - Traore itd. Czyli może być lepiej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Po co ktoś zrobił stronę o Emmanuelu Sarki na historiawisly
|
|
|
|
Guest
|
|
Do Twojej wyliczanki osłabionych dodam oczywiście Zabrze (Milik, a może ktoś jeszcze). Na LO niech gra Bunoza, Burliga albo ktokolwiek jak mają wydawać kasę na dziada klasy Fredka, Rommell out; Mały in i nic nie zmieniać chyba że Peralta da nadzieję na cokolwiek i będzie nas stać na niego
Ostatnio edytowane przez arti : 08.01.2013 o godz. 14:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Czy siedział czy nie siedział to tylko są domniemania. Nie ma co mieszać Bednarza do sprawy zatrudnienia Probierza, bo nie był wtedy pracownikiem klubu i nie ma dowodów że coś komuś podpowiadał w tej sprawie czy o czymś decydował.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wg mnie nikt inny takiej głupoty nie byłby w stanie wymysleć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Media podawały że Probierz już wcześniej był kandydatem do zastąpienia Maaskanta, z tym że odszedł do Arisu zanim zwolniono Holendra i dlatego trenerem został Moskal.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mistico pojechałes troche za daleko
-za chujowego,stojącego w miejscu nie szukającego gry a kontuzji Meliksona wchodzi Chrapek i różnicy nie widać. -za Meliksona w formie wchodzi Chrapek i różnica od razu jest widoczna. p.s. kiedy Chrapek zagrał dobry mecz? Nie mitologizujmy chłopa, bo niedługo będzie płacz ze nam Chrapek spotkań nie wygrywa.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Uryga sprzed kontuzji był bardzo obiecujący, ale teraz jesienią nie grał. Oby po zimie potwierdził swój potencjał, a wtedy może powoli mógłby zacząć zastępować Wilka. Genkov mimo wszystko wbił te kilka goli, osiągnięcia Sikora to asysta i to że dosłownie kilka razy w rundzie kopnął piłkę (nie mylić ze strzałem) w światło bramki przeciwnika, Boguski - 2 gole na pustą o reszcie szkoda gadać.
Ostatnio edytowane przez arti : 08.01.2013 o godz. 16:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mistico
Melikson 5 asyst najwięcej w zespole Chrapek 0 asyst Stojącego w miejscu Meliksona ? Za dużo czytasz Weszło.pl,zobacz jakikolwiek mecz Wisły czy to z trybun czy w tv i napisz jeszcze raz że tak uważasz To że gra gorzej niż w rundzie mistrzowskiej nie oznacza że nie daje z siebie nic to samo tyczy się Cezarego Wilka można powiedzieć że gra źle ale nie można powiedzieć że się nie stara bo zapierdala po boisku za trzech a to że gra słabo to inna sprawa Zbyt łatwo łykacie to co w mediach piszą,warto mieć swoje zdanie PS:Co do Genkova chcecie czy nie to jedyny człowiek w zespole o którym można powiedzieć że jest napastnikem bo te gole zdobywa i ma sytuacje a to że wybitnym graczem nie jest to inna sprawa Nie rozumiem dlaczego trener Kulawik uważa że ,,piłkarz'' Sikorski > Genkova bo tak to w rundzie wyglądało
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 08.01.2013 o godz. 16:56.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mozna powiedziec ze gra fatalnie ale nie mozna powiedziec ze sie stara....
piłkarz od normalnego człowieka rozni sie tym ze gra DOBRZE w piłke. Bo starać sie może każdy, nawet kaleka bez rąk i nóg leżacy na środku boiska, moze starac sie dmuchać na piłke by zmienić jej kierunek. Można mu odmówić zaangażowania?NIE, ale brak mu umiejętności. Czarek 25 letni talent również ma ten problem.. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Meliksonowi nie wychodz gra aż tak pięknie jak w mistrzowskim sezonie, ale chłop się stara... ale bardziej o transfer i nie mówcie mi że tego nie widać
Chociaż Meleks też nie ma z kim się zgrywać teraz.Genkow jest takim typem napastnika który potrzebuje SKRZYDŁOWYCH, a nie ....a napastników przekwalifikowanych na skrzydło. I do dobrych. Dobra, inaczej. Znajdźcie mi grajków których zakontraktował Łysol z którymi właśnie oni mają grać? Z Rommelem który grał w 4 (?) meczach? Czy może z naszym Asem Sikorskim? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do mojego pierwszego zdania ucieło mi wyraz i dla tego takie bez sensu zdanie ale sam lepiej to przedstawiłeś co miałem na myśli Można mu odmówić zaangażowania?NIE, ale brak mu umiejętnośc To do sytuacji Wilka
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 08.01.2013 o godz. 16:58.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Słyszeliście o tym?
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...a_Quioto_.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
O kurde nie slyszalem tego... No nie spodziewałem się ,dzięki stary ze dajesz tak info... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie zdziwiłbym się gdyby to była prawda wiedząc jakim profesjonalistą jest Bednarz . Wystarczy przypomnieć sobie jak wyglądało zamieszanie z przeprowadzką Kirma . Najpierw miało być wypożyczenie , później okazało się że Holendrzy chcą by to Wisłą płaciła kontrakt piłkarzowi, następnie grozili oddaniem sprawy do UEFY ( musieli mieć podstawy to takiego działania ) a na koniec Bednarzowi rurka zmiękła i sprzedał zawodnika za pół darmo do tamtego klubu ... Może teraz będzie podobnie :Bednarz chwalił się będzie ,że skrócił wypożyczenie zawodnika który się nie sprawdził a Wisła kasę za wypożyczenie i wynagrodzenie będzie płacić
Duńczyk który ma rozwiązać kontrakt z pewnością też coś dostanie za ten ruch . Eh mam tylko nadzieję ,że gdyby to dotyczące Romella okazałoby się prawdą to Bednarz poleci na zbity pysk i już tu nie wróci . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Pewnie się okaże że z tych co mają odejść to poza Meliksonem (pewnie powyżej miliona euro) to jeszcze cokolwiek zarobimy na drewnianym Wilku... a za resztę nikt nie da złamanego grosza
Podobno Wszołek odchodzi do Hanoveru za 1,2 mln euro, Teodorczyk gdzieś do Włoch... a my pewnie dalej nie chcemy szukać w niższych ligach, bo to trzeba scautów, trzeba trochę po zadupiach pojeździć a to przecież nie lepiej na wakacje pojechać albo na Bałkany? ![]() Stąd zostajemy z tymi którzy są zbyt marni żeby na nich zarobić albo zarabiają dużo za dużo w stosunku do ich jakości sportowej i siedzą jak Garguła czy Jaliens aż kontrakt nie wygaśnie. Ale przy Bednarzu jak nawet pożegnamy Berbatova czy Jaliensa to lepszego i tak nie weźmiemy. Tak jak było z Małeckim czy Kirmem, mimo wielu wad jakie obaj mają, i tak nikt nawet o porównywalnym poziomie nie przyszedł. BTW Nad jednym się zastanawiam, czy przypadkiem nasza bida z nędzą nie jest wzmocniona ogólnopolską bryndzą gospodarczą po euroszoł która "wciąga" naszą "zieloną wyspę" w recesję Chyba Cupiał czuje co się może wkrótce zdarzyć i na zapas wyprzedaje/czyści szatnie (wysokość pensji) w klubie ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ogryzku to nie jest tak że scouci jezdza po zadupiach.w 90% przypadków jest tak,ze trener A poleca piłkarza trenerowi B który np. prowadzi klub w którym grał badz ma z nim jakiś związek. A że Nam nikt nie chce polecać chłopaków to sie nie dziwcie, wystarczy spojrzeć jak traktujemy naszych byłych piłkarzy/trenerów.
I tu jest odpowiedź dlaczego z niższej ligi nie wychaczymy talentu. Zresztą, jeśli ktokolwiek miał kiedys jakiś kontakt sportowy z Wisła Kraków to wie, ze kryterium "talent" nie było na 1 miejscu w kategorii "angaż". ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dokładnie. z tego co słyszałem od kilku osób testowanych przez klub to żeby w nim grać( juniorzy, me) nie trzeba mieć zbyt dużo talentu a ojca, wujka itd który zna kogoś w zarządzie albo trenera
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oglądałem tego Sarki i muszę przyznać, że wygląda całkiem dobrze. Stylem gry przypomina trochę Kalu Uche, czyli bardzo szybka prawa noga i zajebiste depnięcie na pierwszych kilku metrach. Przebadać dokładnie i podpisać kontrakt na rok z opcją + trzeba dać szansę kolesiowi!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na YouTube to i Daniela można wykreować tak żeby za tydzień były newsy na WP - "Jednak nie Lewandowski. Manchester United wybiera wschodzącą gwiazdę polskiego futbolu, Daniela Sikorskiego!"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ratować Cześka, Bednarius virus youtubus go zaatakował.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No, ale z tym Mourinho to też lipa?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/p...ie_300067.html
No to się wyjasniła sprawa na co Cupiał zbiera budżet ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Serge Branko też naprawdę był niezły technicznie, taktycznie też wiedział o co chodzi jednak nie nadawał się do gry w aspekcie fizycznym. Dlatego pewnie chcą go sprawdzić trochę dłużej żeby zobaczyć jak będzie wyglądał w po mocniejszym przepracowaniu okresu przygotowawczego odpowiadając sobie na pytanie czy da się tego piłkarza doprowadzić do odpowiediej formy fizycznej. Według mnie "czarni" dobrze sprawdzają się w środku pola, oni często zachowują się tak jakby nie mieli układu nerwowego. "Nie panikują" Na filmiku widać go jako skrzydłowego jednak ma też w CV grę na DP, ciekawi mi czy dałby radę na tej pozycji.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.01.2013 o godz. 21:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|