|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Kulawik już miał okres próbny. Ludzie nie czarujmy się przecież zatrudnienie go na stanowisku trenera to jedna wielka ściema. Ściema Bednarza, Cupiała,...już sam nie wiem kogo. Ale do czego to zmierza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To prawda. I pokazał jak dbać o dobrą atmosferę w szatni i dobre relacje z zawodnikami, besztając przed kamerą swojego zawodnika (nie pamiętam o kogo chodziło).
Mówił dziś, że się dużo uczył. Mam nadzieję, że dyplomacji również. ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Łysy Bednarz trochę się zagalopował w tym wciskaniu ludziom kitu. "Rozwiązanie docelowe, trener z doświadczeniem". Skoro Kulawik ma takie doświadczenie to dlaczego nie wzięto go po Moskalu, tylko zdecydowano się na Probierza? Bo z tego co łysy mówi, wynika, że Kulawik nabrał turbo niesamowitego doświadczenia przez te kilka miesięcy, kiedy Probierz był trenerem w Wiśle, a Kulawik ów doświadczenie zbierał z kopaczami w ME. Łysy musi być wizjonerem skoro dostrzegł taki potencjał w trenerze, którego drużyna w ME jest na 12 miejscu.
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To go ktoś jeszcze słucha? Już dawno jego wypowiedzi osiągnęły niewyobrażalny poziom obłudy.
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|