|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
[QUOTE=Drozd;1248456]Lemingowi nie ma co tłumaczyć, dlatego wybacz że sie nie podejmę. Przez ostatnie dwadzieścia kilka lat rządzi bez przerwy NOCNA ZMIANA czyli sojusz pejsatych "ałtorytetów" z komuchami. Tylko 2,5 roku władza była w rękach Polaków. Więc z tymi żalami uderzaj do szpena albo asa.
Naiwny archi33, choćbym chciał to się nie dopcham bo stada lemingów liżąc ruskim obcasy blokują całkowicie dostęp. Dlaczego ta kraina mlekiem i miodem płynąca była tylko przez 30 mc?Gdzie wtedy byles aby piac z zachwytu i dlaczego skaczesz i protestujesz tylko na necie pelikanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Nazwać idiotę idiotą to nie obrażanie tylko szczerość. A co do czarownicy, co ty adwokat Kaczyńskiego jesteś? Skoro zainteresowana nie miała pretensji to wybacz ale Twoje tym bardziej są śmichu warte.Może w temacie się wypowiesz . Jak to możliwe ze ktoś przesłuchiwał pocztę w telefonie Prezydenta cztery minuty po katastrofie? Bo pieprzyć o duperelach to sobie możesz w gronie lemingów.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.05.2012 o godz. 15:42.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Proponuje abyś zaczął bojkotować euro bo tak mówi Kaczyński.Myślę ze pis powinien podac pilotow do sadu,ze postanowili wyladowac tak jak podali pilota ktory nie chcial ladowac w Gruzji.twoje zasady przypominają mi wojsko i txt pkt 1 szef ma zawsze racje,pkt 2 gdy nie ma racji patrz pkt 1 hehehe |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zadałem Ci pytanieJak to się stało ze ktoś cztery minuty po katastrofie odsłuchiwał pocztę w telefonie prezydenta? Czytać nie potrafisz? Czy sms z odpowiedzią jeszcze nie doszedł? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widzisz sms nie doszedł z odp,bo pewnie ruskie i rudy go przechwycili i będą trzymać 2 lata tak jak info o odsłuchanej poczcie plezydenta. Powiedz jak to możliwe ze ludzie poszli glosować na peło,jak przez 30 mc kraina płynęła mlekiem i miodem?Jeszcze jedno jakim cudem najbliżsi współpracownicy L.K. zostali wyrzuceni przez Jareczka z pisu?Teraz chce ich spowrotem,bo brakuje kilku pkt% głosów,aby wygrać z peło.
Ostatnio edytowane przez archi33 : 11.05.2012 o godz. 11:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
A co do współpracowników LK to Sasin,Fotyga czy Łopiński są w PIS , tylko Jakubiak jest poza partią - dzięki zresztą Kluzicy ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Piloci chcieli lądować bo po to tam polecieli, ale kiedy na wysokości 100 m nie widzieli ziemi zgodnie z procedurą rozpoczęli odejście na drugi krąg. Zwiększyli ciąg i samolot zaczął sie wznosić. Wtedy zgodnie z zapisem rejestratora na wysokości 27 metrów nastąpiły dwa wstrząsy, a po chwili już na wysokosci 15 metrów przestał działać komputer pokładowy. Zakumałeś? Czy trzeba ci to narysować?Info o odsłuchanej poczcie prezydenta nigdy nie miało dotrzeć do lemingów, jak wiele faktów związanych z ta katastrofa. Całe szczęście prawda jak oliwa ... Nie wiem dlaczego ktoś głosował na PO. ......... ciężko zrozumieć, moje przypuszczenia masz w stosownym temacie. Bo inteligencie, jak wszyscy pójdą zagłosować to nic się nie będzie dało ustawić, a na pewno będzie trudniej.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.05.2012 o godz. 12:13.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|