The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
POtey
Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2012, 19:44
Grantar napisał(a):Wyświetl post
od Jaliensa.

Nie bardzo wiem co chcesz tym podaniem udowodnić ...
To że Melikson grał i podawał

Mi chodziło o to, że Burliga po miesięcznej przerwie potrafił coś tam pokazać ale kolega na forum (FraMat) określa go jako "dno i wodorosty" i odsyła do dolnej części pierwszej ligi , a podałem przykład Meliksona którego uważam za najlepszego Wiślaka aby pokazać bezsens takiego oceniania zawodnika ...
Potrafił pokazać to, że gdy Ruch miał szybką akcję, to nigdy go w obronie nie było, bo dopiero wracał. A gdy stosowaliśmy presing to robił z siebie 3ciego defensywnego pomocnika i odpuszczał swoją stronę, gdzie chodził niekryty gracz Ruchu, ale na jego duuuże szczęście udawało nam się tą piłkę odebrać lub wybić zanim ktoś z graczy Ruchu się o tym pokapował. Dlatego FraMat opisał, go jako "dno i wodorosty", bo w defensywie, to było nasze najsłabsze ogniwo, choć Marko parę razy źle się zachował, to raczej trzymał poziom i był w defensywie kiedy trzeba było i trzymał linię z innymi obrońcami.

Robienie na siłę z Burligi obrońcy wyrządzą mu tylko wielką krzywdę, bo to jest pomocnik tak jak FraMat napisał na dolną część I ligi.
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów