The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2012, 13:53
Obraniak nie był widoczny ale dośrodkowanie ma prawie że perfekcyjne, m.in to wrzutka do Lewego i dobre wyczucie bramkarza Rosyjskiego. Murawski zagrał tragicznie w ofensywie, Dudka i Polański zachwycili mnie, a tak naprawdę ten drugi bo do Dudki nie można mieć żadnych zastrzeżeń, gra w tej reprezentacji dosyć sporo. Perquis i Wasilewski zagrali naprawdę, ich wślizgi były poprostu w dziesiątke, mało fauli ze strony Polaków. Myśle że w meczu z Czechami tak jak zagraliśmy wczoraj to zwycięstwo jest pewne, ale sukces zależy od wielu czynników. Podam tylko że na Czechów jest najlepszy kontratak, czyli to co Polacy robią najlepiej, Gebre Selasie często włącza się do ataku i praktycznie z tyłu Czechów zostaje 4 + super bramkarz, myślę że Grosicki byłby idealny na lewą stroną, kiedy "murzyn"(Nie jestem rasistą, napisane ponieważ Gebre Selasie jest pierwszym czarnoskórym piłkarzem w Rep. Czech), zejścia Grosickiego do środka i dogrania na Lewandowskiego albo pod Obraniaka, bedą zabójcze. Spodziewam się małej ilości bramek w I połowie, natomiast w II bądźmy dobrej myśli.
.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów