The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czego się spodziewasz po meczu w Szczecinie?
Nic mnie już nie zaskoczy 75 41,44%
Porażki 33 18,23%
Przebudzenia Wisły! 32 17,68%
Walki, ambicji, charakteru! 41 22,65%
Głosujących: 181. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Snoopy5
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2012, 14:12. Trudno dociec przyczyn tej gry Wisły
Czy kopacze są źle przygotowani do sezonu co po wynikach sparingów sie nie zapowiadało ? Czy przeszkadza im osoba trenera Probierza i postanowili grać przeciw niemu ? Czy im się po prostu nie chce widząc kłopoty finansowe klubu ? Czy są najnormalniej w świecie słabi i niewiele potrafią co przekłada się na wyniki ? Ja widząc pewnych ludzi w składzie Wisły zbliżałbym się ku tezie że nasi kopacze mają wszystko gdzieś i nawet po meczu nie widzą tragedii , po prostu nic się nie stało jak śpiewają im nasi kibice. Mają plan przezyć w miarę bezpiecznie 90 minut a potem wio po kasę i na imprezy . Probierz też niespecjalnie chce dojrzeć katastrofę na boisku bo w trakcie meczu woli uzywać długopisu niz głowy . Po co się pocić jak można żyć bezstresowo i w dodatku pobierać "należne" pieniążki ? To tyle moich dywagacji , nie wiem może nie są całkiem bzdurne . Dla mnie to kwestia głowy i chęci i nic więcej .
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2012, 14:17
Snoopy5 napisał(a):Wyświetl post
Czy kopacze są źle przygotowani do sezonu co po wynikach sparingów sie nie zapowiadało ? Czy przeszkadza im osoba trenera Probierza i postanowili grać przeciw niemu ? Czy im się po prostu nie chce widząc kłopoty finansowe klubu ? Czy są najnormalniej w świecie słabi i niewiele potrafią co przekłada się na wyniki ? Ja widząc pewnych ludzi w składzie Wisły zbliżałbym się ku tezie że nasi kopacze mają wszystko gdzieś i nawet po meczu nie widzą tragedii , po prostu nic się nie stało jak śpiewają im nasi kibice. Mają plan przezyć w miarę bezpiecznie 90 minut a potem wio po kasę i na imprezy . Probierz też niespecjalnie chce dojrzeć katastrofę na boisku bo w trakcie meczu woli uzywać długopisu niz głowy . Po co się pocić jak można żyć bezstresowo i w dodatku pobierać "należne" pieniążki ? To tyle moich dywagacji , nie wiem może nie są całkiem bzdurne . Dla mnie to kwestia głowy i chęci i nic więcej .
Apropo pisania przez Probierza długopisem - wczoraj na ławce pisał testament. Zawarł w nim informacje o tym co zostawia Smudzie.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów