|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Game Over.
Dzień triumfu dla Tomaszewskich, Stanowskich czy innych frustratów - myślę, że wśród nich powinno się szukać nastepców Smudy. Co do meczu to dwie sprawy. Pierwsze to ciekawe jestem czy nasi kopacze mogą dzisiaj spojrzeć w lustro i odpowiedzieć sobie na pytanie czy zrobili wszystko, czy dali z siebie wszystko żeby zagrać w ćwierćfinale ? Z trybun to wyglądało tak jakby przeszli obok drugiej połowy. Można przegrać, można odpaść ale chociaż w jakimś stylu. To było najważniejsze 45 minut w ich nędznych karierach - powinni wyjść i zaorać boisko i nikt by nie miał pretensji. Druga sprawa to lokalizacja tego meczu (właśnie zakończyłem 8 godzinną podróż powrotną pociągiem na trasie Wrocław-Krakow:/). To jest jakaś parodia, że będąc gospodarzem turnieju oddajemy nasz największy stadion i jakiś tam chyba atut ruskom, a sami jedziemy na jakiś koniec Polski gdzie nasz przeciwnik zna już tamtejszy obiekt jak własną kieszeń, gdzie byle pepik ma łatwiejszy dojazd niż 3/4 Polski. Jak wiem, że to jest szukanie dziury w całym ale ktoś gdzieś napisał, że w takich turniejach decydują najmniejsze detale.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 17.06.2012 o godz. 10:22.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|