The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2012, 13:09
Czyli będziemy mieć nowego selekcjonera.

Smuda ma rację z tym, że nie zostawia spalonej ziemii. Jakieś tam fajne momenty w naszej grze były i tak naprawdę niewiele trzeba zmieniać. Jeśli chodzi o personalia to tylko Obraniak jest do odstrzału z pierwszej "11" - na inne pozycje nie ma lepszych. Musimy poprawić organizację gry w ataku tak żeby Lewandowski miał większe wsparcie, tak żebyśmy częściej wykorzystywali lewe skrzydło ale tak naprawdę nie ma potrzeby wszystkiego rozpieprzać.
Myślę, że Skorża by sobie poradził z tym zadaniem - jest dobry taktykiem co pokazały mecze w pucharach, a teraz w końcu miałby możliwość doboru najlepszych piłkarzy do swojej, a nie jak z Tottenhamem, ze jak trzeba zrobić zmianę ofensywną to musi wejść Marcelo do ataku bo nie ma kto albo w Legii gdzie walczą o tytuł, a sprzedają 3 gości z podstawowego składu.

Trener z zagranicy dla mnie odpada bo nie ma na to czasu.

Piotr Nowak - mysle, ze to jest taki mityczny zbawca naszej jadry wykreowany przez media - coś jak gwiazda ligi tureckiej Grosicki, o którego się dopominano przez pół roku, a jak wszedł na zmianę to potykał się o własne nogi.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2012, 13:18
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Czyli będziemy mieć nowego selekcjonera.

Smuda ma rację z tym, że nie zostawia spalonej ziemii. Jakieś tam fajne momenty w naszej grze były i tak naprawdę niewiele trzeba zmieniać. Jeśli chodzi o personalia to tylko Obraniak jest do odstrzału z pierwszej "11" - na inne pozycje nie ma lepszych. Musimy poprawić organizację gry w ataku tak żeby Lewandowski miał większe wsparcie, tak żebyśmy częściej wykorzystywali lewe skrzydło ale tak naprawdę nie ma potrzeby wszystkiego rozpieprzać.
Myślę, że Skorża by sobie poradził z tym zadaniem - jest dobry taktykiem co pokazały mecze w pucharach, a teraz w końcu miałby możliwość doboru najlepszych piłkarzy do swojej, a nie jak z Tottenhamem, ze jak trzeba zrobić zmianę ofensywną to musi wejść Marcelo do ataku bo nie ma kto albo w Legii gdzie walczą o tytuł, a sprzedają 3 gości z podstawowego składu.

Trener z zagranicy dla mnie odpada bo nie ma na to czasu.

Piotr Nowak - mysle, ze to jest taki mityczny zbawca naszej jadry wykreowany przez media - coś jak gwiazda ligi tureckiej Grosicki, o którego się dopominano przez pół roku, a jak wszedł na zmianę to potykał się o własne nogi.
To jest sąd z którym można polemizować czy wszelkie próby udowadniania, że jest inaczej nie mają sensu, bo to oczywista oczywistość?

Bo ja sam jestem w stanie znaleźć co najmniej 2-3 piłkarzy zdecydowanie lepszych od tych którzy grali w 11.

P.S. Jakiś stary jestem, ale pamiętam jak jechanie miał Engel czy Janas po klęskach, a tutaj po GIGANTYCZNEJ kompromitacji niektórzy (i to jest ich - co przerażające - naprawdę wielu) próbują udowadniać, że jest jakiś trzon, zespół, potrzebne są małe korekty. Trzon jest taki, że dostał w....... w grupie wstydu, u siebie, wszystkie statystyki mieli najgorsze.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 19.06.2012 o godz. 13:21.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów