|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
1q2, mistrzowska metafora z przepukliną - lubię to
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jeśli wyniki się nie zmienią, a Probierz wytrzyma na stołku całą rundę jesienną i poprowadzi przygotowania do rundy wiosennej, to wniosek będzie jeden... Cupiał zrozumiał na czym polega budowa zespołu. Pożyjemy, zobaczymy...
Mam nadzieję, że MP nie wystawi nerwów Cupiała na próbę i wniesie w ten zespół nowe oblicze już w najbliższym spotkaniu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
dobre ja zawsze porównuje sytuacje w Wisle do drogi z dziurami.łatac mozna ale na dluzsza mete nic to nie da ,droga bedzie coraz gorsza,tu trzeba zedrzec stare i polozyc nowy asfalt.my jestesmy na etapie drogi z dziurą na dziurze,a perspektyw nie widac/ swoja droga wiedzialem,ze bedzie trudno,ze takie czasy,ale nie przyszpuszczalem ze bedzie tak to wygladac,gdzie nie ma zespolu,kasy a Bednarz tylko czeka co by stad jeszcze mozna sprzedac . alez ciezkie czasy ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() Zrozumiał czy Wisła Mu wisi/nie chce już nic dokładać. Pożyjemy zobaczymy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kupieni?. Ja bym sie odzwyczaił od tego słowa bo kupić to my prędko nie kupimy. Przyjadą darmowe kaleki jak Frederiksen i Sikorski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Jasno i wyraźnie napisałem "jeśli wyniki się nie zmienią" - a więc walka o środek tabeli. Co do kupowania i sprzedawania graczy to oczywiście będzie to loteria, nad którą zapanuje Cupiał (dam, albo nie dam) i jego podwładny Jacek B. (kadrę już skompletowałem). Napisałem "jeśli poprowadzi przygotowania do rundy wiosennej" - to z jaką kadrą do tych przygotowań przystąpi nie ma tu znaczenia. Wszystko zależy od bossa i jego kapuchy na kompletowanie zespołu. Chodzi o to, aby była wizja jednego trenera i ciągłość pracy. Po sezonie będzie można cokolwiek oceniać. |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ok, a teraz zastanów się ile chujów jest wart trener który jest od 7 miesięcy i sam ten skład zatwierdził?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Z tym zatwierdzeniem Ty na poważnie?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
taki off-top ale podobalo mi sie wiec napisze i tu :
jak bylo ogloszenie wynikow tej calej miss Wisly i speaker mowil : " a pierwsze miejsce przypadało....." a na trybunie glosny krzyk : "GARGUŁAAAA" a co do meczu wg mnie bardzo ale to bardzo przyzwoicie wypadl Jaliens - walka, nie odkladal nogi i bardzo malo strat ![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
My jesteśmy chyba ewenementem na skale europejska, nie ma drugiego tak tragicznego klubu w bataliach o LM i jeśli Platini ustanowił by dziką kartę na występy w LM to jesteśmy murowanym kandydatem. Kto wie gdzie stała by WISLA teraz gdyby choć raz się udało?! Gdyby Boguś liznoł salonowego futbolu, popanoszył się na Stamford Bridge jako właściciel uczestnika LM... zobaczył czek z wpływami z edycjii ... 8 milonów ojro. To dla naszego futbolu masakryczne pieniądze, jak wiele by można dobrego z nimi zrobić każdy z nas jest tego świadomy. A co dopiero taka kasa dla mistrza Cypru czy Białorusi! - tam sie inwestuje, bo ma się czym to robic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Informacja prosto z Faktu: Michał Czekaj grał z Lechią w drugiej połowie ze wstrząśnieniem mózgu
http://sport.fakt.pl/Pilkarz-Wisly-K...,178763,1.html ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ktoś wie co się dzieje z Damianem Burasem ?
Jakaś kontuzja , czy nie gra bo go odsunęli ? ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
to chłopak z 3 ligi więc nie wiem czego od niego wymagasz.. póki co kilku innych młodych ma wyższe notowania : Chrapek , Szewczyk , Kamiński |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To był tylko taki transfer na odczepnego, żeby się coś działo i żeby Łysy mógł się poszczycić kolejnym młodym, zdolnym Polakiem. Choć według mnie przy obecnej sytuacji naszej drużyny powinien zostać sprawdzony w meczu o stawkę. A najbliższa okazja będzie w poniedziałek. Bo przecież nie na Legii...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tumiwisizm stosowany. Chłop ma łeb na karku i wie, że naciął frajera na taką kasę już ostatni raz i trzyma się tego kurczowo pod płaszczykiem 'profesjonalizmu'. Jak hańbił wcześniej tak nadal hańbi koszulkę z Białą Gwiazdą. Nie jest godny podania ręki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Akurat z generałem nie ma co dyskutować bo ma absolutną racje, wynegocjował sobie taki kontrakt i nie ma jakiegokolwiek obowiązku jego zmiany. Tak to jest jak profesjonalny piłkarz przychodzi do amatorskiego klubu. Tumiwisizm stosowany pokazały osoby, które z nim ten kontrakt podpisały, pomijam fakt że ofertę rozwiązania kontraktu dostał tylko 1 raz, a z wywiadu można wnioskować, że liczył na dalsze negocjacje i zapewne w końcu by się dogadali, no ale u nas jest amatorka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jaliens to prawdziwa klasa w porównaniu z Gargułą i Boguskim.
Wypowiedź Garguły sprzed meczu z Lechią „Oglądałem mecze Lechii i uważam, że gra bardzo dobrze” Do poziomu Garguły dziarsko dołączył Boguski i przed meczem z Piastem rzecze: "Wydaje mi się, że ciężko teraz wskazać faworyta" Rzeczywiście na tle Garguły i Boguskiego to Lechia i Piast są bardzo mocni, grają bardzo dobrze... a nawet wyśmienicie. Tak dobrze, że trudno wskazać faworyta w meczu z trzynastokrotnym mistrzem Polski (z tego osiem tytułów w ostatnich 12stu latach). Noż kur.wa, jak nisko trzeba upaść żeby czytać takie wypowiedzi z ust polskich pokrak. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
zybert77 uważasz, że jesteśmy faworytem spotkania tylko ze względu na trofea jakie kiedyś zdobyliśmy?
Czy obecny mistrz Polski będzie faworytem w każdym spotkaniu bo jest mistrzem? Uważam, że w tym meczu wszystko może się zdarzyć, obie drużyny na podobnym poziomie z naciskiem, na to że ten Twój "nie faworyt" jest wyżej od faworyta w tabeli. Wytłumacz proszę o co Ci chodzi w takim razie? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ano o to, że reprezentanci Polski (byli) w meczach z drużyną klasy "gram tak, że widzowie po 10 minutach mają ochotę sobie wydrapać oczy" nie są w stanie wskazać faworyta
zblazowane pokraki zasługujące na kopa w du.pę aby czym prędzej pobiegło ścieżką wytyczoną przez Łobodzińskiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Burliga ma kontuzje co nie ma go na ławce nawet?
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Obecnie gramy bez armat, a sam Genkov jest cieniem wlasnego cienia. Ciekawe kogo to wina.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No ale sugerujesz że gość umie/umiał grać, tak?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro jest zawodowym piłkarzem to umie
|