The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2012, 07:56. [10 kolejka] Wisła Kraków - Lech Poznań, piątek 2 listopada, 20:45
Za nami już praktycznie cała 9 kolejka. W tej kolejce Biała Gwiazda odniosła pierwsze wyjazdowe zwycięstwo pokonując w piątek Widzew Łódź 2:1. Dwie bramki dla ekipy Tomasza Kulawika zdobył Rafał Boguski, odwdzięczając się w ten sposób trenerowi, za wystawienie go w pierwszym składzie.

Wisła w pewnych fragmentach meczu prezentowała się naprawdę nieźle, więc są powody aby z optymizmem patrzyć w przyszłość. Nie należy jednak przesadzać, bo do idealnej gry jeszcze dużo naszym zawodnikom brakuje.

Po 9 spotkaniach tego sezonu Biała Gwiazda zajmuje 11 pozycję z 11 punktami. W następnej kolejce Wisła zagra po raz kolejny w piątek ( wcześniej: Polonia Warszawa, Pogoń Szczecin, Legia Warszawa, Widzew Łódź) z drużyną Lecha Poznań.

Poznaniacy w tym sezonie zgromadzili 17 punktów i zajmują 3 pozycję w tabeli ( po poniedziałkowych Derbach Śląska mogą spaść na 4 miejsce). W meczach wyjazdowych Lech 3-krotnie wygrywał i raz schodził z boiska pokonany ( Lechia Gdańsk 2:0). W tej kolejce poznaniacy ponieśli porażkę przed własną publicznością z Jagiellonią Białystok 2:0.

W piątkowy wieczór Lech zawita na Reymonta. Jaką taktykę na to spotkanie przygotuje Tomasz Kulawik, czym tym razem zaskoczy kibiców i piłkarzy drużyny przeciwnej? Czy tym razem na szpicy wystąpi Quito? A może dalej będzie stawiał na Boguskiego? Czy Chrapek zastąpi Gargułę?

Patrząc na poprzednie mecze, widać że Kulawik lubi lekko rotować składem i szukać odpowiedniego ustawienia, co ważne nie zmieniana jest linia obrony co dodaje nam pewności z tyłu i zgrywa obrońców ze sobą, rotacje przeważnie dotykają naszej drugiej linii.

Jeżeli ocenić tylko 30 minut meczu z Widzewem można stwierdzić, że Wisła wychodzi powoli z dołka i zaczyna grać swoje, a jeżeli ocenić tylko ostatni mecz Lecha można by powiedzieć, że poznaniacy złapali lekką zadyszkę. Czy więc jest szansa na urwanie punktów Lechowi? Jedno jest pewne mecz do łatwych należał nie będzie, trzeba będzie zostawić na boisku o wiele więcej sił i zdrowia niż w mecz z Widzewem.

W naszym zespole panuje ostatnio moda na łapanie żółtych kartek, dlatego też kolonia piłkarzy zagrożonych absencją w następnych spotkaniach rośnie z tygodnia na tydzień do Arkadiusza Głowackiego dołączyli po tej kolejce Michał Czekaj, Gordon Bunoza, Cezary Wilk, Tsvetan Genkov.

Zapraszam do dyskusji na temat meczu w ramach 10 kolejki Wisła Kraków - Lech Poznań. Poniżej jeszcze prezentuję cały plan 10 serii spotkań:

2 listopada:

18:00 Górnik Zabrze - GKS Bełchatów
20:45 Wisła Kraków - Lech Poznań

3 listopada:

13:30 Piast Gliwice - Ruch Chorzów
15:45 Zagłębie Lubin - Podbeskidzie Bielsko - Biała
18:00 Jagiellonia Białystok - Widzew Łódź

4 listopada:

14:30 Lechia Gdańsk - Legia Warszawa
17:00 Polonia Warszawa - Korona Kielce

5 listopada:

18:00 Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław

P.S Ankieta pojawi się po meczu, po raz pierwszy dokonać będzie można wyboru najlepszego zawodnika meczu!

Zapraszam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 29.10.2012, 10:04
Moja kryształowa kula mówi mi, że rozwalimy ich 1-0 albo 2-1..
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 29.10.2012, 10:22
Ostatnie 5 spotkań z majstrami to 4 nasze zwycięstwa (wszystkie po 1-0) i jeden remis (0-0). Co do składu - dałbym jednak Genkova, który przyda się do walki z rosłymi obrońcami Kolejorza. Boguski na cofniętego, ewentualnie na skrzydło, a za plecami Bułgara Maor. Na ławkę Garguła, reszta taka sama jak z Widzewem.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.10.2012, 14:07
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Co do składu - dałbym jednak Genkova, który przyda się do walki z rosłymi obrońcami Kolejorza.
Mógłbyś rozwinąć tę myśl?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.10.2012, 14:18
0-0 tak obstawiam
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 29.10.2012, 14:19
Co do składu - dałbym jednak Genkova, który przyda się do walki z rosłymi obrońcami Kolejorza.
to jest ten słynny wyścig zbrojeń: wy nas wzrostem, my was wzrostem. Krzywicki, Crouch, Bendtner, Rasiak. A w międzyczasie te zaplute karzełki reakcji z Katalonii coś knują i poruszają się po boisku slalomem.

No i nawet Rasiak wyszedł w sobotę na reakcjonistę: ani z głowy, ani z bara, tylko z wyjściem na wolne pole do prostopadłej piły. Przejdzie mu, urodzą się jeszcze wyżsi.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 29.10.2012, 14:22
Genkov w tej dyspozycji powinien tylko ogrzewać ławkę rezerwowych.

Boguski dobrze zagrał z Widzewem powinien dalej być w pierwszej 11.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 29.10.2012, 14:33
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mógłbyś rozwinąć tę myśl?
Tak - uważam, że Boguski, który jak wiadomo warunkami fizycznymi nie grzeszy może mieć spore problemy z Arboledą i Kamińskim. Bynajmniej nie twierdzę, że Rafał powinien wylądować na ławce, jednak przydałby mu się partner, który by go wspomagał w miejsce słabego Garguły, skupiał uwagę obrońców i powalczył w powietrzu. Bądź co bądź Kolejorz ma mocną defensywę (a w zasadzie najmocniejszą w lidze) i może nie udać się rozklepać ich tak szybko i łatwo jak Widzewiaków.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 29.10.2012, 14:36
A mnie uczono, żeby nie kopać się z koniem. I że dryblasów najlepiej sprowadzać do parteru. Piłką.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 29.10.2012, 15:03
Wynik meczu jest nieprzewidywalny. Po tym co pokazał Lech w ostatnim meczu i po tym jak Wisła zaczęła grać przynajmniej 30 minut na 100% zaangażowania to raczej nie powinno być tak źle jak z początku sezonu można by się spodziewać. Podzielam zdanie Baala - może być 0:0 i chyba to jest najbardziej możliwy rezultat. Ale każdy wynik jest możliwy od 4:0 do 0:4 przez remisy do 3:3 włącznie. Wróci Ceesay i razem z Henriquezem będą najbardziej niebezpieczni. To chyba najlepiej włączająca się para bocznych obrońców do akcji ofensywnych w tej buraczanej ekstraklasie. Ich druga linia robi wrażenie na papierze ale niekoniecznie przekłada się to na grę.

Mój typ: X
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 29.10.2012, 15:04
nie ma Injaca to wygramy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.10.2012, 15:35
Coś czuje, że ich zjemy Ostatnie dwa mecze dają dobry prognostyk. Zresztą mam nadzieje, że zagramy tak dobrze jak z Jagą i tak skutecznie jak z Widzewem i zwycięstwo murowane! Tylko musi być dobry doping i dwadzieściapare tysięcy na stadionie! Do kas po bilety panowie!!!!
Ostatnio edytowane przez palikot : 29.10.2012 o godz. 15:39.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.10.2012, 16:11
Podstawowe pytanie brzmi czy z Meliksonem wszystko ok bo to zdjęcie http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...64040975_n.jpg nie nastraja optymistycznie. Ja wiem, że Maor podobnie jak cała drużyna gra słabiej niż w poprzednim sezonie ale nadal jest to kluczowy gracz co pokazują statystyki. Melikson nie brał udziału przy 2 z 14 bramek zdobytych przez Wisłę w tym sezonie - gol Ilieva z Polonią(gdzie nie grał z powodu kontuzji) oraz przy golu Genkova z Lubońskim. Reszta bramek w mniejszym lub większym stopniu była jego zasługą.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.10.2012, 16:17
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Ja uważam że jak najbardziej powinien zagrać Genkov On od paru spotkań ma patent na Lecha i strzela im bramki. Uważam też ,że Boguski z całym szacunkiem nie jest napastnikiem na Wisłę. Najlepsze lata ma już dawno za sobą,a to że strzelił 2 gole - ok ,ale jednak bardziej wolę Genkova bo na pewno w końcu zacznie grać tak jak tego oczekujemy ,a na pewno do formy nie dojdzie na ławcę.Jeżeli chodzi o Daniela nie jestem jego fanem ale uważam ,że jest on dobrym napastnikiem na naszą ligę tylko musi się przełamać.Kiedy to nastąpi lub czy w ogóle nastąpi nie wiadomo. A jeszcze jedna sprawa denerwuje mnie jak każdy teraz płacze ,że walczymy o spadek itp. Ludzie mieliśmy najzwyczajniej w świecie słabego trenera który ich źle przygotował. Tak naprawdę nie ma lepszego napastnika od Genkova ewentualnie Arek Piech i Danijel Ljuboja mogą być lepsi. Nie ma w tej ekstraklasie lepszego od Melexa. Albo Ivica to naprawdę skrzydłowy z bajeczną techniką jak na naszą ekstraklasę Po prostu trzeba mieć trenera który wykrzesi z tych zawodników max. Skład się tak bardzo nie zmienił bo trzon pozostał,trzeba tylko to solidnie poskładać.
Ogólnie zgoda, Genkov w formie nie jest zły, tyle że formę fizyczną buduje się na treningach, a nie smęcąc się bez sił w czasie meczu.

Może jakoś uargumentujesz swój sąd o klasie Boguskiego? Bo moim zdaniem tylko Melikson i Iliev mogą się z nim piłkarsko równać,a biorąc pod uwagę przegląd pola i myśl w grze jest zwyczajnie w Wiśle najlepszy. Tekstem że najlepsze lata ma już za sobą, troszkę się zagalopowałeś, bo niby dlaczego?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.10.2012, 16:49
Bez Genkowa i Garguły jest szansa na jakieś bramki.
..
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 29.10.2012, 17:00
Lech nic szczegolnego nie pokazał z Jaga My natomiast wygralismy mecz na ciezkim terenie w Lodzi wczesniej remisujac z Białostoczanami bedac druzyna zdecydowanie lepsza. Ja składu na ten mecz bym nie zmieniał i zagral takim samym jak z Widzewem - ciekawe tylko czy Maor zagra a jak na razie nic nie słychac aby miał powazna kontuzje. Gramy u Siebie wiec trzeba w koncu wygrac - była juz przegrana, był remis a teraz musi byc zwyciestwo.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 29.10.2012, 19:52
Generalnie to nie ma sensu byśmy wystawiali Genkova od pierwszej minuty. Powód? Jak on ma strzelać te bramki, jak my nie mamy takich piłkarzy, którzy byliby w stanie dobrze zacentrować? Gdyby było inaczej, to Genkov byłby idealny. Niestety - musimy próbować bardziej po ziemi rozgrywać te piłki, pilnować środka pola i liczyć na kontry.

Z Lechem będzie bardzo ciężko. Remis brałbym w ciemno.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.10.2012, 20:22
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Generalnie to nie ma sensu byśmy wystawiali Genkova od pierwszej minuty. Powód? Jak on ma strzelać te bramki, jak my nie mamy takich piłkarzy, którzy byliby w stanie dobrze zacentrować? Gdyby było inaczej, to Genkov byłby idealny. Niestety - musimy próbować bardziej po ziemi rozgrywać te piłki, pilnować środka pola i liczyć na kontry.

Z Lechem będzie bardzo ciężko. Remis brałbym w ciemno.
Nie zapomnij skakać z radości po ewentualnym remisie z kuchenkami Tak samo mi wstyd oglądać Łukasza G. w koszulce Wisły jak czytać takie posty.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 29.10.2012, 21:20
Wy powaznie wierzycie w to,że Genkov zagra ?
Jak dla mnie to ustawienie będzie kopią z meczu z Widzewem i nie ma co dyskutować o tym.
Boguś strzela dwie bramki,więc na bank wybiegnie w pierwszym składzie..
Co do wyniku to jestem optymistą i pociśniemy amike 2-0.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 29.10.2012, 21:21
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Nie zapomnij skakać z radości po ewentualnym remisie z kuchenkami Tak samo mi wstyd oglądać Łukasza G. w koszulce Wisły jak czytać takie posty.
A mi wstyd dyskutować z takimi jak Ty. Ignor.

Kapsel napisał(a):Wyświetl post
A Melikson i Iliev nie potrafi centrować ?Genkov potrafi bramki strzelać nie tylko głową. W sumie to Garguła ma bardzo dobre centry i wolne może by go wypróbować na skrzydle ? Ofensywa mogła by według mnie wyglądać tak :
------Genkov---------
Iliev---------Melikson-------------Garguła
Tylko kto jako defensywni ? Sobol już według mnie nie może dać Wiśle wiele może Czarek i Kew by tam zagrali? A Obrona to według mnie MUSI być taka : Buno,Głowa,Czekaj/Chavez tylko ten w formie i Marko też tylko ten w formie.Bramka no to Sergei(Bo kto?)Miśkiewicza nie postawi,zastanawia mnie tylko dlaczego szansy nigdy nie dostał Milan Jovanić ?Jestem optymistą i uważam że ten mecz wygramy
Niestety Iliev i Melikson są przystosowani bardziej do gry kombinacyjnej. Nie potrafią dobrze dośrodkować na głowę Genkova albo tych centr jest po prostu za mało. Jakkolwiek abstrahując już od tego wszystkiego zgadzam się w Twoim poście z tym, że to Kew powinien grać w drugiej linii jako defensywny pomocnik.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 29.10.2012 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.10.2012, 22:01
Tak - uważam, że Boguski, który jak wiadomo warunkami fizycznymi nie grzeszy może mieć spore problemy z Arboledą i Kamińskim. Bynajmniej nie twierdzę, że Rafał powinien wylądować na ławce, jednak przydałby mu się partner, który by go wspomagał w miejsce słabego Garguły, skupiał uwagę obrońców i powalczył w powietrzu.
I dzidaaa!
Nie mamy nikogo kto potrafi regularnie celnie dośrodkować, ale potrzebujemy Genkova do walki w powietrzu...

Nie przyszło Ci do głowy, że piłkę można puścić dołem? Przy naszej obecnej kadrze wrzutka w pole karne to zwykle strata piłki, bo raz, że nie ma komu dośrodkować a dwa - Genkov wcale tak dużo piłek w polu karnym nie wygrywa...

Ale ogólnie - widzę tu pewien ślad myśli trenerskiej Probierza.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.10.2012 o godz. 22:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 29.10.2012, 22:38
Melikson zdrowy ?
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 29.10.2012, 22:50
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Melikson zdrowy ?

zdrowy

Kulawik potwierdził że będzie gotowy na Amice
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 29.10.2012, 23:20
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
A mi wstyd dyskutować z takimi jak Ty. Ignor.

Niestety Iliev i Melikson są przystosowani bardziej do gry kombinacyjnej. Nie potrafią dobrze dośrodkować na głowę Genkova albo tych centr jest po prostu za mało. Jakkolwiek abstrahując już od tego wszystkiego zgadzam się w Twoim poście z tym, że to Kew powinien grać w drugiej linii jako defensywny pomocnik.
Rozumiem, że to ślepa miłość do Wisły ci takie przekonania podsuwa?
dzisiaj prawdziwy kibic to ten który gwizda na swoich, obraża się, płaci więcej niż inni i wątpi w sukces, nawet jak ma pozytywne przesłanki. No trendy mamy zacne, myślałem, że wstyd ma zmaczenie perioratywne, ale jednak można dojść do wniosku że wstyd dyskutwać z kimś, kto jest nastawiony pozytywnie - racja panie bonawentura. Cięta riposta
Ostatnio edytowane przez palikot : 29.10.2012 o godz. 23:22.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.10.2012, 23:30
Boguski ma jedną zaletę, że piłka się od niego odbija.
Ostatnio nawet dwa razy w stronę bramki rywala.
Nie robiłbym jednak sobie z tego powodu wielkich nadziei w najbliższym meczu.
Tym razem może odbić się w zupełnie inny sposób.
Bardziej liczyłbym na Quioto.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.10.2012, 23:59
Wreszcie spodziewam sie jakiegos w maire ciekawego meczu na R22 ,gdzie obydwa zespoly dysponuja jako-tako potencjałem i beda chcialy grac w pilke.A nie jakas kopanina bez ladu i skladu ,gdzie patrzec na to nie mozna.

Wisla wydawac by sie moglo idzie " w góre" a zwyciestwo z chamami w Łodzi moze dodac im wiecej pewnosci siebie.
natomiast Amika jak ich pdgladalem z Jaga to naprwde nic ciekawego nie grala,wrecz Jaga byla lepsza.

bedzie ciekawie,w kazdym razie wsyztscy na stadion i jedziemy z Kuchenkami.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 30.10.2012, 00:29
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Wreszcie spodziewam sie jakiegos w maire ciekawego meczu na R22
A ja wręcz przeciwnie. Po buraczanym meczu z Jagą Amiki oraz po buraczanych 9. kolejkach Wisły obie drużyny teraz będą chciały przede wszystkim nie przegrać. Coraz bardziej mam przeczucie, że remis wszystkich usatysfakcjonuje. Zapowiada się nudne zero do zera.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 30.10.2012, 00:31
thechris napisał(a):Wyświetl post
A ja wręcz przeciwnie. Po buraczanym meczu z Jagą Amiki oraz po buraczanych 9. kolejkach Wisły obie drużyny teraz będą chciały przede wszystkim nie przegrać. Coraz bardziej mam przeczucie, że remis wszystkich usatysfakcjonuje. Zapowiada się nudne zero do zera.
A cóż to dla Ciebie za problem? I tak w tym czasie karmisz łabędzie...
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 30.10.2012, 01:44
palikot napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że to ślepa miłość do Wisły ci takie przekonania podsuwa?
dzisiaj prawdziwy kibic to ten który gwizda na swoich, obraża się, płaci więcej niż inni i wątpi w sukces, nawet jak ma pozytywne przesłanki. No trendy mamy zacne, myślałem, że wstyd ma zmaczenie perioratywne, ale jednak można dojść do wniosku że wstyd dyskutwać z kimś, kto jest nastawiony pozytywnie - racja panie bonawentura. Cięta riposta
Jak już coś, to pejoratywne. To po pierwsze. Po drugie - nie znasz mnie, ale na meczu drę ryja z całych sił po to by wspierać drużynę. Idę na mecz, kibicuję, ubieram barwy, chcę by drużyna wygrała. Ale kiedy siedzę przed komputerem, to chyba mam prawo spojrzeć chłodno na sytuację i powiedzieć jaki będzie wynik.

Ten mecz będzie bardzo ale to bardzo trudny. Nasi piłkarze będą musieli zagrać cały mecz na pełnych obrotach by osiągnąć sukces - remis, bądź w razie niedyspozycji Amiki zwycięstwo.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.10.2012, 02:46
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Boguski ma jedną zaletę, że piłka się od niego odbija.
Ostatnio nawet dwa razy w stronę bramki rywala.
Nie robiłbym jednak sobie z tego powodu wielkich nadziei w najbliższym meczu.
Tym razem może odbić się w zupełnie inny sposób.
Bardziej liczyłbym na Quioto.
Kiedy trzeba to się odbija, a kiedy trzeba to się nie odbija . No i nie w stronę, a nawet do. Pamiętam mecz w którym pewien burak po chamsku załatwił Boguskiego, a nie wiem dlaczego się zapomina że Rafał wygrał nam wtedy mistrzostwo, był liderem gry ofensywnej, rozgrywał, tego od pękniętej kości się nie zapomina. Potrzeba tylko pewności siebie czyli ogrania.

Po Quioto wszystkiego się można spodziewać, u nas w lidze nikt go nie dogoni.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 30.10.2012 o godz. 02:49.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów