|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
SKWK
Ostatnio edytowane przez aNouc : 26.04.2012 o godz. 15:53.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Akcja na rynku pozytywna
brawo dla klubu ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak sprzedadzą Meliksona i sprowadzą Smudę w lecie to zaczną się chude lata w Wiśle. A tak niewiele brakowało. ....a mać 6 minut do Ligii Mistrzów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ale też szkoda Meliksona, on też ma ambicje. Jeżeli będzie chciał zostać to zatrzymać kosztem pieniędzy, jeżeli będzie chciał odejść wynegocjować dobrą cenę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() W sumię potrafię Cię zrozumieć, RM też nie trawiłem. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Tak wiem, zaraz napiszecie ze nie kupimy takich samych za tak "małe" pieniadze, ale pamiętajcie,jak nie było żydka to Wisła była miała sie dobrze i zdobywała Mistrzostwa Polski. Tak samo Ceco, fajny chłop ale nie za takie pieniadze jakie zarabia. E:Ayala, 1.5 mln euro to imho dobre pieniadze.Bo nie zapominajmy ze z minuty na minutę jego wartosc spada.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.04.2012 o godz. 11:49.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
w obecnej dyspozycji za Meliksona to sie raczej dobrych pieniądzy nie dostanie.Może troche więcej niż za niego zapłaciliśmy Hapoelowi Ber Szewie, więc mało opłaca sie go teraz sprzedawac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
No nie wiem czy za 1,5 mln € kupimy jakiegoś dobrego polaczka, pepiczka czy ruska. Co do argumentu, że kiedyś się dało. Fakt, dało się, ale mieliśmy wtedy lepszych obrońców, wartościowszych pomocników i skuteczniejszych napastników. Jaki jest sens w sprzedawaniu na siłę Maora? Podpisał kontrakt na 5 lat, to niech go wypełnia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to nie że sens, ale skoro mamy biede to logiczne ze pozbędziemy sie tych którzy :
a) duzo zarabiają + mozna na nich zarobić czyli imho jest to ceco i żydek. Reszta bezwartosciowa ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Od małego na całego, czyli derby w drużynach juniorskich
http://www.youtube.com/watch?v=ZQps-a80tkM / WYBIERAMY NAJLEPSZĄ PIĄTKĘ MVP SEZONU 2011/12 W FUTSALU! wchodzimy na http://www.futsal-info.pl/ zjeżdzamy w dół i po lewej znajduje sie sonda. zaznaczamy kolejno "Pater, Czech, Douglas, Franz, Andre" i ok ![]() Ku chwale Białej Gwiazdy.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.04.2012 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Kto mistrza wygra, jak się sprzeda najlepszych ? A bez mistrza kasy nie ma, frekwencji też( na WIśle).
Ostatnio edytowane przez tofik : 27.04.2012 o godz. 15:21.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Wg mnie to określenie w stosunku do Meleksa jest obraźliwe.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
funky easy, derby są badź wyrozumiały
![]() a czy "sprzedajmy Gargułe tego polaczka" tez by było obraźliwe ? ![]() ![]() Tofik: twoj tok myślenia jest dobry, ale pod warunkiem tego ze nie wierzysz w to że można za mniejsze pieniadze znaleźć dobrych piłkarzy. Ja wierze ze jesteśmy w stanie. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|||
na 10 takich zakupów, to trafi nam się z 2 Stiliciów, 1 Melikson i z 7 Jirsaków Cytat:
Cytat:
Przez najbliższe 10 lat nie znajdziemy piłkarza o podobnej klasie - obym się mylił Zresztą po sezonie odchodzi Małecki, Melikson, ciekawe jak sobie to wyobrażasz, patrząc na to, jakich piłkarzy sprowadzi Bednarz |
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
i napisalem ze dostaniemy $ na tanszych niekoniecznie slabszych, ale to nie znaczy że "dostaniemy pieniadze na lepszych piłkarzy". Przez 10 lat nie znajdziemy piłkarza o podobnej klasie ? A pamietasz taiego piłkarza jak Uche? I to 13 mistrzostwo Maor załatwił czym ? 4 bramkami ? Maor miał KILKA fajnych spotkań i tyle, ale niektórzy robią z niego Boga, ba nie wspomne o kwotach z dupy ktore tutaj byly wymieniane za niego. I ja odejscie Maora sobie wyobrażam, a wy nie, a potem odejdzie i bedzie stękanie i płakanie. I co do sprowadzania piłkarzy przez łysego .... za Łysego z kartą na reku (i procesami z Santosem) przyszedł Marcelo na którym zarobiliśmy pare groszy. I wkład do 2MP miał konkretny, ale nie napisze ze je Nam wygral, bo wygrywa druzyna. I który transfer byl lepszy? Marcelo czy Maora? Który bardziej sie spłacił ? Jova : owszem, masz racje ,brzmiało to jak brzmial, w sumie miało byc lekceważaco, no ale jak wg. Was obrażam to będe pisał poprawnie: Imho sprzedaż Zyda Meliksona - jedyną recepta na solidny budżet. ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
||||
|
@szprotson:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Śmieszy mnie to deprecjonowanie Meliksona przez wszystkich - w następnym sezonie będziecie płakać, że nie gra już u nas. W przyszłym sezonie pozostanie nam oglądanie rajdów Garguły |
||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Marcelo? Błaszczykowski? Jednak trafiali się lepsi przez ten okres. Melikson to piłkarz jednej rundy jak do tej pory, a ma już 28 lat! Dobry piłkarz, ale są lepsi od niego nawet w naszej lidze. Ja rozumiem, że fajnie się go ogląda, ale z silniejszymi przeciwnikami (poza dwumeczem z Litexem) nic nie pokazał. A w tamtym dwumeczu to fajnie się zaprezentował taki Tom z Litexu, a chyba nadal tam gra.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A dla mnie(piszę to na trzeźwo choć zaraz jakiś browar otworze)
,Melikson to najlepszy(a może najbardziej błyskotliwy) grajek jakiego widziałem przy R22 - jeśli chodzi oczywiście o naszych grajków - oczywiście że ten sezon ma słabszy ale to się tyczy wszystkich z wyjątkiem Pareikips natomiast czy go sprzedadzą czy nie a najpewniej tak, to w sumie mało mnie obchodzi.Jest taki burdel w klubie że postanowiłem sobie, że się przejmować tym nie będę - oczywiście z wyłączeniem derbów które MUSZĄ wygrać. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Znaleźli się skarbnicy Cupiała widzę. Co to za różnica czy zarobimy na kimś czy nie.
Dobrze, że przypominacie piłkarzy klasy Uche, Błaszczykowskiego czy Marcelo. To teraz sobie przypomnijcie kto bezpośrednio po nich przyszedł na ich konkretne pozycje. Kim zazwyczaj zastępujemy kluczowe postacie ? ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To, że nasza polityka transferowa jest taka słaba nie oznacza, że Melikson jest takim świetnym piłkarzem. Jest piłkarzem jakich w każdym okienku powinno trafiać co najmniej trzech w takim klubie jak Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mistrzowie srania we własne gniazdo - ,,kibice" Wiły Kraków. Jak ktoś nie dostrzega umiejętności klasy Maora, to nie powinien się wypowiadać o piłce. Jeśli mamy cokolwiek budować przy Reymonta, to właśnie na piłkarzach klasy Meliksona i Genkova. Naiwniacy kupili bajeczkę o długach narobionych przez Holendrów i w skarbników się bawią. Maor w formie przerasta pozostałych piłkarzy naszej ligi o kilka długości. Genkov gdyby miał za partnerów skrzydłowych i bocznych obrońców posiadających dobrą wrzutkę oraz rozgrywającego, który potrafi kopnąć celnie piłkę z wolnego lub rogu miałby o wiele więcej bramek.
Idąc tym samym tokiem rozumowania, Błaszczykowski też tylko w kliku meczach błysnął, do tego miał słabe statystyki, bo go rywale faulowali, a naiwniacy z Borussi wydali na niego 3 mln E. Litości. A tak w ogóle, to kto powiedział, że musimy sprzedawać piłkarzy. Zresztą Melikson już się spłacił, zarówno mistrzostwem, jak i 4 rundą LM, do której nas wprowadził. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oczywiście ze nikt, ja tylko gdybałem
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
I tak jak pisałem, kocham Wisłę ale za stary już jestem by przejmować się tym co robią 'zarządzający' klubem bo nie mam na to żadnego wpływu ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|