|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Problem jest taki, że ekspertami od zamachów są tylko eksperci i posłowie jednej partii, badający "zamach" po raz który przypomnij? Pierwszy, drugi, czy trzeci?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ciekawy artykuł przetłumaczony z niemieckiego Die Zeit: http://tygodniklisickiego.pl/wszyscy...zani-die-zeit/
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Dlaczego komisja Millera pominęła w analizach ostatni zarejestrowany sygnał TAWS 38? Prosiłbym o rzeczową odpowiedź. Rzeczową drogi emj10 znaczy związaną z treścią pytania(to pogrubione). ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|