The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2012, 18:03
hors napisał(a):Wyświetl post
W dniu dzisiejszym spotkałem Jacka Zielińskiego w Krakowie przy dworcu PKP. Rozmawiał przez telefon o sprawach finansowych. Prawdopodobnie to on zostanie nowym trenerem.
jego syn pracuje w Krakowie może go odwiedzał
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 04.09.2012, 19:01
Albo plotki, albo Probierzowi faktycznie zaczyna się chwiać stołek...

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...rz_milczy.html
http://sport.fakt.pl/Czy-Franciszek-...,175738,1.html
Odpowiedz cytując
hors
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.09.2012, 19:21
mgła napisał(a):Wyświetl post
jego syn pracuje w Krakowie może go odwiedzał
Temat jest o panu Probierzu, więc niechcę go rozwalać, niechcący podsłiuchałem jego rozmowę telefoniczną więc nie było to spotkanie z jego synem
Móiwł że za awans do europejskich pucharów dają mu XXX tysięcy (nie chcę podawać) itp.
Przypuszcalnie spotkał się z p. Bednarzem gdzieś na uboczu w knajpce na rynku głównym i dość dyskretnie jak to się ma w zwyczaju.

Pali się grunt pod stołkiem, czy to zła decyzja czy dobra będzie, nie jesteśmy w stanie ocenić. W każdym bądź razie myślę że dni Probierza są już policzone.
Czas na kolejną zmianę tytułu tematu
Wierność
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 04.09.2012, 21:04
Temat jest o panu Probierzu, więc niechcę go rozwalać, niechcący podsłiuchałem jego rozmowę telefoniczną więc nie było to spotkanie z jego synem
Móiwł że za awans do europejskich pucharów dają mu XXX tysięcy (nie chcę podawać) itp.
Przypuszcalnie spotkał się z p. Bednarzem gdzieś na uboczu w knajpce na rynku głównym i dość dyskretnie jak to się ma w zwyczaju.

Pali się grunt pod stołkiem, czy to zła decyzja czy dobra będzie, nie jesteśmy w stanie ocenić. W każdym bądź razie myślę że dni Probierza są już policzone.
Jeżeli w nieodległej przyszłości miałoby się to ziścić, to idzie się załamać... PMSz za PMSz i tak w kółko. Kolejny "jednorundowy" trener.

Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.09.2012, 12:36

I to jest własnie sianie plotek - bez urazy - Krk był przystankiem, jak mówiłam moze odwiedzal syna, który tu pracuje, przesiadał sie na poociąg cholera wie -
http://www.slask.sport.pl/sport-slas...rem_Ruchu.html

jak przyjdzie za Probierza ktoś to pewnie Smuda czego nikomu nie życze...
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.09.2012, 10:46
Myślę, że najsensowniejszą reakcją naszego FORUM tak na "politykę personalną" klubu, jak i na spekulacje prasowe (które często niestety się sprawdzają) będzie zmiana tematu na "AKTUALNY TYMCZASOWY TRENER WISŁY KRAKÓW".
Szkoda zakładać kolejne tematy, a poza tym łatwo będzie, zerkając wstecz, zobaczyć "toczące się koło historii"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów