|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kamyczek do ogródka Probierza. skoro nie potrafi ich zmotywować, to ewidentnie nie jest to miejsce pracy dla niego.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. Dobry piłkarz nie zawsze równa się dobry trener (patrz np. Boniek, Bakero) i na odwrót (Mourinho). 2. Nie wiem, po co porównujesz zeszłe wyniki do teraźniejszych. I jak w ogóle można porównywać eliminacje LM do naszej buraczanej ekstraklasy. 3. Ambicja jest podstawą do osiągania sukcesów, więc nie sądzę, że ambicja jest dla słabszych. Widzę, że wszystko to co złe starasz się wrzucić na bary trenera. Jak gdyby to trener grał. Ostatni mecz to Twoje gwiazdki powinny wygrać bez butów. A widzisz, co dzieje się z Wisłą Powtórzę to jeszcze raz: ZMIANA TRENERA BEZ ZMIANY SKŁADU NIC NIE DA!!!!!! Tyle w tym temacie. P.S. Poczytaj-----> http://www.weszlo.com/news/11888-Zan...mnosc_pracowac ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
P.S. Rozumiem, że Probierz powinien mieć carte blanche jak w Jagiellonii i prowadzić niemal targ. Powiem Ci, że na tym polu tez ma niebywałe sukcesy iluż to sprowadzonych przez tego gościa zawodników do Jagiellonii w kontekście ligi odniosło sukces ? Zbudował łon kiedyś jakiś zespół ? Facet jest najgorszym wyborem Cupiała od czasów wejścia w Wisłę. Nie rozumiem jak Boss mógł kogoś takiego podpisać.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 18.09.2012 o godz. 16:43.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zamierzam się dalej spierać, czy trener jest dobry czy zły. Com miał napisać- napisałem. Ale zastanów się, czy przy takim składzie personalnym zmiana trenera da jakieś rezultaty. Bo ja szczerze wątpię. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 18.09.2012 o godz. 17:49.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
poza tym: Apoel - Wisła 3:1 Pareiko - Lamey, Jaliens (80' Jovanović), Chavez, Junior Diaz - Sobolewski (58' Iliev), Wilk - Nunez, Melikson, Małecki (80' Kirm) - Genkow. Pogoń - Wisła 2:0 Pareiko – Burliga (70 Jovanović), Jaliens, Bunoza, Frederiksen – Illiev, Garguła (76 Szewczyk), Wilk, Chrapek (64 Boguski) Melikson – Genkow. Ja tu widzę tylko 5 piłkarzy, którzy się powtarzają + 1 z ławki. Jovanovicia nawet nie liczę bo on póki co zapisał się w pamięci jedynie w meczu z Cracovią zresztą przegranym. Również przez niego bo grał tragicznie jak zawsze kiedy jest na boisku na nie szczęście Wisły. Poza tym w Nikozji byliśmy bezradni i w Szczecinie byliśmy bezradni. Zostawiając klasę rywali na boku jedyna ale kluczowa różnica w meczach z powyższymi rywalami była taka, że na Cyprze Wiślacy próbowali odrabiać straty. W Szczecinie nie widziałem nawet chęci strzelenia choćby jednego gola. W Łoweczu to był największy fart Wisły od czasu Saragossy. Równie dobrze Litex mógł wygrać 5:2 a z pewnością nie zasłużył na porażkę bo był w tym meczu lepszy. Jeszcze Głowacki, Pareiko... Jak mówiłem o tych grajkach, że się bardziej nadają na ambasadorów jak Żuraw niż na piłkarzy to mnie tu zwyzywano i sugerowano abym poszedł się leczyć albo w ostateczności poszedł na forum Cracovii lub Legii... Hehe... no i dodatkowo Widzew jako jedyny ma komplet punktów
Ostatnio edytowane przez thechris : 19.09.2012 o godz. 10:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
To że zawodnicy którzy rok temu grali w piłkę, dzisiaj kopią się po czołach to nic więcej tylko efekt pracy skaczącego Probierza, który nie dość że o trenerskim rzemiośle nie ma zielonego pojęcia to jeszcze dodaje sobie animuszu za przeproszeniem darciem mordy na treningach. Co skutkuje odwrotnie do zamierzeń, bo chyba nie powiesz że postawa Meliksona to wynik nieubłaganego upływy czasu jak to niektórzy twierdzą w stosunku do Sobola Głowy czy Ilieva. Słyszałeś o takim grajku jak Giggs? 40 letnim grającym na pozycji na której trzeba zapieprzać. Więc nie czepiaj sie doświadczonych zawodników bo każdy polski klub chciałby mieć w składzie i Głowackiego i Sobolewskiego i Ilieva. Garguła to osobny temat bo on jest zwyczajnie słaby i zmanierowany od dawna. Zobaczysz co będzie z Widzewem na koniec rundy, choć to ze w naszej buraczanej lidze wystarczy walczyć żeby robić wyniki nie jest żadną niespodzianką. Co innego jednak walczyć w biegach przełajowych w których mógłby swoich motywacyjnych umiejętności spróbować Probierz, a co innego walczyć w piłkę nożną. Tutaj oprócz darcia ryja potrzebny jest pomysł i skoordynowana współpraca 11 ludzi. Tej współpracy ma uczyć trener bo bez niej nawet zawodnicy Barcelony będą prezentować poziom Piasta, albo i gorszy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Warto spojrzeć na szacunkową tabelę wartości rynkowej poszczególnych zespołów. A co ma powiedzieć np. Widzew. Pościągali za gruszki grajków, do tego podobno jest tam jakiś konflikt i nie wiadomo czy Cacek się nie wycofa. Mroczkowski pościągał "ogórków", a jeden z nich, który gra w pierwszej 11-e i sprawuje się całkiem przyzwoicie, został sprowadzony ... UWAGA ... z 2 ligi MALTAŃSKIEJ. Jest to w materiałach z magazynu Iwańczyka, albo w migawkach na ekstraklasa.tv po tej kolejce - nie chce mi się teraz tego szukać. Ja mam obawy, że nawet Messi czy CR7 jakby pograli z rok u nas pod okiem jakiegoś "specjalisty" z PMSz to po tym czasie ich wartość rynkowa spadłaby z pięciokrotnie, a on sam zostałby naznaczony do "odstrzału". Ja nie pamiętam, żeby w ostatnich latach był u nas jakiś przebłysk indywidualny któregoś z piłkarzy, raczej się uwsteczniają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |