bonawentura napisał(a):

|
Moim zdaniem powinno się Probierzowi dać popracować do końca sezonu. Tutaj gwałtowne ruchy nic nie zrobią. Sprzedać Meliksona w przerwie - choćby za 500 tysięcy euro i budować wszystko od nowa. Nie wiem - jest Traore do wzięcia(?) w przerwie zimowej - i to o niego właśnie powinna się Wisła postarać. Generalnie to jest wielu piłkarzy, którzy grają obecnie w polskiej lidze, w beniaminkach chociażby, którzy mogliby śmiało grać w Wiśle. Ale Bednarz wolał wybrać Sikorskiego i perłę Hondurasu... Cóż - jego problem, ale z taką polityką transferową to my daleko nie pojedziemy albo wylądujemy w pierwszej lidze...
|
Oczom nie wierzę ! Nawet ja zwolennik budowania nowej Wisły jestem przeciwny sprzedawaniu Meliksona ...
Też nie jestem zwolennikiem zmieniania trenera teraz ( jeszcze wierzę że Probierz potrafi nową Wisłę zbudować) .... ale po rundzie jesiennej ... głowy nie dam czy nie zmienię zdania.
Natomiast ...... Bonawentura .... jestem przede wszystkim ciekawy kogo byś kupił .... ( rozumiem że za kasę za Meliksona ...)