The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Mecz Wisła Kraków - Lechia Gdańsk zakończy się:
Zwycięstwem Wisły 39 42,39%
Remisem 19 20,65%
Zwycięstwem Lechii 34 36,96%
Głosujących: 92. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2012, 15:41
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
dobra, skoro tak mówisz ciągle o tej Lechii, to jak wyglądał ten "napór Wisły" ?
w strzałach, w groźnych sytuacjach , czy jak?

Nie zarejestrowałem zbytnio AŻ tak groźnych ataków Wisły.
2 celne strzały, z tego jeden bramkowy ( dyskusyjnie bramkowy ) - a drugi z 30 metrów Wilka.

Samozachwyt nie popłaca.
Nie rozumiem Cię. Chcesz umniejszyc zwycięstwo Wisły?
To fakt, że mecz był taki, że zęby bolały, ale zwłaszcza w pierwszej połowie, to mimo statystyk (które w tym meczu w ogóle ni-cze-go nie odzwierciedlają) Lechia wogole nie miała nic do powiedzenia.
Raz dlatego, że wiślacy w koncu zagrali agesywnie i siedzieli na lechistach
Dwa dlatego, ze Bobo sie pogubił i myslał, że wystarczy schowac się za podwójną gardą i od czasu do czasu kontrować.

Statystyka "strzałów" Lechii to już nieporozumienie jak Ci wyżej napisano.
Obydwie drużyny większość "strzałow" ma zaliczonych z łaski na uciechę, bo to w ogóle nie były strzały tylko jakieś popierdółki.
Tez nie zarejestrowałem żadnych prawie groźnych ataków Wisły jak i Lechii. Zarejestrowałem tylko przewagę Wisły w polu w I połowie i cofnięcie się Wisły w II połowie i straszliwie nieskuteczne budowanie ataków przez obydwie drużyny
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.09.2012, 21:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Zarejestrowałem tylko przewagę Wisły w polu w I połowie i cofnięcie się Wisły w II połowie i straszliwie nieskuteczne budowanie ataków przez obydwie drużyny

Chodzi mi tylko o to, że niektórzy zbytnio pompują balonik już, pisząc o wspaniałym meczu. I tylko o, to.

Ps. Idąc na przeciw Twemu zdaniu, mogę napisać tak

Cytat:
Zarejestrowałem tylko zbytnie cofnięcie się Lechii w polu w I połowie i przyciśnięcie Wisły w II połowie i straszliwie nieskuteczne budowanie ataków przez Lechię
pasuje ? PASUJE
Ja nie jestem przeciw, czy coś - poprostu przez lata obecności tutaj nauczyłem się, że nie jest to zbytnio obiektywne forum tylko, że wcześniej myślałem, że tylko przeciw Legii
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.09.2012, 21:59
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
Chodzi mi tylko o to, że niektórzy zbytnio pompują balonik już, pisząc o wspaniałym meczu. I tylko o, to.

Ps. Idąc na przeciw Twemu zdaniu, mogę napisać tak

pasuje ? PASUJE
Ja nie jestem przeciw, czy coś - poprostu przez lata obecności tutaj nauczyłem się, że nie jest to zbytnio obiektywne forum tylko, że wcześniej myślałem, że tylko przeciw Legii
Pasuje jak najbardziej.
Pierwsza połowa:
- Wisła aktywna i agresywna, choć beznadziejna w organizacji gry.
- Lechia cofnięta i czekająca nie wiadomo na co
Druga połowa
- Wisła coraz bardziej opadajaca z sił i cofnięta, a nawet bezradna w organizacji choćby kontr
- Lechia przechodząca środek pola i stwarzająca zagrożenie choc chaotycznie

Spotkały się dwie drużyny z amatorami na ławce trenerskiej
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.09.2012, 23:39
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Pasuje jak najbardziej.
Pierwsza połowa:
- Wisła aktywna i agresywna, choć beznadziejna w organizacji gry.
- Lechia cofnięta i czekająca nie wiadomo na co
Druga połowa
- Wisła coraz bardziej opadajaca z sił i cofnięta, a nawet bezradna w organizacji choćby kontr
- Lechia przechodząca środek pola i stwarzająca zagrożenie choc chaotycznie

Spotkały się dwie drużyny z amatorami na ławce trenerskiej
gdzie ktos napisał że był wspaniały mecz ? co najwyżej świetny mecz Jaliensa, dobry kkilku innych piłkarzy , głownie defensywnych .

moim zdaniem organizacja gry w defensywnie była poprawna , w ofensywie brakowało nam solidnego rozprowadzacza piłek , choć .. Jaliens dobrze sie z tego zadania wywiązywał . Brakowało nam kogos takiego jak Chrapek z II połowy meczu z Polonią .

Wisła w 2 połowie miała krytyczny moment między 70-89 minutą . Całkowicie opadła z sił . Potem w końcówce jeszcze czerwień Burligi spowodowała że podeszła wyżej i ostatnie 5 minut zagrała deczko odważniej .

tak poza tym

czy winą Probierza jest że po wejściu Iliev na 10 piłek 9 stracił ? i potem pisze jeden z drugim o fatalnej organizacji kontr . Probierz nie miał wykonawców . Kolejny to Sikorski - totalne nieporozumienie . Melikson z Genkovem nie mogli być wszędzie .

Fakt że drużyna zgubła w II połowie założenia na mecz widac było po samym Probierzu który skakał przy linii bocznej aż miło .

Wiadomo że gra nie była piękna dla oka , ale powiedzmy sobie szczerze , ktoś w klubie da Probierzowi premie za ładny styl przegranych spotkań ? jak dla mnie mogą wygrać pozostałe 25 spotkan po 1-0 .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.09.2012 o godz. 10:41.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów