|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Valckx w sumie kupił Sikorskiego (szatan pola karnego) i w pieprzył, że trzeba sprowadzać młodych Polaków (więc kupił 30letniego bezrobotnego Duńczyka). Valckx też powiedział zawodnikom, że za chwilę ich wypieprzy na twarz, a potem się dziwił, że nie ryzykują urwania nogi. Bednarz powinien podać się do dymisji razem ze swoim wynalazkiem Probierzem. No i choćby za to jak pracę stracił Moskal. Jak się nie poda do dymisji, czas powiedzieć, że on tylko nadzoruje gaszenie światła.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
* - na tyle długo że nie chce mi się wierzyć, że to była jego decyzja. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Michał P. przybył 1 marca, Jacek B. przybył 12 marca tego roku. Mam nadzieję, że taki sam odstęp czasowy będzie w przypadku odejścia: 1 października P. a 12 października B. Skrócenie kilku kontraktów o miesiąc to jedyna "zasługa" B. Podejrzewam, że skrócenie nie poszło za całkowitą darmoszkę, ale poczynione z tego tytułu oszczędności i oczekiwana nagroda dla Jacka B. Super Football Menagera roku 2012 za najlepiej przeprowadzony transfer (Andraż Kirm miał być wypożyczony za 300 tys euro za sezon, ostatecznie został za tyle opchnięty - kupiony za ok 400 tys. euro) na świecie..... Fanów Jakca B. pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jego, jak teoretycznie jeszcze umowy z Wisla nie mial, zostalo to zrobione za plecami Baslaja i dlatego Basalaj podziekowal..
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|