|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To co sprawdziło się w meczu z Rosją nie miało prawa zadziałać w meczu z Czechami. 3 defensywnych pomocników z ,których nikt nie umie prowadzić gry liczenie na zryw Błaszczykowskiego i talent Lewandowskiego to jak zabawa ogniem w magazynie dynamitu.Na pewno wpływ mialo przygotowanie wytrzymałościowe po 30-minutowym zrywie siły odeszły tak jak z Grekami. Nie ma co się użalać nalezy mysleć o eliminacjach do MŚ. Nalezy sięgnąc po Majewskiego bo bez rozgrywającego dalej będziemy w tym samym miejscu. Należało by tez pomysleć o drugim napastniku bo takiego w kadrze na Euro nie bylo. Piech może czuć się zawiedziony brakiem powołania. I najwazniejsze...Skorża łapy precz od reprezentacji !!!!!!!
Co do Murawskiego ...nie winie go poprostu tak graja polscy zawodnicy w polskiej lidze to co uchodzi bezkarnie w meczu z Podbeskidziem lub sracovią ma swoje konsekwencje na arenie międzynarodowej.
Ostatnio edytowane przez elliot_ness : 17.06.2012 o godz. 09:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Majewski miałby fatalny sezon za sobą, gdyby nie przyzwoita (nic ponad to) końcówka sezonu - przez trzy czwarte jego trwania był zmiennikiem, w drużynie, która biła się o utrzymanie w Championship, w ciągu całego sezonu zaliczył...jedną asystę. Miał jeden świetny mecz, kiedy strzelił trzy gole i zrobiło się o nim głośno, oprócz tego w 28 spotkaniach strzelił trzy bramki z drużyną dołu tabeli, a warto podkreślić, że sezon w tej lidze ma 46 meczów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jest jeszcze Mila myślę ,że trzon drużyny powinien zostać a kilku korekt należy dokonać w pomocy. I na boga zagrajmy dwoma napastnikami. Trenerem kadry ....Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
![]() Smuda został trenerem bo miał największe osiągnięcia w piłce klubowej ze wszystkich polskich trenerów i nie chodzi tylko o ligę ale także o europejskie puchary, a co do tego co miało być, a nie było to nie jest kampania wyborcza - czasami jednak założenia trzeba zmienić po zderzeniu z szarą rzeczywistością. A ja bym chciał żeby Wisła teraz grała taką żenądę jak za pierwszej kadencji Smudy i to wcale nie był jakiś dream team bo grały wtedy w składzie m.in. takie drewna jak na przykład Zającowie.
Do Wisły przyszedł na gotowe, a po jego rządach w Górniku do dziś liżą rany. Zreszta już od lat nie pracuje w zawodzie i wydaje mi się, że lepiej by było postawić na kogoś jednak młodszego. Na chwilę obecną najlepsze CV ma Skorża i nie obrażę się jak obejmie kadrę.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 17.06.2012 o godz. 15:02.
![]()
Puchar jest na5z!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Te jego sukcesy? Daaaaawno temu.Media i trolle go namaściły, przez chwilę nawet i ja temu trollowaniu uległem i chciałem tego imbecyla na selekcjonera kadry, no to teraz mamy sukces, świetną myśl szkoleniową i w ogóle raj. Za Janasa przynajmniej z Angolami na wyjeździe potrafiliśmy zremisować, po pięknej i zaciętej grze. Za Beenhakkera biliśmy Portugalię i no właśnie, Czechów. Za Leo mieliśmy znacznie trudniejszą grupę. Dziś, gdybyśmy wpadli do takiej czwórki jak Irlandia, czy Ukraina, dostalibyśmy 3 cudowne w.......e po 4-0, a piłki byśmy nawet nie wąchali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Osiągnięcia w piłce klubowej w Polsce to się załatwia pod stołem, masz chyba na tyle wyobraźni żeby się tego domyślić. A argument, że to świadczy o czyjejś klasie jest tragikomiczny. Porównaj sobie grę Wisły z Lazzio za Kasperczaka na wyjeździe i dowolny mecz drużyny prowadzonej przez Smudę. Smuda podobnie jak większość polskich "trenerów" może podpowiedzieć jak przeszkadzać w grze przeciwnikowi. NIGDY nie nauczy jak grać w piłkę bo zwyczajnie tego nie wie. U nas zawsze liczyło się na kontrę nawet jak trzeba wygrać tak jak wczoraj ten tuman dalej się w 10 bronił. Kasperczak od lat nie pracuje w zawodzie? A co przepisy gry przez te "lata" się zmieniły? Masz tatę w zarzadzie PZPN? ze tak bredzisz.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
||
!!IRIVER!! napisał(a):
JEDREK76 napisał(a):
(I akapit, ost. zdanie) http://www.weszlo.com/news/3930-Fran...hwala_prostoty (III akapit) A co do tych ataków na Smudę przez weszlo, to w sumię trochę przegięli z czepianiem się, ale z kolei żadne media ich nie atakowały tak więc można to uznać za zdrową równowagę. Edit: Odnośnie Tomaszewskiego nie mam. Ja nie bronie Smudy, linki wstawiłem bo przypomniało mi się, że pochwała Smudy miała miejsce przez weszlo.
Ostatnio edytowane przez R33 : 17.06.2012 o godz. 16:06.
|
|||
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|