The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2012, 14:44
[QUOTE=Drozd;1248456]Lemingowi nie ma co tłumaczyć, dlatego wybacz że sie nie podejmę. Przez ostatnie dwadzieścia kilka lat rządzi bez przerwy NOCNA ZMIANA czyli sojusz pejsatych "ałtorytetów" z komuchami. Tylko 2,5 roku władza była w rękach Polaków. Więc z tymi żalami uderzaj do szpena albo asa.

Naiwny archi33, choćbym chciał to się nie dopcham bo stada lemingów liżąc ruskim obcasy blokują całkowicie dostęp.

Dlaczego ta kraina mlekiem i miodem płynąca była tylko przez 30 mc?Gdzie wtedy byles aby piac z zachwytu i dlaczego skaczesz i protestujesz tylko na necie pelikanie Kiedy znów pis będzie chciał odznaczyć Jaruzelskiego za stan wojenny?Jak kamieniem w płot cały czas unikasz odpowiedzi na moje pytania.Wasz promotor znów obraził kobietę nazywając ja idiotka tak jak Panią Kaczyńską nazywając ja czarownica która powinna się poddać eutanazji.Darczyńca waszych jedynych wiarygodnych informacji radia maryja i tv trwam.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.05.2012, 15:37
archi33 napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego ta kraina mlekiem i miodem płynąca była tylko przez 30 mc?Gdzie wtedy byles aby piac z zachwytu i dlaczego skaczesz i protestujesz tylko na necie pelikanie Kiedy znów pis będzie chciał odznaczyć Jaruzelskiego za stan wojenny?Jak kamieniem w płot cały czas unikasz odpowiedzi na moje pytania.Wasz promotor znów obraził kobietę nazywając ja idiotka tak jak Panią Kaczyńską nazywając ja czarownica która powinna się poddać eutanazji.Darczyńca waszych jedynych wiarygodnych informacji radia maryja i tv trwam.
Jak to dlaczego? Za pierwszym razem komuchy obaliły rząd, a za drugim ktoś pojechał na 30 piętro marriota. Nie widziałes w TV? Co ty jasiu masz pretensje o odznaczenia (to oczywiście bajeczka dla lemingów) kiedy Jaruzelski to dla PO autorytet, takiego kalibru że zrobili go doradcą prezydenta . Nazwać idiotę idiotą to nie obrażanie tylko szczerość. A co do czarownicy, co ty adwokat Kaczyńskiego jesteś? Skoro zainteresowana nie miała pretensji to wybacz ale Twoje tym bardziej są śmichu warte.

Może w temacie się wypowiesz . Jak to możliwe ze ktoś przesłuchiwał pocztę w telefonie Prezydenta cztery minuty po katastrofie? Bo pieprzyć o duperelach to sobie możesz w gronie lemingów.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.05.2012 o godz. 15:42.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 10.05.2012, 16:09
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak to dlaczego? Za pierwszym razem komuchy obaliły rząd, a za drugim ktoś pojechał na 30 piętro marriota. Nie widziałes w TV? Co ty jasiu masz pretensje o odznaczenia (to oczywiście bajeczka dla lemingów) kiedy Jaruzelski to dla PO autorytet, takiego kalibru że zrobili go doradcą prezydenta . Nazwać idiotę idiotą to nie obrażanie tylko szczerość. A co do czarownicy, co ty adwokat Kaczyńskiego jesteś? Skoro zainteresowana nie miała pretensji to wybacz ale Twoje tym bardziej są śmichu warte.

Może w temacie się wypowiesz . Jak to możliwe ze ktoś przesłuchiwał pocztę w telefonie Prezydenta cztery minuty po katastrofie? Bo pieprzyć o duperelach to sobie możesz w gronie lemingów.

Proponuje abyś zaczął bojkotować euro bo tak mówi Kaczyński.Myślę ze pis powinien podac pilotow do sadu,ze postanowili wyladowac tak jak podali pilota ktory nie chcial ladowac w Gruzji.twoje zasady przypominają mi wojsko i txt pkt 1 szef ma zawsze racje,pkt 2 gdy nie ma racji patrz pkt 1 hehehe
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2012, 11:15
Proponuje abyś zaczął bojkotować euro bo tak mówi Kaczyński.Myślę ze pis powinien podac pilotow do sadu,ze postanowili wyladowac tak jak podali pilota ktory nie chcial ladowac w Gruzji.twoje zasady przypominają mi wojsko i txt pkt 1 szef ma zawsze racje,pkt 2 gdy nie ma racji patrz pkt 1 hehehe
Co Ty chłopie pitolisz? 99% Polaków zbojkotuje euro bo nie mają biletów. Kto Ci lemingu wcisnął ze piloci chcieli lądować? Od roku wiadomo ze padła komenda odchodzimy, została potwierdzona przez drugiego pilota, a obecni na płycie lotniska Polscy piloci potwierdzili ze silniki TU-154 zwiększyły ciąg. Pilot który nie chciał lądować w Gruzji mimo że tego samego dnia wylądował tam Sarkozy, dostał od Tuska medal. Moje zasady są proste, główna to nie powtarzać bredni mimo że do czasu się to opłaca.

Zadałem Ci pytanieJak to się stało ze ktoś cztery minuty po katastrofie odsłuchiwał pocztę w telefonie prezydenta?
Czytać nie potrafisz? Czy sms z odpowiedzią jeszcze nie doszedł?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.05.2012, 11:34
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Co Ty chłopie pitolisz? 99% Polaków zbojkotuje euro bo nie mają biletów. Kto Ci lemingu wcisnął ze piloci chcieli lądować? Od roku wiadomo ze padła komenda odchodzimy, została potwierdzona przez drugiego pilota, a obecni na płycie lotniska Polscy piloci potwierdzili ze silniki TU-154 zwiększyły ciąg. Pilot który nie chciał lądować w Gruzji mimo że tego samego dnia wylądował tam Sarkozy, dostał od Tuska medal. Moje zasady są proste, główna to nie powtarzać bredni mimo że do czasu się to opłaca.

Zadałem Ci pytanieJak to się stało ze ktoś cztery minuty po katastrofie odsłuchiwał pocztę w telefonie prezydenta?
Czytać nie potrafisz? Czy sms z odpowiedzią jeszcze nie doszedł?
Nie chcieli lądować?Skoro tak,to dlaczego od razu nie polecieli na zapasowe lotnisko?Komenda odchodzimy?Pelikanku przecież według maciorka wybuch nastąpił na pokładzie,to jak mieli odchodzić?

Widzisz sms nie doszedł z odp,bo pewnie ruskie i rudy go przechwycili i będą trzymać 2 lata tak jak info o odsłuchanej poczcie plezydenta.

Powiedz jak to możliwe ze ludzie poszli glosować na peło,jak przez 30 mc kraina płynęła mlekiem i miodem?Jeszcze jedno jakim cudem najbliżsi współpracownicy L.K. zostali wyrzuceni przez Jareczka z pisu?Teraz chce ich spowrotem,bo brakuje kilku pkt% głosów,aby wygrać z peło.
Ostatnio edytowane przez archi33 : 11.05.2012 o godz. 11:36.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 11.05.2012, 12:07
Powiedz jak to możliwe ze ludzie poszli glosować na peło,jak przez 30 mc kraina płynęła mlekiem i miodem?Jeszcze jedno jakim cudem najbliżsi współpracownicy L.K. zostali wyrzuceni przez Jareczka z pisu?Teraz chce ich spowrotem,bo brakuje kilku pkt% głosów,aby wygrać z peło.
Stąd skąd wiedzą że w radiu Maryja i TV Trwam są seanse nienawiści mimo że w większosci ani nie ogladaja ni nie słuchają tych mediów. Więc juz wiesz skąd to wiedzą?
A co do współpracowników LK to Sasin,Fotyga czy Łopiński są w PIS , tylko Jakubiak jest poza partią - dzięki zresztą Kluzicy
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 11.05.2012, 12:09
Nie chcieli lądować?Skoro tak,to dlaczego od razu nie polecieli na zapasowe lotnisko?Komenda odchodzimy?Pelikanku przecież według maciorka wybuch nastąpił na pokładzie,to jak mieli odchodzić?

Widzisz sms nie doszedł z odp,bo pewnie ruskie i rudy go przechwycili i będą trzymać 2 lata tak jak info o odsłuchanej poczcie plezydenta.

Sms nie doszedł dlatego wypisujesz takie brednie . Piloci chcieli lądować bo po to tam polecieli, ale kiedy na wysokości 100 m nie widzieli ziemi zgodnie z procedurą rozpoczęli odejście na drugi krąg. Zwiększyli ciąg i samolot zaczął sie wznosić. Wtedy zgodnie z zapisem rejestratora na wysokości 27 metrów nastąpiły dwa wstrząsy, a po chwili już na wysokosci 15 metrów przestał działać komputer pokładowy. Zakumałeś? Czy trzeba ci to narysować?

Info o odsłuchanej poczcie prezydenta nigdy nie miało dotrzeć do lemingów, jak wiele faktów związanych z ta katastrofa. Całe szczęście prawda jak oliwa ...

Nie wiem dlaczego ktoś głosował na PO. ......... ciężko zrozumieć, moje przypuszczenia masz w stosownym temacie.

Arapaho po co chodzić na wybory,jak kolega Drozd twierdzi,ze i tak są ustawione?
Bo inteligencie, jak wszyscy pójdą zagłosować to nic się nie będzie dało ustawić, a na pewno będzie trudniej.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.05.2012 o godz. 12:13.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów