|
A forum widzę jak zwykle podzieliło się na płaczków żydowskich( wybaczcie za tych 'żydowskich") i na optymistów.
Ja natomiast jestem umiarkowanym optymistą, mecz nie był idealny, ale ludzie, to dopiero pierwsza kolejka, co z tego że wygralibyśmy 4,5-0? Amica i Legia jeszcze stracą swój "impet", trafili zresztą na takie drużyny, które w końcu same by sobie strzeliły te gole, a Bełchatów mimo że był skazywany na spadek, nie grał aż tak tragicznie, póki oczywiście mieli siłę. Najważniejsze że stwarzamy sytuacje pod bramką przeciwnika, co w zeszłym sezonie nie było takie oczywiste ... Widac poprawę w stałych fragmentach, obrona nie grała może idealnie ale solidnie, w pomocy jak zwykle wyróżniali się Mellikson i Iliev, na ich klepę patrzy się naprawdę przyjemnie. Nie rozumiem tego hejtowania Sikorskiego, grał poprawnie, walczył, napewno nie grał gorzej niż Quioto, który za to pudło, powinien chyba z ławki nie powstać w następnym meczu, na 3ligowca był dobry, tutaj wogóle nie widoczny.
Myślę że z meczu na mecz będzie coraz lepiej, forma musi przyjść na "najważniejsze " mecze sezonu, grając ze słabszymi drużynami liczy się dla mnie tylko wynik, za piękna grę punktów nie dają.
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 20.08.2012 o godz. 15:27.
|