|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Mecz Wisła Kraków - Lechia Gdańsk zakończy się: | |||
| Zwycięstwem Wisły |
|
39 | 42,39% |
| Remisem |
|
19 | 20,65% |
| Zwycięstwem Lechii |
|
34 | 36,96% |
| Głosujących: 92. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
To fakt, że mecz był taki, że zęby bolały, ale zwłaszcza w pierwszej połowie, to mimo statystyk (które w tym meczu w ogóle ni-cze-go nie odzwierciedlają) Lechia wogole nie miała nic do powiedzenia. Raz dlatego, że wiślacy w koncu zagrali agesywnie i siedzieli na lechistach Dwa dlatego, ze Bobo sie pogubił i myslał, że wystarczy schowac się za podwójną gardą i od czasu do czasu kontrować. Statystyka "strzałów" Lechii to już nieporozumienie jak Ci wyżej napisano. Obydwie drużyny większość "strzałow" ma zaliczonych z łaski na uciechę, bo to w ogóle nie były strzały tylko jakieś popierdółki. Tez nie zarejestrowałem żadnych prawie groźnych ataków Wisły jak i Lechii. Zarejestrowałem tylko przewagę Wisły w polu w I połowie i cofnięcie się Wisły w II połowie i straszliwie nieskuteczne budowanie ataków przez obydwie drużyny |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Chodzi mi tylko o to, że niektórzy zbytnio pompują balonik już, pisząc o wspaniałym meczu. I tylko o, to. Ps. Idąc na przeciw Twemu zdaniu, mogę napisać tak ![]() Cytat:
? PASUJE Ja nie jestem przeciw, czy coś - poprostu przez lata obecności tutaj nauczyłem się, że nie jest to zbytnio obiektywne forum tylko, że wcześniej myślałem, że tylko przeciw Legii ![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Pierwsza połowa: - Wisła aktywna i agresywna, choć beznadziejna w organizacji gry. - Lechia cofnięta i czekająca nie wiadomo na co Druga połowa - Wisła coraz bardziej opadajaca z sił i cofnięta, a nawet bezradna w organizacji choćby kontr - Lechia przechodząca środek pola i stwarzająca zagrożenie choc chaotycznie Spotkały się dwie drużyny z amatorami na ławce trenerskiej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
moim zdaniem organizacja gry w defensywnie była poprawna , w ofensywie brakowało nam solidnego rozprowadzacza piłek , choć .. Jaliens dobrze sie z tego zadania wywiązywał . Brakowało nam kogos takiego jak Chrapek z II połowy meczu z Polonią . Wisła w 2 połowie miała krytyczny moment między 70-89 minutą . Całkowicie opadła z sił . Potem w końcówce jeszcze czerwień Burligi spowodowała że podeszła wyżej i ostatnie 5 minut zagrała deczko odważniej . tak poza tym czy winą Probierza jest że po wejściu Iliev na 10 piłek 9 stracił ? i potem pisze jeden z drugim o fatalnej organizacji kontr . Probierz nie miał wykonawców . Kolejny to Sikorski - totalne nieporozumienie . Melikson z Genkovem nie mogli być wszędzie . Fakt że drużyna zgubła w II połowie założenia na mecz widac było po samym Probierzu który skakał przy linii bocznej aż miło . Wiadomo że gra nie była piękna dla oka , ale powiedzmy sobie szczerze , ktoś w klubie da Probierzowi premie za ładny styl przegranych spotkań ? jak dla mnie mogą wygrać pozostałe 25 spotkan po 1-0 .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.09.2012 o godz. 10:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|