|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Gdyby nie zawisc kurdupla tragedi by nie bylo. Nie mowie o prezydecie tylko o bracie blizniaku. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||
- w jaki sposób zawiść "kurdupla" doprowadziła do tragedii? Pilotował samolot? ![]()
- kto przyniósł krzyż pod pałac i co było na nim napisane? - kto rozpętał awanturę związaną z jego usunięciem ? komu stojący krzyż i modlący się tam ludzie przeszkadzali? - kto zachęcał "wyksztalconą" hołotę do przeszkadzania modlącym się tam ludziom? - które to media najwięcej czasu poświęcały "oszołomom" spod krzyża? Ależ oczywiście że mają ubaw, tylko że z faktu jak daliśmy się wykolegować i ośmieszyć w oczach calego świata. Prezentacją Anodiny interesowały się wszystkie media i w cały świat poszła informacja o pijanym polskim generale wywierającym naciski na pilotów oraz 100% winie polskich pilotów. To ci nie przeszkadza?
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 23.04.2012 o godz. 19:00.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
A i zapomniałem napisać mieszkam w mieście poniżej 50 tysięcy mieszkańców.
Ostatnio edytowane przez cfa : 23.04.2012 o godz. 18:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
...no chyba, że to od Londynu. ![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
do katastrofy pod Smolenskiem doszlo w wyniku... zawisci brata blizniaka jednego z pasazerow. ej wezcie nie swirujcie tak z madrosciami ostatnio bo codziennie jest nowy typ na post miesiaca, nie nadaze z aktualizacja rankingu ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|