|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|||||||||||
Zrób to, co zapowiedziałeś, czyli prześledź jak grała wtedy Wisła, a nie jakie miała wyniki. Napisałem wyraźnie. Dla mnie juz mecz z Jagą na wyjeździe, czyli 10 września, a więc po niecałym miesiącu od zatrudnienia Maaskanta (mecz przegrany 1:2), był meczem, w którym widac już byo rękę nowego trenera. Niezaleznie od wyniku. Teraz odpowiedz sobie i mnie na pytanie, czy po prawie 6 miesiacach od przejęcia druzyny (1 marca 2012) przez Probierza widać rękę nowego trenera, czyli sposób gry, ktory budzi jakąś nadzieję? Dlatego napisałem: Cytat:
Przejrzyj temat meczowy od strony: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...llonia&page=10 kilka cytatów z tego tematu: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Takie zachwyty wywoływała Wisła po 3 tygodniach pracy Maaskanta (bez wzmocnień) A teraz zacytuj mi chociaż jeden taki zachwyt po 6 miesiącach pobytu Probierza w Wiśle |
||||||||||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co prawda nie widzę w zacytowanym poście zachwytu ręką Probierza, ale tak, wygrałeś: mój szacunek, że Ci się chciało tyle szukać
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|