The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2012, 17:37
Ależ Wy jesteście prości...

Zadumę rozumiem widzicie w oczach Tuska, Radzia i "bula" Komorowskiego?

A taki archi nawet nie czai, że dyskutuje z matołkiem Pysiem, który jest po tych samych pieniądzach co on.

ps. Oglądam własnie na tvn24 przygłupa Morozowskiego - sposób prowadzenia wywiadów i jego "ignoranctwo" budzi we mnie obrzydzenie.

Szpen napisał(a):Wyświetl post
w taki dzien nie mozna sie powstrzymac?
Twoi idole ze słońcem Peru na czele powstrzymują się od dwóch lat - niczego w sprawie katastrofy nie robią, niczego nie próbują wyjaśnić. To dopiero klasa goście są!
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.04.2012 o godz. 17:42.
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.04.2012, 18:09
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ależ Wy jesteście prości...

Zadumę rozumiem widzicie w oczach Tuska, Radzia i "bula" Komorowskiego?

A taki archi nawet nie czai, że dyskutuje z matołkiem Pysiem, który jest po tych samych pieniądzach co on.

ps. Oglądam własnie na tvn24 przygłupa Morozowskiego - sposób prowadzenia wywiadów i jego "ignoranctwo" budzi we mnie obrzydzenie.

Twoi idole ze słońcem Peru na czele powstrzymują się od dwóch lat - niczego w sprawie katastrofy nie robią, niczego nie próbują wyjaśnić. To dopiero klasa goście są!

Kim Ty jestes aby mnie oceniac?W rocznice smierci mocih nliskich jestem z nimi na cmentarzu i w myslach.Dzis jest dzień zadumy,nie na wiece polityczne tępa głowo!Puszczam tv,czytam prasę i Smoleńsk,albo mama madzi. czyżby rocznica śmierci papieża była mniej ważna od smoleńska?Dla mnie nie!Jestescie chorzy czujecie wszędzie spisek,ot taka pozostałość postkomunistyczna.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.04.2012, 19:09
archi33 napisał(a):Wyświetl post
Kim Ty jestes aby mnie oceniac?W rocznice smierci mocih nliskich jestem z nimi na cmentarzu i w myslach.Dzis jest dzień zadumy,nie na wiece polityczne tępa głowo!Puszczam tv,czytam prasę i Smoleńsk,albo mama madzi. czyżby rocznica śmierci papieża była mniej ważna od smoleńska?Dla mnie nie!Jestescie chorzy czujecie wszędzie spisek,ot taka pozostałość postkomunistyczna.
Oceniam Cię po Twojej wypowiedzi - rozumiem, że gdyby w tej katastrofie zginęli Twoi bliscy, to w rocznicę wyłączyłbyś się i medytował mimo dwóch lat kłamstw i "nicnierobienia" ze strony rządu? Ludzie mają dosyć tego syfu i to wyrażają.

ps. pozostałość postkomunistyczna? Czy Ty w ogóle wiesz co to postkomuna?

Szpen napisał(a):Wyświetl post
oglądałem. to samo .......enie co po drugiej stronie - tylko inna ocena "ekspertów"

różnica jest taka, że TVN chce się spalić, a Gazetę Polską traktuje się z politowaniem.
Nie kolego - różnica jest taka, że strona rządowa pieprzy trzy po trzy nie opierając się na badaniach, analizach czy opiniach ekspertów a druga strona swoje tezy popiera badaniami i analizami (zaznaczając jednocześnie, że aby badania były w 100% miarodajne trzeba by mieć wrak... stronie rządowej wrak nie potrzebny - przecież badali go Rosjanie ).

Ale i tak widzę u Ciebie poprawę - o ile sobie przypominam długo broniłeś stanowiska rządu, teraz zauważasz, że gadają głupoty
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.04.2012 o godz. 19:11.
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.04.2012, 19:17
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Oceniam Cię po Twojej wypowiedzi - rozumiem, że gdyby w tej katastrofie zginęli Twoi bliscy, to w rocznicę wyłączyłbyś się i medytował mimo dwóch lat kłamstw i "nicnierobienia" ze strony rządu? Ludzie mają dosyć tego syfu i to wyrażają.

ps. pozostałość postkomunistyczna? Czy Ty w ogóle wiesz co to postkomuna?

Nie kolego - różnica jest taka, że strona rządowa pieprzy trzy po trzy nie opierając się na badaniach, analizach czy opiniach ekspertów a druga strona swoje tezy popiera badaniami i analizami (zaznaczając jednocześnie, że aby badania były w 100% miarodajne trzeba by mieć wrak... stronie rządowej wrak nie potrzebny - przecież badali go Rosjanie ).

Ale i tak widzę u Ciebie poprawę - o ile sobie przypominam długo broniłeś stanowiska rządu, teraz zauważasz, że gadają głupoty
Nie mieszajmy roznych pojec,to ze sledztwo jest prowadzone nieudolnie to osobna sprawa.Rozumiem ze Ty rocznice smierci swoich bliskich spedzasz inaczej.Wiesz co,to jest poprostu gra polityczna,aby uzyskac na smierci brata.zapomnielismy juz ze 10.04 to tez rocznica Katynia?Tylko Smolensk zostal?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów