|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie wiem, czy wy czytacie prase, czy ogladacie tv...ale ostatnio Probierz jasno powiedzial, ze Frederiksen to jego pomysl. Ale nie to jest najwazniejsze, tylko ze nikt do Wisly po prostu nie chcial przyjsc. Bylo 4 innych kandydatow(dunczyk byl opcja absolutnie rezerwowa) i z zadnym sie nie dogadali.
P.S - Granda zespolu zaczela sie za Maaskanta i od meczow z APOELem. Chyba, ze ktos nie ogladal tamtego polrocza. Nie wspominam o slawetnej porazce z calkowitymi lamagami z Cracovii(wszyscy ich lali w lidze, bo te ciamajdy w pilke nie potrafily grac). O podejsciu Holendra i jego wypowiedziach nie wspominam. Skorza moglby sie uczyc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Frederiksen pomysłem Probierza, a nie ten brazylijczyk co ma iśc do Bełchatowa ? ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nic się nie klei, gdyż Bednarz już nie jeden raz udowadniał, że jest kiepskim dyrektorem, a większość jego transferów z pierwszego jego pobytu do teraz odbija nam się czkawką (Jirsak, Łobodziński, Garguła) . Jedyne w czym jest dobry to negocjacje odnośnie wysokości kontraktu, choć i ten argument bierze w łeb, widząc jakie umowy podpisał nasz koń trojański z Kirmem, Łobodzińskim, Jiraskiem, czy Gargułą. Moim zdaniem dla Cupiała, 'łysy wąż' jest uosobieniem twardorękiego - gościa który bez skrupułów miał pożegnać piłkarzy którzy nie chcieli zgodzić się na renegocjacje kontraktów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
.... wi co z tym kjoto, miał za mało minut, pokazał jedynie głupote. O Sikorze słyszałem ze ma bardzo niski kontrakt. Niski na tyle ze nikogo lepszego za te pieniadze by nie było. Cupiał mu nie kazał sciagac debili, ale dał na to przyzwolenie. Zreszta, ja nie wime czy Cupiał czy Kapka, bo nie wiem kto w tym klubie rządzi i kto ma na kogo kwity. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A ja mam pytanie, czy Piotr Brożek jest gorszym zawodnikiem od Duńczyka? Czy żądał gwiazdorskiego kontraktu na który tylko Lechię stać? Odnośnie Sikorskiego, co z tego, że ma bardzo niski kontrakt, skoro ma równie niskie umiejętności. Na podobny kontrakt zgodziłoby się połowę zawodników z zaplecza ekstraklasy. A ja się pytam dlaczego nie podjęto rozmów z Pawłem Brożkiem? Czy Brożek byłby gorszym piłkarzem od Sikorskiego? Czy w drugiej lidze Hiszpańskiej płacą lepiej niż w Wiśle? Swoją drogą nie dziwie się Brożkowi wyboru, Huelva to piękne miasto (bylem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Pierwsza błędna decyzja.
Zwolnienie Skorży: Zwolnienie w momencie pozycji lidera(przy meczach w Sosnowcu) i 2 mistrzostw w poprzednich 2 sezonach. Patrząc na obecną sytuację, ta sytuacja wygląda mega kuriozalnie. Druga błędna decyzja: Zwolnienie Maskanta, sytuacja nie była najlepsza, ale potem się okazało, rywale tracili punkty na potęgę, że wszystko jeszcze się mogło odwrócić. To nie była jednoznaczna sytuacja, ale perspektywa czasu pokazała, że trudno, żeby było gorzej niż za Probierza. Trzecia błędna decyzja. Zwolnienie Moskala. Styl mocno poszedł do góry, awans z grupy, zwycięstwa nad Odense, Twente, ostanie dobre mecze Wisły czyli pojedynki ze Standardem. Owszem w lidze przegraliśmy z Koroną, ale wyglądało to optymistycznie, dalej wszystko było do odwrócenia.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 13.12.2012 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Do tego się już każdy przyzwyczaił Cupiał nie miał, nie ma i nie będzie miał cierpliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Można rozwijać te litanię grzechów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ciekawą informację podaje Weszło. Wraz z Milikiem do Bayeru Leverkusen ma trafić... Konrad Nowak. Ten Nowak, którego testowaliśmy latem i którego Łysy nie zatrudnił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kasperczak to juz stare dzieje nie ma co sie rozwodzic,choc do dzis uwazam ze po Tbilisi Cupial w pewnym sensie dal sobie spokój. naromiast gwozdziem do tej trumny wg mnie byly te zakichane przegrane derby i wywalenie Maaskanta. I sie zaczelo. Moskal,Probierz,Kulawik..niedugo jakis pewnie pan X..... .. po co to ,i na co,ja tego nie pojmuje . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A moze to jednak Bayer sie frajerzy? Z kad taka pewnosc ze to wlasnie oni sprzatna nam taka perelke z przed nosa? Wnioskujac po zainteresowaniu z ich strony samym Milikiem uwazam ze ich skauci sa huja warci...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
No nie przesadzaj chłopaczyna ma 18 lat strzela bramki i przyszłośc przed nim. Może się rozwinie może nie ![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
czy ktoś wie, na jakim etapie jest postępowanie w sprawie Łukasza G.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
prezes Górnika Zabrze
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nawałka byl juz tutaj 3. razy.....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To chętnie bym go zobaczył i czwarty. I pewnie połowa forum też.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakoś nie wierzę ze w pół roku Nawałka by zbawił Wisłę
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To podaj chociaż 3 pierwsze litery nazwiska trenera który by to zrobił ...
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Nawałka OK ale jeśli w klubie są Polacy i ambitni zawodnicy. Natomiast "nie" jak Bednarz czy ktokolwiek sprowadzi zagraniczny szrot to żaden trener z Polski sobie nie poradzi!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ludzie co wy sie z dupy zerwaliscie?
Cupiał zatrudni takiego trenera który mu zrobi wynik "na już". Nie trenera który będzie długofalowo budował drużynę. Trener ma przyjsc i ma byc efekt, efektu nie ma trener wypierdala. ![]()
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Do tego nie róbmy z Cupiała idioty doskonale widzi co się dzieję, potrafi spojrzec w tabeli, nie ubliżajmy jego inteligencji. Ewentuallny nowy trener jeśli przyjdzie będzie miał moim zdaniem spory kredyt zaufania. Śmieszy mnie ten cały Probierz, a jeszcze bardziej wrzucanie go do ogródka Cupiała jako błąd. Chłop po meczu z Piastem dostaje mikron i mówi że nie dał sobie rady, że zawiódł, że są takie momenty, że człowiek też sobie nie radzi. A po jakiś tam czasie idzie do magazynu Cafe futbol i mówi że wierzy, że Cupiał żałuje tego, że przyjął jego dymisje. O co temu człowiekowi chodzi ? Również powstał mit że za Probierza za ciężko trenowano, nie wiem z czego się to wzięło chyba z tego że energicznie gestykuluje i nadawał na piłkarzy, właściwie się na nich obrażał. Ta drużyna kompletnie nie miała siły, nas pod względem biegowym demolowała Polonia Warszawa, która miała 3 tygodnie treningów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.12.2012 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nawałka, Kusto, Moskal, Kulawik. Szacun dla nich wiadomo z jakiego powodu ale to już wszystko było, nie wypaliło. Nam trzeba trenera z niepodważalnym autorytetem i doświadczeniem, który nie będzie dla tych leni kopaczy kumplem ale nie będą mięli też czelności się przeciwko niemu zbuntować. Takiego można znaleźć tylko za granicą...ewentualnie najlepszym polskim rozwiązaniem jest jednak Smuda i najważniejsze to w.......ić tego Bednarza
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
w krótkim okresie czasu Nawałka nic nie zrobi bez poważnych transferów. W dłuższym okresie czasu potrzebujemy akademii i skutecznego skautingu
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.12.2012 o godz. 19:21.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|