|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czyżby Czesi wracali do gry? Czterdzieści minut gry, i już dwa do jaja dla nich. V. Pilar drugi mecz i druga bramka. Jeśli tego prowadzenia nie zmarnują (tak jak biało-czerwoni) to niezależnie od wieczornego wyniku, starcie polsko-czeskie w ostatniej kolejce będzie meczem nie o honor, a o wyjście z grupy. Bo Ruscy raczej nie pozwolą stłuc się Grekom
![]() ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Swoją drogą - co się liczy w pierwszej kolejności w przypadku równej liczby punktów ? Mecz pomiędzy zainteresowanymi? Jeśli tak, to przy takim wyniku jak teraz, Rosja wygrywając z nami zapewnia sobie 1.miejsce w grupie i wtedy, kto wie, jak się zachowa w meczu z Grecją. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba najlepszy mecz za czasów Smudy. Brawo Kuba, brawo Lewy, brawo Dudka, brawo Tytoń (choć to jego przetrzymywanie piłki po jej złapaniu strasznie irytujące). Najsłabszy standardowo Boenisch i Obraniak. O ile z tego drugiego jeszcze jakiś pożytek przy wykonywaniu rzutów wolnych o tyle Beonisch to tylko zagrożenie w nasze szeregi wprowadzał.
Decyzja Smudy co do zmiany Obraniaka idiotyczna, ale inna sprawa, że Obraniak za to zachowanie powinien już nie powąchać trawy na tym EURO. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Po krótce:
Wynik mogł być lepszy, ale nie zapominajmy kto tu rozdawał karty. Cholera, nie ma się do czego przyczepić. Zmiany były nawet, choc to najmniej wazne.. Po 1-szym meczu wszyscy w mysl zasady: Gdzie 2-och Polaków tam 3-ech trenerów. Z kim lepiej grać o zwyciestwo: naszpikowany gwiazdami wschod czy poludniowi sasiedzi z Rosickim? Grosicki napewno zagra z Ceskami, chyba ze Szczesny jr znow cos niemilego pokaże. Wszystko rostrzygnie sie w sobote.. Kursy na Czechy+ Gebre Selassie 3.20, remis 3.30, Polske + Perquis, Obraniak 2.10 ![]() ps. Wg zasad uEFY nie mozna wnosic duzych transparentow, sektorowek itd., "bracia" sa jacys lepsi? WTF. Fu.. Euro
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 12.06.2012 o godz. 22:32.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|