|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Akurat ocenianie zawodnika po pierwszym meczu z Bełchatowem i po odbyciu zaledwie kilku treningów z drużyną jest śmieszne. Nikt mu tutaj pomnika nie zamierza stawiać ale gość przynajmniej dla mnie wydaje się być przyzwoitym graczem, a w porównaniu do tego co było kiedyś na tej pozycji to już coś. Co do Probierza, to liczyłem, że pod jego wodzą drużyna będzie miała charakter, że zobacze na boisku ambicje i zaangażowanie ale ja tego niestety nie dostrzegam. Piłkarsko faktycznie obecnie prezentujemy się fatalnie ale przykład Korony pokazał, że w naszej lidze na ambicji i woli walki też można wygrać pare spotkań.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 16.09.2012 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ale co mu zawdzięczamy? Rozumiem, że dożyliśmy czasów, gdy cieszymy się że w ogóle mamy lewego obrońcę, ale... Chciałbym wiedzieć co do tej pory pokazał, a nie usłyszeć gadki o przeczuciach.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 16.09.2012 o godz. 22:15.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jakby co będę potem odszczekiwał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Nie podaja bezsensownie jak Bunozan do bramkarz, nie robi szczupakow na 20 cm, nie rozklada rak w gescie ze wszystko jest pod kontrola... A ty po naszych wystepach komus cos zawdzieczasz? Wszycy graja ponizej oczekiwan, Melikson cos probuje tylko nie ma z kim grac. Zazwyczaj nie kumaja co moze zagrac lub nie potrafia zagrac mu tak jak on oczekuje. Jego mysl kombinacyjna jest o wiele bardzej rozwinieta niz mysl innych graczy , dlatego jesli cos czasami wyjdzie to tylko z Ivica. Tutaj klania sie praca trenera... powinien wypracowac z druzyna schematy a nie liczyc na kreatywnosc Maora w konstruowaniu akcji. Pomysl jedno a realizacja go z grajkami tej klasy to drugie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Domyślam się, że uważasz, iż z drużyny da się dużo więcej wycisnąć, jeśli przyjdzie inny trener. Moja opinia zaś jest taka, że poza Meliksonem, w jakimś stopniu Ilievem i może Genkowem, który byłby dobrym zmiennikiem dla lepszego napastnika, z tą drużyną nie uda się niczego zbudować. I że w jakimś stopniu płaci za to teraz Probierz. Chciałbym przy okazji zaznaczyć, ze wali mnie to czy nasz trener zostanie w klubie czy też się go pozbędą.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 16.09.2012 o godz. 23:01.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|