Arapaho napisał(a):

JEDREK76 ale wiesz o co chodzi ? O to że lemingom nawet jak udowodnisz że był zamach , że TuSSk to złodziej i lobbysta to oni ci odpowiedzą " I CO Z TEGO" i na tym się kończy dyskusja i to jest najgorszę że wychowali sobie bezmózgie stadko które jedynie co wymaga to kolejnego "szoł" w stylu Tańca z Gwiazdami i kolejnej mydlanej opery w stylu " M jak Miłość".
Co do Racewiczowej to trudno jej wspołczuć jak przez ponad 2 lata była takim samym lemingiem jak reszta i obym sie mylił ale szybko ją "wyprostują" odpowiedni funkcjonariusze reżimowi
|
Z lemingami prawda, ale mam nadzieję, że to jednak mniejszość, a większość jest po prostu "uśpiona" jak p. Racewicz, która z tego co pamiętam do tej pory po prostu się nie wypowiadała na temat katastrofy, w przeciwieństwie choćby do takiego Deresza, który po wszech TV chodzi obsobaczając Rodziny dążące do poznania prawdy o tejże katastrofie.
Mam jednak nadzieję, że to, jak po śmierci potraktowano legendę "Solidarności", śp. Annę Walentynowicz będzie dla ludzi impulsem do wybudzenia się z tego letargu obojętności. Niezależnie od tego czy to była tylko katastrofa, czy awaria samolotu, czy zamach, sposób w jaki "polskie" władze zachowywały się przed i po katastrofie jest po prostu zbrodnią za którą Tusk, Kopacz, Arabski, Klich etc. powinni odpowiedzieć przed Trybunałem Stanu.