The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 22:35
O drużynie PZPN-u nie będę się wypowiadał bo mnie wcale nie obchodzi. Z tą pożal się Boże "reprezentacją" w ogóle się nie utożsamiam. Dziwię się komukolwiek ,kto potrafi wykrzesać z siebie choćby minimum emocji do kibicowania tej zbieraninie patałachów. Ogólnie obstawiłem remis i tak było. Obstawiłem ,że Czesi zbiorą solidny w p i e r do l od rucholi i tak było. Jedno trzeba powiedzieć , pierwszym podstawowym nieporozumieniem PZPN-u był Dyzma. Nominacja tego jegomościa na trenera "kadry" od razu pachniała wielką porażką. Reszta to już konsekwencja tej decyzji. Najpierw kompromitacja w grupie eliminacyjnej MŚ2010. Nic to decydentów z PZPN-u nie nauczyło. Zatrudniono Dyzmę. No i Dyzma tak "trenuje" jak potrafi. A że gówno umie to tak to wychodzi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów