The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2012, 23:20
bellic88 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem ceny karnetów są w miare ok i nie będę na ten temat więcej pisał. Ale pomyłką już są ceny na boczne sektory trybun wschodniej i zachodniej. Sektory skrajne, sąsiadujące z narożnikami powinny mieć ceny nie wyższe niż o 5 zł a nawet mniej. Pisłem już o tym kiedyś że ceny na te sektory (E21,E11,E26,E16,H11,H21,A11,A23) są nieadekwatne do miejsc, gdzie np skrajnie ostatnie miejsca graniczą z narożnikami o 1 metr, a tu siup 8 zł więcej. Na te wymienione wyżej sektory powinna być cena np 2-3 zł wyższa.
No i kolejna rzecz to jeszcze większa pomyłka jaką jest brak zniżek dla seniorów! Już o np 1."sektorze seniora" np nie wspominając. Zero pomysłu żeby przyciągnąć więcej ludzi na stadion (sam mam dziadka z niewysoką emeryturą dla którego każdy grosz się liczy). Po prostu odgrzewanie kotleta. Zniżki te same. Sektor rodzinny i dla najzagorzalszych kibiców (no tu dodali G jako taki właśnie) i tyle. 2.MARKETING W NASZYM KLUBIE LEŻY I KWICZY A BEZ PORZĄDNEGO MARKETINGU W DZISIEJSZYCH CZASACH ŻADNE PRZEDSIĘWZIĘCIE NIE MA SZANS POWODZENIA! ! !
1.tak zróbmy jeszcze sektor mniejszości seksualnych i feministek.

2. I bardzo dobrze Ktoś jest kibicem, to mu marketingu nie potrzeba
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 17.07.2012, 08:05
To teraz na meczu będzie średnia z 20 tysięcy... w tej rundzie nie będzie wymówek ,ze ktoś nie pójdzie na mecz bo mało polaków gra ,nie pójdzie na mecz bo gra w Wiśle Małecki który obraża kibiców,nie pójdzie na mecz bo bilety drogie.... ale znając życie z powodu braku sprzedaży internetowej kilka tysięcy nie będzie przychodzić na mecze
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 17.07.2012, 22:42
palikot napisał(a):Wyświetl post
1.tak zróbmy jeszcze sektor mniejszości seksualnych i feministek.

2. I bardzo dobrze Ktoś jest kibicem, to mu marketingu nie potrzeba
Matko co za myślenie. To po co nam stadion na 33 tys? Znajdzie 33 tysie "prawdziwych" kibiców w Krk którym nie potrzeba marketingu? Chyba nie. I cokolwiek nie napiszesz to marketing jest potrzebny a przy tak dużym przedsięwzięciu już napewno. Chociażby po to żeby właśnie zachęcić do bycia kibicem bo może niektórzy o tym nie myśleli a jak przyjdą i zobaczą jak jest to zaczną chodzić i być "prawdziwymi" kibicami. Przecież każdy jakoś zaczynał swoją przygodę z kibicowaniem.

Co do twojej wypowiedzi na temat innych rodzajów sektorów to pominę to zasłoną milczenia...
Odpowiedz cytując
Kamcio019
Member

Od: 12.2011

Stary 18.07.2012, 11:06. Karnet
Mam pytanie czy jak nie posiadałem Karnetu na wiosne to bede mógł kupić w tym miesiącu karnet czy musze czekać do wolnej sprzedaży ?
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.07.2012, 11:30
Kamcio019 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie czy jak nie posiadałem Karnetu na wiosne to bede mógł kupić w tym miesiącu karnet czy musze czekać do wolnej sprzedaży ?
Musisz czekać do wolnej sprzedaży.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.07.2012, 12:34
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Musisz czekać do wolnej sprzedaży.
W praktyce pod koniec tego okresu rezerwacji na mniej chodliwe sektory też sprzedają bez wznowienia, kolega miał kiedyś taką sytuację. Ale bezpieczniej poczekać.

gzesiekb napisał(a):
Witam mam takie pytanko ,posiadalem karnet na wiosne 2012 i chce kupic karnet na ten sezon tylko w innym sektorze czy muszę czekac do wolnej sprzedaży czy moge juz go teraz kupic
Możesz teraz kupić na bank.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów