The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czego się spodziewasz po meczu w Szczecinie?
Nic mnie już nie zaskoczy 75 41,44%
Porażki 33 18,23%
Przebudzenia Wisły! 32 17,68%
Walki, ambicji, charakteru! 41 22,65%
Głosujących: 181. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2012, 13:21
Cytat:
P.S. Odpieprzcie się od "Sobola", "znawcy". On przynajmniej umie coś z piłką zrobić, w odróżnieniu od Wilka, którego jedynym atutem jest amatorskie judo na środku boiska.
Jeden słabszy mecz, gdzie cała drużyna grała została gładko ojebana, a już macie winnego. Frajerstwo...
Tym bardziej, że dzięki Jacusiowi alternatywy brak.
Dopóki Sobol będzie w zdatnej dyspozycji fizycznej to Wilk nigdy nie będzie lepszy na tyle aby wygrać z nim rywalizacje.

Czarek to być może inteligent bystry facet ale niestety nie boisku, może pięknie udzielić wywiadu itd ale brakuje mu na boisku tego "czegoś" oprócz techniki, której naturalnie nie ma. W piłkę grają ludzie którzy nie potrafiąsię czasami się wysłowić, nie znają tabliczki mnożenia, a na boisku są genialni np Balotteli, Cassano itd.

Sobol mimo że bogiem techniki nie jest to jak zagrywa piłkę to stara się to robić w tempo oraz tak żeby ktoś mógł to oponować, zabrać się z tym podanie Wilk jak podaję to trzeba się po piłkę czasami wrócić to jeszcze nie sposób ją opanować, do tego Sobol szybciej myśli wie co zrobić z piłką czasami zanim ją dostanie. Kolejna sprawa to odbiory... Radek stara się odebrać piłkę tak żeby nie faulować.

Zawsze staram się jednak szukać czegoś optymistycznego, wierzę w to że objawi nam się w tej formacji Alan Uryga, który grał dobrze na stoperze w Białymstoku, ogólnie widać że chłopak mentalnie nadający się do piłki nożnej bo nie srał w gacie jak miał piłkę przy nodze.

W tym meczu ciekawi mnie jak wypadnie nasz dziadek Iliev znajdujący się w kiepskiej formie na tle Ediego Andrandiny zarabiającego pewnie znacznie mniej, a grającego znacznie lepiej.

PS. Wiem, że Burliga w ostatnim meczu nie olśnił na prawej obronie natomiast zastanawiam się czy nie wrzucić w końcu Marko Jovanovicia na stopera do Głowackiego... Marko grał w Partizanie często jako lewy stoper, wtedy Głowa mógłby zagrać jako prawy. Do tego Marko zaprezentował w meczu Flotą czy Podbeskidziem jak grał drugą połówkę na stoperze coś co prezentował u nas Cleber, mianowicie potrafił podbiec z piłką aż za połowę i celnie podać.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.09.2012 o godz. 13:55.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.09.2012, 14:06
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Kolejna sprawa to odbiory... Radek stara się odebrać piłkę tak żeby nie faulować.
I w tym momencie przestałem czytać...
Może sie i stara, ale nic z tego nie wychodzi
sezon 2010/11 - 9 żółtych kartek 1 czerwona w konsekwencji drugiej żółtej
Pamiętam tez z jego gry w preprezentacji te wszystki podwójne żółte kartki, którymi osłabiał drużynę
Zadziwił mnie w ubiegłym sezone, bo dostał tylko 1 żółtą (gorsza kondycja?)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 06.09.2012, 14:33
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Zadziwił mnie w ubiegłym sezone, bo dostał tylko 1 żółtą (gorsza kondycja?)
Myślę, że kontuzja i jedynie 11 meczów w sezonie.
Nie chodził mi o liczbę fauli czy kartki które są rzeczą jak najbardziej normalną na tej pozycji. Sobol ma takie coś że potrafi zrobić przechwyt na 20 - 30 mecze od bramki przeciwnika bez faulu.

Cytat:
Pamiętam tez z jego gry w preprezentacji te wszystki podwójne żółte kartki, którymi osłabiał drużynę
Pamiętam jedynie że zawali sprawę z Niemcami.
Natomiast jeśli chodzi całokształt gry w reperze Sobol może czuć się w pełni usatysfakcjonowany tym co osiągnął. Ostatni mecz w kadrze z Belgią decydujący o kwalifikacji do EURO może pokazywać swoim wnukom.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.09.2012 o godz. 14:42.
Odpowiedz cytując
aphroditeN
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.09.2012, 13:32
westersyl napisał(a):Wyświetl post
W tym meczu ciekawi mnie jak wypadnie nasz dziadek Iliev znajdujący się w kiepskiej formie na tle Ediego Andrandiny zarabiającego pewnie znacznie mniej, a grającego znacznie lepiej
No tak, tylko że wynagrodzenie zawodnika nie jest uzależnione od jego aktualnej formy a jeśli chodzi o status graczy to Iliev niewątpliwie jest piłkarzem lepszym. Jakby Iliev grał w w takim piaście gliwice to przecież zdajesz sobie sprawę jak by się wyróżniał. Andradina jest w pogoni najlepszy i na nim opiera się głównie gra ofensywna. Tak czy inaczej, pojedynek bardzo ciekawy rzeczywiście a Edi na pewno będzie aktywny względem naszej obrony.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów