|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dymisja ma to do siebie że można ją przyjąć lub nie.Jak na razie jeszcze nikt jej nie przyjął oprócz mediów.na 4dni przed Legią Wisła by strzeliła sobie samobója zwłaszcza że na szybko trzeba by było zmieniać i podjąć decyzje która jest trudna bo C sam namaścił Probierza i mało prawdopodobne by C który jest zajęty wojażami w ciągu 2dni podjął decyzje co do Probierza.Na obrone Probierza w tym sezonie przemawiają m.in stawianie na młodych mecze w PP w którym Wisła dalej się liczy jak i to że to początek sezonu a nie koniec sezonu .Zresztą Wisła ma cały czas szanse na odrobienie strat i miejsce na podium pod warunkiem że teraz nie będzie zmiany trenera co było by największym błędem ii że Probierz dogra z Wisłą do końca sezonu .Kontrakt Probierza obowiązuje do końca tego sezonu więc jaki jest sens zwalniać trenera i płacić odprawę teraz
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 01.10.2012 o godz. 20:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Dymisja Probierza musi zostać teraz zaakceptowana przez zarząd. Umowa obowiązuje w obie strony, zarówno trenera jak i klub i jeśli nie ma obopólnej zgody co do rozstania to będzie ona obowiązywać dalej. Co do Probierza, to chyba tak będzie najlepiej. Ja go uważam za niezłego trenera i inteligentnego faceta. Niestety najwyraźniej nie było mu po drodze z naszymi kopaczami, jego koncepcja gry do nich nie pasowała. Do tego najsłabszy skład od długiego czasu i Wisła grała piach. Zawsze życzyłem mu jak najlepiej, szkoda, że mu nie wyszło - teraz znowu będzie kabaret z poszukiwaniem trenejro. Co do wcześniejszej rozmowy, ja nigdy nie dopisywałem 3 punktów przed meczem; zwracałem jedynie uwagę, że między wychwalaną pod niebiosa Legią, a krytykowaną za wszystko Wisłą jest tylko parę punktów różnicy w tabeli. Zgadzam się, że Wisła grała słabo i poza pierwszym meczu w każdym kolejnym zawodziła. Jednak dziwi mnie optymizm i euforia niektórych, którzy wskazują na Legię jako niedościgniony wzór, podczas gdy też gra gównianie. Lepiej od nas ale nadal za słabo, by się wybić ponad resztę stawki. No ale tak to już jest, że Legię się wychwala pod niebiosa jak walczy o podium, a Wisłę krytykuje nawet jak zdobywa tytuł ![]() Ciekaw jestem kto teraz? Oby nie Dyzma. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|