The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2012, 13:41
domenica90 napisał(a):Wyświetl post
Może już przestaniecie?

Z reprezentacją trzeba być na dobre i na złe! Powinniście być wczoraj pod Pałacem, razem z tą rzeszą wiernych kibiców i podziękować piłkarzom za to, że łaskawie rozegrali 3 mecze (a w sumie to jakieś 80 minut, bo resztę przeczłapali).

Za 250 tys. zł na głowę, to ja bym zeżarła tę trawę z boiska, a nie tylko ją gryzła. No ale to mało, nie dostali 50 darmowych biletów, tylko 11!

Według moich znajomych ja jestem drugim Tomaszewskim, piłkarze walczyli i dali im wspaniałe emocje, a Boenisch rozegrał świetne 3 mecze.
No, to ja już wolę być tą narzekającą Polką.
No i dobrze - bądź narzekającą Polką
Znajomi zadowoleni - też dobrze
Piłkarze myślę, że grali tak jak na ten moment potrafili - jacyś znajomi Smudy czy kogoś tam od "przygotowania fizycznego" zrobili im dobrze na zgrupowaniach plus ogólnie znany taktyczny i inny analfabetyzm S no i jest klops.
Cóż - normalny prezes PZPN policzyłby w 2009 ile może zapłacić trenerowi i poszukałby za tą kwotę możliwie najlepszego. Lato znalazł "trenera" dupoliza na swoim poziomie, zapłacił mu tyle żeby się zamknął no i są skutki. 2,5 roku spokoju dla jednego i drugiego, a wynik... może się uda. Co do reszty fachmanów - sprawdziłby referencje, osiągnięcia itd.
Szkoda, szkoda - drugiej takiej piłkarskiej imprezy w Pl już pewnie nie zobaczę.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 18.06.2012, 14:02
arti napisał(a):Wyświetl post
No i dobrze - bądź narzekającą Polką
Znajomi zadowoleni - też dobrze
Piłkarze myślę, że grali tak jak na ten moment potrafili - jacyś znajomi Smudy czy kogoś tam od "przygotowania fizycznego" zrobili im dobrze na zgrupowaniach plus ogólnie znany taktyczny i inny analfabetyzm S no i jest klops.
Cóż - normalny prezes PZPN policzyłby w 2009 ile może zapłacić trenerowi i poszukałby za tą kwotę możliwie najlepszego. Lato znalazł "trenera" dupoliza na swoim poziomie, zapłacił mu tyle żeby się zamknął no i są skutki. 2,5 roku spokoju dla jednego i drugiego, a wynik... może się uda. Co do reszty fachmanów - sprawdziłby referencje, osiągnięcia itd.
Szkoda, szkoda - drugiej takiej piłkarskiej imprezy w Pl już pewnie nie zobaczę.
Jeśli Lato odejdzie (w co mało wierzę) i jeśli prezesem zostanie pewien człowiek o bardzo mało Polskim nazwisku to czekają nas bardzo dobre lata w Polskiej piłce
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 18.06.2012, 15:48
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Lato odejdzie (w co mało wierzę) i jeśli prezesem zostanie pewien człowiek o bardzo mało Polskim nazwisku
Boże jedyny, chyba nie masz na myśli Tuska?

Jeśli chodzi o aferę biletową, to normalnie żal.pl.
Ma być czas rozliczeń, a nie to "Polacy nic się nie stało", to jest żałosne. Niestety, ale przy obecnym rządzie, nawet jakby rozpieprzyli cały PZPN, to do związku weszłyby Miry i tym podobne typy. Zamienił stryjek siekierkę...

Co do samych mistrzostw, coś widzi mi się Portugalia w półfinale, ciekawy jestem czy Grecy zagrają na pełnym wk..wie po tym co niemiecki rząd wyprawia z ich krajem. Tam będzie niezłe ciśnienie. A dzisiaj mają odpaść Włosi i tyle.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 18.06.2012, 16:31
63624 napisał(a):Wyświetl post
Boże jedyny, chyba nie masz na myśli Tuska?

Jeśli chodzi o aferę biletową, to normalnie żal.pl.
Ma być czas rozliczeń, a nie to "Polacy nic się nie stało", to jest żałosne. Niestety, ale przy obecnym rządzie, nawet jakby rozpieprzyli cały PZPN, to do związku weszłyby Miry i tym podobne typy. Zamienił stryjek siekierkę...

Co do samych mistrzostw, coś widzi mi się Portugalia w półfinale, ciekawy jestem czy Grecy zagrają na pełnym wk..wie po tym co niemiecki rząd wyprawia z ich krajem. Tam będzie niezłe ciśnienie. A dzisiaj mają odpaść Włosi i tyle.
Nie no napisałem że będzie dobrze A Tusk w PZPN to by stadiony zamknął

Jest pewna kandydatura która postawiła by PZPN na głowie i to w dobrą stronę

Myślę że to Niemcy powinni zagrać na pełnej K za to że muszą płacić za kreatywną księgowość Greków

Włosi mają jechać do domu, wygrać mają Anglicy.
Odpowiedz cytując
zeppiga
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 18.06.2012, 17:33
63624 napisał(a):Wyświetl post
Na to co NIEMIECKI rząd wyprawia z ich krajem? Szczyt wszystkiego w "wyprawianiu" z krajem to osiągnęli sami Grecy.

Dzisiaj chciałbym odpadnięcia Hiszpanów, a trzymając się realiów wejścia Włochów, należy im się, bo na tych mistrzostwach chyba najlładniej grają.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów