|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najwyzsza pora - w KSW osiagnal juz wszystko co mogł, jest najlepszym zawodnikiem Europy w swojej wadze i ma ambicje na nowe doznania. Ma wielki talent i bardzo duza szanse na odniesienie sukcesu w UFC. Ten nokaut to było cos niesamowitego - przeciwnik pewny siebie po tym jak go rzucił a tutaj strzal i nie wie co sie dzieje - dlatego Mamed tak jest uwielbiany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Kalidov przegrał.[/QUOTE]
Pablo84 nie filozofuj bo czeczen by go zjadł pojutrze Czekam na walkę Materli z Kułakiem bo trenowałem w Adlenalina Fight Częstochowa i wiem że się nienawidzą to będzie walka w dwa ognie może dojdzie do skutku
Ostatnio edytowane przez grzybson87 : 13.05.2012 o godz. 15:15.
![]() absurdalne uczucie gdy Maor Melikson strzelił gola cracovii
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak nie sprobuje to nie bedzie wiedzial czy sobie poradzi - dla mnie sobie poradzi, ma technike a to jest bardzo wazne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|