|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Szczegóły, ale wiesz o co chodzi, to ważne. Myślę sobie (może to do innego działu), ale Wisła grała by bardziej kolektywnie gdyby nie było Meliksona. A tak, podać do Maora czy Ilieva i niech się męczy. A tak, odpowiedzialność ofensywna spływała by na cały zespół, a nie na 2-3 zawodników!!! ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie waż się takich sformułowań używać, bo podchwycą to władze i będą gotowi sprzedać naszego jedynego realnie produktywnego zawodnika z przodu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Jakkolwiek to brzmi - Meilikson i Iliew są zbyt dobrzy na grę z resztą piłkarzyn, którzy noszą koszulki z Białą Gwiazdą. O, jeszcze Pareiko się nadaje, bo jego dłuuuuugie podania są czasem dokładniejsze niż odegrania z odległości np. 5 metrów. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
A wracając do Probierza, skoro większość zawodników Ekstraklasy w ankecie zaznaczyła, że chętnie by z Probierzem chciała pracować, że każdy były zawodnik Probierza wypowiada się o nim w samych superlatywach to rzeczywiście, chyba coś jest na rzeczy... Nie wiem czemu, większość kibiców chce głowy Probierza... Moim zdaniem mecz z Bełchatowem, czy 2 połowa z Podbeskidziem, były o niebo lepsze niż te w zeszłym sezonie na wiosnę... Jeżeli Wisła, wygra np. z Polonią 3-0, a daj boże, żeby tak się stało to jeszcze będziecie go na rękach nosić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
[QUOTE= Nie wiem czemu, większość kibiców chce głowy Probierza... Moim zdaniem mecz z Bełchatowem, czy 2 połowa z Podbeskidziem, były o niebo lepsze niż te w zeszłym sezonie na wiosnę... Jeżeli Wisła, wygra np. z Polonią 3-0, a daj boże, żeby tak się stało to jeszcze będziecie go na rękach nosić.[/QUOTE]
Też jest to dla mnie zagadką dlaczego niektore rozgrzane glowy tak ujada na Probierza Co teskono wam za Smuda czy Motyka na trenerskim stolku Probierz to jest na ta chwile najlepsze co moglo sie nam trafic jesli chodzi o trenera... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Jeśli chodzi o naszą obronę, to ostatnio nieźle spisuje się Bunoza, który potrafi całkiem fajnie zagrać. Tak, tak, możecie się śmiać. Żeby zahaczyć o temat, to dodam tylko, że w żadnym wypadku nie przychodzi mi do głowy "jeżdżenie" po Probierzu. Ani widu ani słychu jakiegoś lepszego następcy, toteż lepiej cieszyć się tym, co mamy. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|