|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim rezultat w sobotę zakończy się mecz Podbeskidize - Wisła | |||
| Zwycięstwem gospodarzy |
|
6 | 4,58% |
| Remis |
|
26 | 19,85% |
| Zwycięstwo Wisły |
|
99 | 75,57% |
| Głosujących: 131. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Jak się patrzy na to jak teraz gra Wisełka to się płakać chce. Probierz zrównał grę poziomem do reszty ligi czyli kopanina bez jakiegokolwiek pomysłu. Moim skromnym zdaniem dużo lepiej grali za czasów Kazia Moskala ale chłopu czasu nie dali bo wyników nie było (tak jak by były niby za czasów Probierza?). Ja się pytam po jakiego chu... Probierz gra tym niedojdą Gargułą, zamiast w jego miejsce wprowadzić Meliksona a na skrzydło Kirma? No cóż trzeba żyć nadzieją że coś się zmieni na lepsze, choć na razie nie widać żadnych pozytywnych symptomów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
mam inne pytanie , oglądasz czasem spotkania Wisły czy tylko śledzisz składy ? W ostatnim spotkaniu w I połowie było ewidentnie widać że Quioto grał na skrzydle , a Melikson w środku . Przy surowych, ale i twardych pomocnikach Podbeskidzia za dużo nie pograł , zanotował zaledwie jedno kluczowe podanie. Melikson musi mieć przestrzeń na poruszanie się w wolnych strefach boiska ( dlatego moim zdaniem na skrzydle ma najwięcej swobody ) , nie nadaje się do twardej walki w środku , a mając 1 środkowego pomocnika ( czy to Wilka czy Sobolewskiego ) , będziemy skazani na pożarcie w każym spotkaniu . W tej chwili rolę drugiego gra Garguła i tylko momentami ( ale i tu średnio ) pokazuje, że nadaje się do tej roli . Chrapek obok Wilka to może być w tym przypadku idealne rozwiązanie . Niech tylko chłopak dojdzie do zdrowia , bo ostatni rok był w jego wykonaniu przełomowy . Ewentualnie wracamy do taktyki z jednym napastnikiem , co dla mnie byłoby złym krokiem . Kirma tak wszyscy nagle widzą w składzie ,a prawda jest taka że wejdzie , zepsuje 3 piłki i gromy znowu pojdą w jego strone. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|