dynek.pl napisał(a):

Game Over.
Dzień triumfu dla Tomaszewskich, Stanowskich czy innych frustratów - myślę, że wśród nich powinno się szukać nastepców Smudy.
.
|
Frustratami nazwałbym tych co oczekiwali jakiegokolwiek sukcesu tam gdzie nie miał on prawa się zdarzyć. Dlatego dziwnie wygląda tutaj zestawienia słowa frustraci z Tomaszewskim i Stanowskim, w sytuacji gdy mówili jak jest i że nie ma prawa to się udać. Bo nie miało prawa.
Mają u mnie plus za to ,że nie dali się powieść jakiejś pieśni właśnie frustratów i innych celebrytów, tylko pisali twardo jak jest.
Poza tym nie wiem czy bardziej nie żenujące, od pokazów Smudy, jest wystąpienie Blascyzkowskiego i jego żale w sprawie biletów dla rodziny! . Wstyd jak dla mnie. Pokazuje to mniej więcej o czym oni tam myśleli.
Teraz jest tak ,że za dwa miesiące gramy z Czarnogórą w eliminacjach, i nie wiem co można wymyśleć przez te dwa miesiące, nie mając nagranego dobrego trenera.
P.S. Pisze to serio ale nie widzę sensu startu w tych eliminacjach > Bo jaki jest w tym cel, liga tylko będzie miala wymuszonę przerwę !