|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ależ Wy jesteście prości...
Zadumę rozumiem widzicie w oczach Tuska, Radzia i "bula" Komorowskiego? A taki archi nawet nie czai, że dyskutuje z matołkiem Pysiem, który jest po tych samych pieniądzach co on. ps. Oglądam własnie na tvn24 przygłupa Morozowskiego - sposób prowadzenia wywiadów i jego "ignoranctwo" budzi we mnie obrzydzenie. Twoi idole ze słońcem Peru na czele powstrzymują się od dwóch lat - niczego w sprawie katastrofy nie robią, niczego nie próbują wyjaśnić. To dopiero klasa goście są!
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.04.2012 o godz. 17:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Kim Ty jestes aby mnie oceniac?W rocznice smierci mocih nliskich jestem z nimi na cmentarzu i w myslach.Dzis jest dzień zadumy,nie na wiece polityczne tępa głowo!Puszczam tv,czytam prasę i Smoleńsk,albo mama madzi. czyżby rocznica śmierci papieża była mniej ważna od smoleńska?Dla mnie nie!Jestescie chorzy czujecie wszędzie spisek,ot taka pozostałość postkomunistyczna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ps. pozostałość postkomunistyczna?
Ale i tak widzę u Ciebie poprawę - o ile sobie przypominam długo broniłeś stanowiska rządu, teraz zauważasz, że gadają głupoty ![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.04.2012 o godz. 19:11.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|

|