|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 16.09.2012 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Też nie jestem zwolennikiem zmieniania trenera teraz ( jeszcze wierzę że Probierz potrafi nową Wisłę zbudować) .... ale po rundzie jesiennej ... głowy nie dam czy nie zmienię zdania. Natomiast ...... Bonawentura .... jestem przede wszystkim ciekawy kogo byś kupił .... ( rozumiem że za kasę za Meliksona ...)
Ostatnio edytowane przez Grantar : 16.09.2012 o godz. 18:35.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Kurz : 16.09.2012 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moim zdaniem wszystkie transfery za wyjątkiem Frederiksena są strzałami w stopę Bednarza i to on ponosi odpowiedzialność za ten stan kadrowy - nie Probierz. Sądzę, że Probierz powinien mieć spokojną głowę do końca tej rundy, bo mimo iż przyjąłem jego nominację trenerską w Wiśle z mieszanymi uczuciami, to jestem w stanie uwierzyć w jego możliwości - każdy ma inny styl pracy z drużyną, a ten zespół kadrowo nadaje się na miejsca 6-10. Więc lepiej wstrzymajmy się jeszcze z takim osądzaniem Probierza po 4 spotkaniach. Powtarzam - dajmy czas Probierzowi. Liczka nie był żadnym Archimedesem, którego praca trenerska pozwoliłaby góry przenosić. Jaka jest pewność, że odkryłby drugiego Błaszczykowskiego? Żadna. Więc lepiej natenczas zachować status quo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czym sobie Frederiksen zasłużył na takie wyróżnienie? Wczoraj w Lidze plus doliczyli się jednego, powtórzę JEDNEGO ofensywnego wejścia w ciągu całego meczu, dokładnie w 67 minucie. Co prawda przez 2 poprzednie mecze byłem na dalekim wyjeździe i nie oglądałem, ale w pierwszym meczu z Bełchatowem dla odmiany zachowywał się jak dziecko we mgle. Czy 2 i 3 tygodnie temu wydarzyło się coś wyjątkowego w jego wykonaniu? Coś zdecydowanie lepszego jakościowo od występów w meczach numer 1 i 4?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Akurat ocenianie zawodnika po pierwszym meczu z Bełchatowem i po odbyciu zaledwie kilku treningów z drużyną jest śmieszne. Nikt mu tutaj pomnika nie zamierza stawiać ale gość przynajmniej dla mnie wydaje się być przyzwoitym graczem, a w porównaniu do tego co było kiedyś na tej pozycji to już coś. Co do Probierza, to liczyłem, że pod jego wodzą drużyna będzie miała charakter, że zobacze na boisku ambicje i zaangażowanie ale ja tego niestety nie dostrzegam. Piłkarsko faktycznie obecnie prezentujemy się fatalnie ale przykład Korony pokazał, że w naszej lidze na ambicji i woli walki też można wygrać pare spotkań.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 16.09.2012 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale co mu zawdzięczamy? Rozumiem, że dożyliśmy czasów, gdy cieszymy się że w ogóle mamy lewego obrońcę, ale... Chciałbym wiedzieć co do tej pory pokazał, a nie usłyszeć gadki o przeczuciach.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 16.09.2012 o godz. 22:15.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Nie podaja bezsensownie jak Bunozan do bramkarz, nie robi szczupakow na 20 cm, nie rozklada rak w gescie ze wszystko jest pod kontrola... A ty po naszych wystepach komus cos zawdzieczasz? Wszycy graja ponizej oczekiwan, Melikson cos probuje tylko nie ma z kim grac. Zazwyczaj nie kumaja co moze zagrac lub nie potrafia zagrac mu tak jak on oczekuje. Jego mysl kombinacyjna jest o wiele bardzej rozwinieta niz mysl innych graczy , dlatego jesli cos czasami wyjdzie to tylko z Ivica. Tutaj klania sie praca trenera... powinien wypracowac z druzyna schematy a nie liczyc na kreatywnosc Maora w konstruowaniu akcji. Pomysl jedno a realizacja go z grajkami tej klasy to drugie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy to czasami nie naprowadza nas na trop, a właściwie jeden z kilku tropów obecnych problemów w Wiśle. Jak mamy zdobywać bramki, jak mamy konstruować atak pozycyjne, jeśli zawodzą nasi boczni obrońcy? Jeśli do tego dodamy problemy ze środkiem pomocy, czy właściwie mamy prawo oczekiwać od Probierza cudów?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|