The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pysio
Banita

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2012, 15:16
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Naród ma się kłócić o Smoleńsk jak najdłuzej.
Wszystko fajnie tylko weź kolego pod uwagę, że większość Polaków żadnej destabilizacji państwa Polskiego nie widzi, a o głupi Smoleńsk się nie kłóci bo ma na to już wyjebane (za przeproszeniem). Ja należę zdecydowanie do nich, żyję swoim życiem i jest mi z tym dobrze.

Pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk. Panowie, życie jest za krótkie, aby takimi pierdołami żyć, dlatego radzę czasami wrzucić na luz. Wasza walka internetowa nic nie zmieni. Było trzeba zostać politykiem, nic trudnego.. aha zapomniałem.. z wykształceniem niepełnym średnim byłoby ciężko.

Pozdrawiam kumatych.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.11.2012, 15:42
pysio napisał(a):Wyświetl post
Wszystko fajnie tylko weź kolego pod uwagę, że większość Polaków żadnej destabilizacji państwa Polskiego nie widzi, a o głupi Smoleńsk się nie kłóci bo ma na to już wyjebane (za przeproszeniem). Ja należę zdecydowanie do nich, żyję swoim życiem i jest mi z tym dobrze.

Pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk. Panowie, życie jest za krótkie, aby takimi pierdołami żyć, dlatego radzę czasami wrzucić na luz. Wasza walka internetowa nic nie zmieni. Było trzeba zostać politykiem, nic trudnego.. aha zapomniałem.. z wykształceniem niepełnym średnim byłoby ciężko.

Pozdrawiam kumatych.
Że zacytuję stwierdzenie innego forumowicza. Stwierdzenie które idealnie do Ciebie pasuje:

"W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. "
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Bogdan81
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 01.11.2012, 16:18
pysio napisał(a):Wyświetl post

Pozdrawiam kumatych.
Jak byś po trzech latach dowiedział się że to nie zwłoki Twojej małżonki ale kogoś innego i że dodatkowo są jakieś ślady o których przez trzy lata nie było mowy, być może mat. wyb. to byś inaczej mówił.
Ostatnio edytowane przez Bogdan81 : 01.11.2012 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów