The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2012, 13:43
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Chłopak jak widać jest "anty" do wszystkiego, takie motto życiowe widocznie ma... Zjawisko "antyszkoły" tez pewnie u niego występowało
nie trafiłeś, tylko do pisu kaczynskiego radia maryja tv trwam "zamachu smoleńskiego" krzyża i wszelakich bogów i religii ... po i tuska
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 20.10.2012, 13:50
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
nie trafiłeś, tylko do pisu kaczynskiego radia maryja tv trwam "zamachu smoleńskiego" krzyża i wszelakich bogów i religii ... po i tuska
Jak miło poczytać merytoryczne, pełne argumentów posty...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.10.2012, 14:53
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
Lemingi o czym niewiele lemingów wie to persony które są nastawione anty do pisu kaczynskiego radia maryja tv trwam "zamachu smoleńskiego" krzyża i wszelakich bogów i religii nie potrafiąc zarazem logicznie wytłumaczyć przyczyn swojej postawy. Działają bowiem na zasadzie odruchu Pawłowa, którego sobie zwyczajnie nie uświadamiają.

Interesuje ich tylko to żeby się dobrze nażreć, mieć ciepłą wodę w kranie i usłyszeć raz na jakiś czas że zachowują się nowocześnie i inteligentnie. Po prostu sami nie są w stanie ocenić niczego obiektywnie, zatracili zdolność dostrzegania i analizy faktów, można im wmówić każdy kretynizm byle robić to z pozycji autorytetu. Przykład? Do TV przychodzi taki roman koński łeb, pani dziennikarka przedstawia go jako mecenasa i wroga kaczora. Tyle wystarczy żeby leming przyjął wszystko co roman powie za aksjomat. Choćby twierdził że Jarosław Kaczyński to kobieta.

ps. jesteś anty do PO i tuska? To tak jak Palikot gratulacje .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 20.10.2012, 15:56
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Lemingi o czym niewiele lemingów wie to persony które są nastawione anty do pisu kaczynskiego radia maryja tv trwam "zamachu smoleńskiego" krzyża i wszelakich bogów i religii nie potrafiąc zarazem logicznie wytłumaczyć przyczyn swojej postawy. Działają bowiem na zasadzie odruchu Pawłowa, którego sobie zwyczajnie nie uświadamiają.

Interesuje ich tylko to żeby się dobrze nażreć, mieć ciepłą wodę w kranie i usłyszeć raz na jakiś czas że zachowują się nowocześnie i inteligentnie..
Masz rację, ja taki jestem. Myslę jeszcze żeby zapłacić czynsz, gaz, telefony i paliwo. Reszta mnie szczerze pie.rdoli. Do kościoła nie chodzę z lenistwa, chociaż w swięta chodzę i oprócz TVN oglądam inne stacje, i prócz Gazety czytuję inne portale i różne papierowe gazety, więc nie wiem czy pasuję do standardowego obrazu leminga.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.10.2012, 16:33
gigant napisał(a):Wyświetl post
Masz rację, ja taki jestem. Myslę jeszcze żeby zapłacić czynsz, gaz, telefony i paliwo. Reszta mnie szczerze pie.rdoli. Do kościoła nie chodzę z lenistwa, chociaż w swięta chodzę i oprócz TVN oglądam inne stacje, i prócz Gazety czytuję inne portale i różne papierowe gazety, więc nie wiem czy pasuję do standardowego obrazu leminga.

W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. To co oglądasz tez ma drugorzędne znaczenie, liczy się co z tego wynosisz. Twoja deklaracja dowodzi ze nie za wiele, więc może nie standardowym ale jednak otumanionym lemingiem jesteś.

ps. co zrobisz jak braknie na czynsz, albo ciepłej wody? ?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 21.10.2012, 09:49
Drozd napisał(a):Wyświetl post
W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. To co oglądasz tez ma drugorzędne znaczenie, liczy się co z tego wynosisz. Twoja deklaracja dowodzi ze nie za wiele, więc może nie standardowym ale jednak otumanionym lemingiem jesteś.

ps. co zrobisz jak braknie na czynsz, albo ciepłej wody? ?
Powiem ci szczerze Drozd że ten tekst to dla mnie hit i kwintesensja gigantów,szpeniów i innych sialalów
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 20.10.2012, 18:22
gigant napisał(a):Wyświetl post
Dramat Polski jest taki,że przez takich gości nie ma narodu, jak to pisał Ziemkiewicz, tylko żywioł. Syndrom pełnej michy i totalnej bezrefleksyjnej postawy, wręcz bezmózgiej, ale ok, każdy żyje po swojemu
Swoją drogą zszokował mnie Kolonko, wali ostro, na nic nie patrzy.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów