The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czego się spodziewasz po meczu w Szczecinie?
Nic mnie już nie zaskoczy 75 41,44%
Porażki 33 18,23%
Przebudzenia Wisły! 32 17,68%
Walki, ambicji, charakteru! 41 22,65%
Głosujących: 181. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2012, 22:16
Tu nie chodzi o napastnika, gdybyśmy mieli JAKIKOLWIEK środek pomocy, to gra wyglądałaby inaczej. Warto zauważyć, że po wejściu Boguskiego i zejściu Garguły coś drgnęło. Orbit pojawia się w sporej liczbie postów - owszem, jest żałosny, to nie podlega dyskusji. Ale zwróćcie uwagę na Czarka Wilka. Przecież ten chłopak jest katastrofalny technicznie. Katastrofalny to nawet za mało powiedziane. Co z tego, ze walczy i biega, skoro beznadziejne zagrania niweczą cały jego trud.
W obronie także mamy dwa ciekawe przypadki - Łukasza Burligę i Jana Frederiksena. Odnośnie pierwszego, to jasne było, iż wiele spodziewać się nie należy. Drugi zakrawa na razie na kpinę. Probierz powinien głośno płakać, że zabrano mu Paljica, naprawdę.
Akurat Jaliens pokazał dzisiaj, że postawienie na niego nie jest głupim posunięciem. Najlepszy nie był, ale do miana najgorszego na boisku wiele mu brakuje. W porównaniu do Chaveza z meczu z Polonią - kosmos.
Aha, geniusz techniki - Iwica Iliew - jest piłkarzem, którego gra doprowadza mnie do szału. Stał się tak przewidywalny (zwrócili na to uwagę także komentatorzy), że przeciwnicy nie mają problemów z odparciem jego ataków. Osobną kwestią jest to, iż gdyby miał z kim grać (do środka), to może wyglądałoby to inaczej.

Osobno chcę napisać o Gordanie Bunozie. Jak dla mnie - najlepszy z naszej ekipy. W dodatku po tragedii, jaka niedawno go spotkało. Brawo, Gordan!
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów