The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2012, 12:15
peele napisał(a):Wyświetl post
Sprawdziłem jak wygląda sprzedaż karnetów na sezon 2012/2013 w innych klubach, wrzuciłem to w shoutboxie ale żeby wszyscy widzieli jak nasz Klub ma w poważaniu nas, kibiców, wklejam to tutaj:

Śląsk sprzedaje karnety/bilety od 9 lipca; Lechia od 16 lipca; Widzew od 16 lipca, Korona od 2 lipca, Zagłębie Lubin od 2 lipca, Ruch od 3 lipca, legła od 28 maja, amika od 6 lipca, Podbeskidzie od 30 lipca, Piast Gliwice od "połowy lipca" i Pogoń od 14 lipca.

BRAK INFO o sprzedaży karnetów/biletów: Jaga, Górnik, Gieksa i WISŁA.

Kolejną rzeczą którą sprawdziłem przy okazji jest sprzedaż biletów/karnetów online.
Taką opcję mają następujące kluby: Gieksa, amika, legła, Lechia, Śląsk, Korona, Ruch, Górnik, Zagłębie, Żydzew, Podbeskidzie, Polonia(z którą nie wiadomo co się dzieje), Jaga i Pogoń.
Sprzedaży on-line NIE mają: WISŁA i Piast.

Jak sprawa wygląda wszyscy widzą. Wnioski z powyższego każdy niech sobie wysnuje sam.
Pisałem już kiedyś że Wisła nie potrafi robić pieniędzy,mając tak olbrzymi potencjał w Małopolsce
Gdyby była możliwość kupna biletów online jestem pewien że na trybunach zjawiło by się o kilka tysięcy więcej kibiców.

PS: Sprzedaż online to tylko jeden problem złego marketingu,sprzedaż pamiątek w całej małopolsce do tego plakaty zapraszające na mecz powinny być nie tylko w Krakowie,wiadomo wszystko kosztuje ale żeby zrobić kasę trzeba ją najpierw zainwestować
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Młoda
Junior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2012, 22:03
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Gdyby była możliwość kupna biletów online jestem pewien że na trybunach zjawiło by się o kilka tysięcy więcej kibiców.
Tu masz rację.

Moim zdaniem, sprzedaż internetowa powinna być. Jeździ sporo osób na mecze z poza Krakowa. Mi żeby się dostać na Derby zeszło 80 coś złotych, bo 3 razy musiałam jechać tam i z powrotem
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie..
<< Dzisiaj Wrogu .... Wczoraj Bracie>>

cracovia TAK NAZWALI KU*WE TĄ! NA ULICY KAŁUŻY MA SIEDZIBE SWĄ! JA CI POWIEM KU*WO CZEMU NIE NAWIDZISZ MNIE ! BO JA KOCHAM WISŁE I NA DOBRE I NA ZŁE !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów