|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystko fajnie tylko weź kolego pod uwagę, że większość Polaków żadnej destabilizacji państwa Polskiego nie widzi, a o głupi Smoleńsk się nie kłóci bo ma na to już wyjebane (za przeproszeniem). Ja należę zdecydowanie do nich, żyję swoim życiem i jest mi z tym dobrze.
Pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk. Panowie, życie jest za krótkie, aby takimi pierdołami żyć, dlatego radzę czasami wrzucić na luz. Wasza walka internetowa nic nie zmieni. Było trzeba zostać politykiem, nic trudnego.. aha zapomniałem.. z wykształceniem niepełnym średnim byłoby ciężko. Pozdrawiam kumatych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
"W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. " ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Bogdan81 : 01.11.2012 o godz. 21:04.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|