|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Guest
|
|
![]() Znajomi zadowoleni - też dobrze ![]() Piłkarze myślę, że grali tak jak na ten moment potrafili - jacyś znajomi Smudy czy kogoś tam od "przygotowania fizycznego" zrobili im dobrze na zgrupowaniach plus ogólnie znany taktyczny i inny analfabetyzm S no i jest klops. Cóż - normalny prezes PZPN policzyłby w 2009 ile może zapłacić trenerowi i poszukałby za tą kwotę możliwie najlepszego. Lato znalazł "trenera" dupoliza na swoim poziomie, zapłacił mu tyle żeby się zamknął no i są skutki. 2,5 roku spokoju dla jednego i drugiego, a wynik... może się uda. Co do reszty fachmanów - sprawdziłby referencje, osiągnięcia itd. Szkoda, szkoda - drugiej takiej piłkarskiej imprezy w Pl już pewnie nie zobaczę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
Jeśli chodzi o aferę biletową, to normalnie żal.pl. Ma być czas rozliczeń, a nie to "Polacy nic się nie stało", to jest żałosne. Niestety, ale przy obecnym rządzie, nawet jakby rozpieprzyli cały PZPN, to do związku weszłyby Miry i tym podobne typy. Zamienił stryjek siekierkę... Co do samych mistrzostw, coś widzi mi się Portugalia w półfinale, ciekawy jestem czy Grecy zagrają na pełnym wk..wie po tym co niemiecki rząd wyprawia z ich krajem. Tam będzie niezłe ciśnienie. A dzisiaj mają odpaść Włosi i tyle.![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() Jest pewna kandydatura która postawiła by PZPN na głowie i to w dobrą stronę ![]() Myślę że to Niemcy powinni zagrać na pełnej K za to że muszą płacić za kreatywną księgowość Greków ![]() Włosi mają jechać do domu, wygrać mają Anglicy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Dzisiaj chciałbym odpadnięcia Hiszpanów, a trzymając się realiów wejścia Włochów, należy im się, bo na tych mistrzostwach chyba najlładniej grają. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|