The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2012, 15:52
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Uważasz że państwo polskie powinno z nich zrezygnować bo była mgła? Zaaplikuj sobie lepiej baranka.
A nie?.Lepiej bylo londowac
Gdyby nie zawisc kurdupla tragedi by nie bylo. Nie mowie o prezydecie tylko o bracie blizniaku.
,
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.04.2012, 16:26
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Gdyby nie zawisc kurdupla tragedi by nie bylo. Nie mowie o prezydecie tylko o bracie blizniaku.
Jeśli można, to proszę o merytoryczną odpowiedź:
- w jaki sposób zawiść "kurdupla" doprowadziła do tragedii? Pilotował samolot?

cfa napisał(a):Wyświetl post
A tak dzieli tylko ten kraj na dwie połowy, jedna skacze drugiej do gardła i sie chujowo wszyscy czują, bynajmniej Ci którzy się tak w to nie angażują. Swoją drogą bardzo żałuję, że mamy tak słabych polityków, nie ma w ogóle opcji do wyboru. Jedni się od drugich nie różnią niczym, nie widzicie tego ?
Jakoś patrząc na to wszystko nie mam żalu do siebie, że nie poszedłem ostatnio na wybory, a wcześniej nie głosowałem na POPiSówę.
Złociutki, to nie Kaczor i Macierewicz dzielą ten kraj na dwie połowy. To tacy ludzie jak Ty mający w d... wszystko, w tym wyjasnienie najwiekszej katastrofy w Polsce po 2 wojnie światowej, kwestie emerytur i finansów państwa, powszechnego dojenia państwa i każdego z nas, wyzywający każdego myslącego inaczej od zawistników, kurdupli, moherów, pisiorów, sprawiają że ta druga połowa ma już dość tego dziadostwa i zakłamania. Popatrz na swoje i cfa wypowiedzi. Są na poziomie przedszkola, nie macie żadnego argumentu, poza bełkotaniem o kurduplu, nienawiści, kaczkinie, antonim agencie ruskim, "londowaniu" (!), kałosie (). Wiecie tyle o polityce co wam w głowy wbiją słuszne media, full emocji i agresji, zero zrozumienia.

Może nie pamiętasz ale kiedy w stolicy toczyła się zażarta walka o krzyż, rząd podniósł VAT. Na co prasa nie poświęciła nawet 1/10 tego miejsca które zajęły relacje spot pałacu prezydenckiego.
Może nie pamiętasz, ale może będziesz w stanie odpowiedzieć na te pytania:
- kto przyniósł krzyż pod pałac i co było na nim napisane?
- kto rozpętał awanturę związaną z jego usunięciem ? komu stojący krzyż i modlący się tam ludzie przeszkadzali?
- kto zachęcał "wyksztalconą" hołotę do przeszkadzania modlącym się tam ludziom?
- które to media najwięcej czasu poświęcały "oszołomom" spod krzyża?

Przecież to w jaki sposób robi to Kaczkin i Maciorek jest na rękę ruskim, oni mają ubaw z nich i całego państwa polskiego.
Ależ oczywiście że mają ubaw, tylko że z faktu jak daliśmy się wykolegować i ośmieszyć w oczach calego świata. Prezentacją Anodiny interesowały się wszystkie media i w cały świat poszła informacja o pijanym polskim generale wywierającym naciski na pilotów oraz 100% winie polskich pilotów. To ci nie przeszkadza?
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 23.04.2012 o godz. 19:00.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 23.04.2012, 17:58
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Złociutki, to nie Kaczor i Macierewicz dzielą ten kraj na dwie połowy. To tacy ludzie jak Ty mający w d... wszystko, w tym wyjasnienie najwiekszej katastrofy w Polsce po 2 wojnie światowej, kwestie emerytur i finansów państwa, powszechnego dojenia państwa i każdego z nas, wyzywający każdego myslącego inaczej od zawistników, kurdupli, moherów, pisiorów, sprawiają że ta druga połowa ma już dość tego dziadostwa i zakłamania. Popatrz na swoje i cfa wypowiedzi. Są na poziomie przedszkola, nie macie żadnego argumentu, poza bełkotaniem o kurduplu, nienawiści, kaczkinie, antonim agencie ruskim, "londowaniu" (!), kałosie (). Wiecie tyle o polityce co wam w głowy wbiją słuszne media, full emocji i agresji, zero zrozumienia.
Jesteś w błędzie bardzo bym chciał poznać przyczyny tej katastrofy, kwestie emerytur pewnie, że mnie obchodzą i nie rozumiem jaki wpływ ma na nie wywrzeć podniesienie wieku emerytalnego. Ta reforma powinna być znacznie głębsza, powinni zrobić też coś żeby przedsiębiorcy chcieli zatrudniać. Ale PiS też doił państwo, wszyscy którzy rządzili do tej pory to robili. W ogóle kiedy przeglądam media chce czasami zapaść się pod ziemię, żeby tego nie oglądać, czuje zmęczenie tematem. Ale chciałbym znać prawdziwe autentyczne powodu tragedii smoleńskiej, tak samo jak śmierci Sikorskiego i wiele innych niewyjaśnionych kwestii. I proszę Cię nie zaliczaj mnie do fanklubu Donka, czy innego Janusza.

A i zapomniałem napisać mieszkam w mieście poniżej 50 tysięcy mieszkańców.
Ostatnio edytowane przez cfa : 23.04.2012 o godz. 18:01.
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.04.2012, 16:26
Nie dość, że się Wam na tej emigracji patriotyzm wyłączył to jeszcze i pisownia...
...no chyba, że to od Londynu.

Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.04.2012, 16:35
łooo no to już jest gruba schiza i konieczny psychiatra.
do katastrofy pod Smolenskiem doszlo w wyniku... zawisci brata blizniaka jednego z pasazerow.

ej wezcie nie swirujcie tak z madrosciami ostatnio bo codziennie jest nowy typ na post miesiaca, nie nadaze z aktualizacja rankingu
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów