|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jakaś dziwna maniera na tym forum... co jakiś trener z polskiej myśli szkoleniowej poprowadzi trochę dłużej jakąs drużynę i w efekcie ta zacznie jako tako grac poprawnie (w skali polskiej a nie europejskiej) to już "bierzmy go do Wisły".
Dziwne, że jeszcze Bobo Kaczmarka nie bierzecie... Nawałka nie jest w stanie nic sensownego zrobić w Wiśle budowanej według zrywów i porywów Cupiała. Może zbudować jakąś średnią drużynę z drużyny kiepskiej, może znaleźć kilka talentów, nauczyć tak zbudowaną drużynę pewnej swobody w poruszaniu się na boisku (w Polsce), ale pewnego poziomu nie przeskoczy. Zwłaszcza przy wymagającym właścicielu i wymagających kibicach |
|
|
|
Guest
|
|
Przy czym jak wcześniej napisałem z punktu widzenia gry na poziomie MP i wyżej przydatność Adama jest pod znakiem zapytania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
To ja tradycyjnie juz jesli podajecie polską mysl szkoleniową mam 2 typy Albin Mikulski i Jerzy Fiutowski .ha kto wymysli cos bardziej perwersyjnego? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|