|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czego się spodziewasz po meczu w Szczecinie? | |||
| Nic mnie już nie zaskoczy |
|
75 | 41,44% |
| Porażki |
|
33 | 18,23% |
| Przebudzenia Wisły! |
|
32 | 17,68% |
| Walki, ambicji, charakteru! |
|
41 | 22,65% |
| Głosujących: 181. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Czarek to być może inteligent bystry facet ale niestety nie boisku, może pięknie udzielić wywiadu itd ale brakuje mu na boisku tego "czegoś" oprócz techniki, której naturalnie nie ma. W piłkę grają ludzie którzy nie potrafiąsię czasami się wysłowić, nie znają tabliczki mnożenia, a na boisku są genialni np Balotteli, Cassano itd. Sobol mimo że bogiem techniki nie jest to jak zagrywa piłkę to stara się to robić w tempo oraz tak żeby ktoś mógł to oponować, zabrać się z tym podanie Wilk jak podaję to trzeba się po piłkę czasami wrócić to jeszcze nie sposób ją opanować, do tego Sobol szybciej myśli wie co zrobić z piłką czasami zanim ją dostanie. Kolejna sprawa to odbiory... Radek stara się odebrać piłkę tak żeby nie faulować. Zawsze staram się jednak szukać czegoś optymistycznego, wierzę w to że objawi nam się w tej formacji Alan Uryga, który grał dobrze na stoperze w Białymstoku, ogólnie widać że chłopak mentalnie nadający się do piłki nożnej bo nie srał w gacie jak miał piłkę przy nodze. W tym meczu ciekawi mnie jak wypadnie nasz dziadek Iliev znajdujący się w kiepskiej formie na tle Ediego Andrandiny zarabiającego pewnie znacznie mniej, a grającego znacznie lepiej. PS. Wiem, że Burliga w ostatnim meczu nie olśnił na prawej obronie natomiast zastanawiam się czy nie wrzucić w końcu Marko Jovanovicia na stopera do Głowackiego... Marko grał w Partizanie często jako lewy stoper, wtedy Głowa mógłby zagrać jako prawy. Do tego Marko zaprezentował w meczu Flotą czy Podbeskidziem jak grał drugą połówkę na stoperze coś co prezentował u nas Cleber, mianowicie potrafił podbiec z piłką aż za połowę i celnie podać.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.09.2012 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Może sie i stara, ale nic z tego nie wychodzi sezon 2010/11 - 9 żółtych kartek 1 czerwona w konsekwencji drugiej żółtej Pamiętam tez z jego gry w preprezentacji te wszystki podwójne żółte kartki, którymi osłabiał drużynę Zadziwił mnie w ubiegłym sezone, bo dostał tylko 1 żółtą (gorsza kondycja?) |
|
|
|
Guest
|
|
|
Myślę, że kontuzja i jedynie 11 meczów w sezonie.
Nie chodził mi o liczbę fauli czy kartki które są rzeczą jak najbardziej normalną na tej pozycji. Sobol ma takie coś że potrafi zrobić przechwyt na 20 - 30 mecze od bramki przeciwnika bez faulu. Cytat:
Natomiast jeśli chodzi całokształt gry w reperze Sobol może czuć się w pełni usatysfakcjonowany tym co osiągnął. Ostatni mecz w kadrze z Belgią decydujący o kwalifikacji do EURO może pokazywać swoim wnukom.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.09.2012 o godz. 14:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No tak, tylko że wynagrodzenie zawodnika nie jest uzależnione od jego aktualnej formy a jeśli chodzi o status graczy to Iliev niewątpliwie jest piłkarzem lepszym. Jakby Iliev grał w w takim piaście gliwice to przecież zdajesz sobie sprawę jak by się wyróżniał. Andradina jest w pogoni najlepszy i na nim opiera się głównie gra ofensywna. Tak czy inaczej, pojedynek bardzo ciekawy rzeczywiście a Edi na pewno będzie aktywny względem naszej obrony.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|