|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Melikson Genkov Iliev ława a ta ofiara totalna Kirm w pierwszym składzie
![]() To jest kabaret i tyle ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam gdzieś czemu nie grają,skoro dostają pieniądze to mają grać
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
To dostał lud Polaków... Macie przedsmak Wisły anno Domini 2012/2013, z "młodymi zdolnymi Polakami" w składzie i polską myślą szkoleniową. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie dlatego ...po prostu Probierz dal dychnac naszym ofensywnym gwiazdorom przed meczem z Ruchem ...bo jako trener do konca wierzy ze w tym sezonie cokolwiek mu sie uda ....wogole jak Probierz przyszedl to bylem przekonany ze nie po to zeby byc trenerem w nastepnym sezonie , nie po to zeby ratowac skompromitowany sezon w lidze tylko skupic sie i uratowac twarz dochodzac do fianlu ...MP i pierwszy finalista jest juz dawno znany .... wec nawet nie chodzi o wygranie tylko o udzial w finale .....swoja droga to w glowie mi sie nie miesci zeby byla taka sytuacja ze zawodowy pilkarz nie gra co 3 dni i trzeba dmuchac na zimne ...jaka liga i pieniadze - takie gwiazdy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Święte słowa Willow. Niestety, oni tego nie rozumieją. Nie dociera, że drużyna oparta na "młodych zdolnych Polakach", polskiej myśli szkoleniowej i koncepcjach polskich działaczy typu Bednarza i Kapki, nie ma najmniejszych szans na unikanie kompromitacji nie tylko w Europie. I rzeczywistego bankructwa w każdej formie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Jakich Polaków? Piłkarzy z ME a nie Polaków. Jak przyjdą ci mityczni Polacy jak Makuszewski, Pazdan, Brożek itd czy inni to wtedy ocenimy ich grę albo się powyzywasz. Na razie nasze stranierosy serwują nam strajk włoski i olewają grę poza Pareiko. Więc co ma Probierz robić? Daje pograć piłkarzom ME. A wiadomo że to nie ten poziom. I nie ci piłkarze jak Brud będą wiodącymi pozstaciami w przyszłym sezonie ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Co do szczegółu - nie jest to strajk włoski - strajk włoski nam by się przydał bo oznacza on bezkompromisowe przykładanie się do wykonywanych obowiązków. W przypadku piłkarzy nie da się tego chyba wykonać. Opierdalają się chłopaki, słońce zaświeciło, idzie wiosna - w galeriach nowe kolekcje ciuchów ![]() Swoją drogą nie ma dyscyplinarnych posunięć w klubie żadnych? Moskalewicza swego czasu posuwali na prawo i lewo za byle gówno a teraz? Śmiech na sali. Może niech umocnią wały na Wiśle zamiast siłowni? ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Reszty nie skomentuję. Nie chcę mi się. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Wg mnie nie uczciwym jest porównywanie popisów gwiazdorów typu Biton czy Iliev zarabiających krocie do kopaczy z ME, którzy jak wiadomo u nas to tylko zapchajdziury (bo przepisy nakazują mieć grupy juniorski to mamy byle co). Uważam to za chwyt poniżej pasa, wręcz chamsko sofistyczny. I nie dziwie się że nie komentujesz. Bo nie ma czego. BTW Nie odwracaj uwagi od porównania gry stranierosów do strajku włoskiego - bo nawet jak strzeliłem babola to nie ma to nic do rzeczy że stosujesz porównania nie fair. Grubo opłacone gwiazdory - kontra bida z nędzą (nasi byle jacy juniorzy) jako synonim przyszłych polskich kopaczy. Dla mnie żenada. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zespół który przyczynił się do jednej z najbardziej bolących porażek od czasów TF: Sergei Pareiko - Marko Jovanovic, Kew Jaliens, Osman Chavez (62. Dragan Paljic), Junior Diaz - Ivica Iliev, Cezary Wilk, Gervasio Nunez (77. Tomas Jirsak), Łukasz Garguła (46. Cwetan Genkow), Andraz Kirm - David Biton. Trener: Robert Maaskant. Cracovia- Wisła 1:0 Coś jeszcze chcesz dodać? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Partacze 2011. Ciekawe ile byśmy mieli punktów gdyby nie kilka druków i fartów w rundzie jesiennej. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moze dlatego, ze była w Sosnowcu
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 08.04.2012 o godz. 09:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktos nie uważą tamtej porażki za hańbiącą to chyba jest z nim coś nie tak. Dobrze pamietam co się wtedy dziiało i mało kto przechodził koło tej kompromitacji obojętnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez thechris : 08.04.2012 o godz. 11:24.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|