The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2012, 10:14
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
JEDREK76 ale wiesz o co chodzi ? O to że lemingom nawet jak udowodnisz że był zamach , że TuSSk to złodziej i lobbysta to oni ci odpowiedzą " I CO Z TEGO" i na tym się kończy dyskusja i to jest najgorszę że wychowali sobie bezmózgie stadko które jedynie co wymaga to kolejnego "szoł" w stylu Tańca z Gwiazdami i kolejnej mydlanej opery w stylu " M jak Miłość".
Co do Racewiczowej to trudno jej wspołczuć jak przez ponad 2 lata była takim samym lemingiem jak reszta i obym sie mylił ale szybko ją "wyprostują" odpowiedni funkcjonariusze reżimowi
Z lemingami prawda, ale mam nadzieję, że to jednak mniejszość, a większość jest po prostu "uśpiona" jak p. Racewicz, która z tego co pamiętam do tej pory po prostu się nie wypowiadała na temat katastrofy, w przeciwieństwie choćby do takiego Deresza, który po wszech TV chodzi obsobaczając Rodziny dążące do poznania prawdy o tejże katastrofie.
Mam jednak nadzieję, że to, jak po śmierci potraktowano legendę "Solidarności", śp. Annę Walentynowicz będzie dla ludzi impulsem do wybudzenia się z tego letargu obojętności. Niezależnie od tego czy to była tylko katastrofa, czy awaria samolotu, czy zamach, sposób w jaki "polskie" władze zachowywały się przed i po katastrofie jest po prostu zbrodnią za którą Tusk, Kopacz, Arabski, Klich etc. powinni odpowiedzieć przed Trybunałem Stanu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów