The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2012, 10:30
Genkov zagrał w tym meczu faktycznie fatalnie , jednak ani Boguski , ani Sikorski ( co on tu robi ) nie zagra nawet na jego poziomie . Nie ta pozycja , poza tym trzeba by zmienić cały schemat gry ( o ile mi się tylko nei wydaje ze istnieje ) .

Jeśli chcemy meić kogoś wysokiego z przodu kto się nie będzie przewaracał to niech trener wystawi Bunozę w miejsce Genkova . Pomysł irracjonalny , ale nie sądzę że zgrywałby piłki gorzej niż Bułgar , wolniejszy na pewno nie jest , a to że będzie go na pewno ciężej przewrócić po prostu mam pewność .
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2012, 10:41
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Genkov zagrał w tym meczu faktycznie fatalnie , jednak ani Boguski , ani Sikorski ( co on tu robi ) nie zagra nawet na jego poziomie . Nie ta pozycja , poza tym trzeba by zmienić cały schemat gry ( o ile mi się tylko nei wydaje ze istnieje ) .

Jeśli chcemy meić kogoś wysokiego z przodu kto się nie będzie przewaracał to niech trener wystawi Bunozę w miejsce Genkova . Pomysł irracjonalny , ale nie sądzę że zgrywałby piłki gorzej niż Bułgar , wolniejszy na pewno nie jest , a to że będzie go na pewno ciężej przewrócić po prostu mam pewność .
Pomysł wydaję się głupi...

Ale jeśli coś jest głupie i działa to nie jest głupie. Kiedyś chyba Skorża wystawiał Marcelo na ataku jak wynik był nie taki.

Ale z drugiej strony to nasz jedyny pełnowartościowy stoper na dzień dzisiejszy.

Zastanawiam się czy Głowacki nie byłby bardziej pożyteczny jako defensywny pomocnik.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów