The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jak oceniasz mecz z Polonią Warszawa?
Nie ma lepszego meczu w tym seoznie na przełamanie i efektowne zwycięstwo! 26 14,13%
Mecz jak mecz, znowu się pomęczymy ale wygramy! 74 40,22%
Z taką grą - remis będzie dobrym rezultatem. 32 17,39%
''Czarno'' to widzę, porażka mnie nie zdziwi.. 52 28,26%
Głosujących: 184. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2012, 14:08
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Pewny jestes , ze z Chrapkiem i Uryga, nie zagramy jeszcze slabiej, pomyslales co bedzie jak ich wpusci i przegramy z Polonia? Probierz sie nie odwazy grac takimi niedoswiadczonymi pilkarzami, przeciez to nie sa jakies wybitne talenty, zeby mieli Wisle zbawic.Wczoraj wszedl taki Garyga czy jak mu tam, o ktorym we Wroclawiu mowia, ze duzy talent, oddal jeden dobry strzal, ale poza tym mial klopot z przyjeciem pilki, z tymi opiniami lepiej byc ostroznym, bo moze sie skonczyc tak, ze ch.. srodek wymieni na jeszcze bardziej ch.Ja nie mam przeknania do mlodych pilkarzy wychowanych w Wisle, bo tu nie ma szkolenia i nie bedzie, Brud i Czekaj juz pokazali jak nie umia grac w pilke.
Oczywiście, że nie jestem pewny. Za to wiem jak zagramy z Wilkiem/Sobolem i Gargułą. Środek Uryga - Chrapek czy Uryga - Melikson to nasza jedyna szansa na poprawę. Czy się sprawdzi? Nie wiem. Ale głupotą było by nie spróbować i tkwić dalej w obecnej mizerii.

Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2012, 15:12
riv napisał(a):Wyświetl post
Środek (...) Uryga - Melikson to nasza jedyna szansa na poprawę.
Środek Sobolewski/Wilk - Garguła zupełnie nie funkcjonuje. Do naszej bramki prowadzi autostrada, a i w rozegraniu za bardzo nam nie idzie. Granie dwójką środkowych pomocników, z czego jednym byłby Melikson byłoby samobójstwem. Przypuszczam, że Probierz doszedł do podobnych wniosków, bo z Podbeskidziem wróciliśmy do 4-5-1.

Chrapek i Uryga zapewne dostaną szansę. Niestety na chwilę obecną nie są gotowi do gry. Jeżeli będą do dyspozycji Probierza to przypuszczalnie będziemy grać w środku trójką Sobolewski/Uryga, Chrapek - Melikson.

Teraz do dyspozycji ze środkowych pomocników są Sobolewski, Wilk, Garguła i Melikson. Obstawiając trzy pozycje wychodzi, że Wilk albo Garguła muszą grać, co w obu wersjach sabotuje naszą grę. Nasz trener na Polonię zapewne zestawi naszą pomoc w następujący sposób: Sobolewski, Wilk - Kirm, Melikson, Iliev, co przy naszej okrojonej kadrze wydaje się jedynym sensowym rozwiązaniem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów