The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2012, 22:42
a nie 5?
i nie TOP tylko XXL TOP

Znów się zaczyna, licytowanie, marudzenie i zniechęcanie.
Zróbcie coś pożytecznego i namawiajcie ludzi od siebie do przyjścia na stadion.Lepiej na tym Wisła wyjdzie. Bo czasemi mam wrażenie jakby ktoś tu kopiował posty z forum Cracovii mające na celu zaniżenie frekwencji na Wiśle.

Na pewno, trzeba to powtórzyć w kazdym poscie tak zeby to zdanie było najbardziej widoczne. Po co się nakręcać wzajemnie, lepiej o samych negatywach napisać.

Skipper - wystarczy ze zachowasz swoje przemyslenia dla siebie. Po co to piszesz i jeszcze bardziej zniechęcasz? a jak już chcesz coś pisać to moze wspomnisz o fajnej atmosferze, wartej przezycia na żywo. O piłkarzach, ktorzy nie są najwazniejsi, a Wisła i dla niej warto przyjśc. By nie było wstydu przez Polską że kibice Wisły którzy posiadają najlepsza druzynę w Polsce od ponad 13 lat mają problem z zapełnieniem 1/4 stadionu. O kibicach Ruchu, którzy zapewne zapełnią sektor i jeśli my nie ruszymy dupska to mogą nas przekrzyczeć na własnym stadionie, i mamy na to pozwolić? tak, bo piłkarzyki zle grają, wynik 0-0 i bilecik 20 zł kosztuje,oj, oj to straszne. piłkarze są od grania, my od kibicowania. Tylko same negatywy.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.04.2012 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.04.2012, 22:51
To nie jest zniechęcanie, tylko stwierdzanie faktów.
Sprzedanych karnetów jest około 11 tysięcy, na ten mecz na pewno każdy z ich posiadaczy nie pójdzie, bo trzeba kupić bilet. Oprócz tego na mecze ligowe sprzedawało się zazwyczaj około 3 tysięcy biletów, czyli powiedzmy dodatkowo tyle było stałych bywalców.
Uwierz, że ludziom się nie chce oglądać takiej gry. Kto ma przyjść to przyjdzie, pewnie jak zwykle najbardziej zapełniony będzie sektor C. Fani piłki nożnej na pewno się na stadionie nie zjawią.
Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.04.2012, 23:15
Otóż to. Jak tu namówić kogoś na wydanie średnio 45 zł (bo z zapełnieniem tych trybun mamy największy problem) na mecz Pucharu Polski, w środku tygodnia, z Ruchem (czyli rywalem nie zapewniającym ekstra porcji ludzi), w dodatku w trakcie sezonu z rekordową ilością wyników takich jak 0-0, 0-1 czy 1-0. W lidze mamy poniżej 1 (!!!!) strzelonej bramki na mecz obecnie. No jak
Ostatnio edytowane przez Skipper : 01.04.2012 o godz. 23:18.
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.04.2012, 07:53
Akcja promocyjna powinna nosić tytuł: "W poszukiwaniu pierwszej wiosennej bramki w TWIERDZY przy R22".
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.04.2012, 08:12
Za taką manianę jaką odwalają piłkarze powinni przynajmniej dać bonus karnetowcom ( czyt. frajerom którzy skusili się dać wcześniej dużą kasę klubowi ) i włączyć ten mecz do karnetu. Przynajmniej jakoś podziękować tym karnetowcom. Ale cóż, klub leży i kwiczy finansowo to szuka teraz wszędzie kasy.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.04.2012, 09:33
aNouc napisał(a):Wyświetl post
a nie 5?
i nie TOP tylko XXL TOP

Znów się zaczyna, licytowanie, marudzenie i zniechęcanie.
Zróbcie coś pożytecznego i namawiajcie ludzi od siebie do przyjścia na stadion.Lepiej na tym Wisła wyjdzie. Bo czasemi mam wrażenie jakby ktoś tu kopiował posty z forum Cracovii mające na celu zaniżenie frekwencji na Wiśle.
Nie zapomnij pinformowac znajomych zeby przyszli pare godzin wczesniej wyrobic sobie glupi kawalek plastiku, za ktory musza zaplacic dodatkowe 10 zl.
Ja po scysji z plebsem na mecz z Legia juz na pewno nikogo nie namawiam na mecz, tylko by mi glupio bylo - szkoda nerwow, szkoda czasu i na koncu szkoda kasy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.04.2012, 10:45
co jak co ale ich poj*****ło z tymi cenami na PP z ruchem 25 zł w wolnej sprzedaży nie znając wyniku 1 meczu !!!
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 02.04.2012, 11:03
hm ... 5 tysięcy maksymalnie
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.04.2012, 19:51
http://......../skwk/2-wydarzenia/14...je-bilety.html

I tu się zgadzam 10 15 20 25i najdroższy 35 zł nie mogą ceny biletów rosnąć o 5 zł tylko o 10 zł i wtedy najdroższy kosztuje 65 zł .. a na ligę jeszcze TOP - 10 zł a dlaczego nie 2zł a droższe bilety np.5 zł .
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 02.04.2012, 19:56
Kpina... w 2008 (stary stadion na 20 tys. Wisła już MP była + lepszą piłkę grała) to na 1/2 fianłu PP z Groclinem (nie mylić z Polonią) też po 15 zł. były, bez żadnych karntów (z tego co pamiętam), kart kibica...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.04.2012, 20:36
To nie przyjdźcie na ten mecz. Nie pisze ironicznie tylko na serio. Może klub pójdzie po rozum...
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 03.04.2012, 06:29
zniżka dla posiadaczy karnetów, to jest żart .... 5 zł ? dali by sobie spokój

cenny są porównywalne, jak na mecze LE ! a nawet jest drożej niż na Twente
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
eto22
Member

Od: 08.2010

Stary 03.04.2012, 07:30
Przecież i tak przyjdą ci co zawsze. Nie oszukujmy się były w miarę przystępne ceny na Twente i Fulham, a i tak było kilkanaście tysięcy, mimo że rywale przecież całkiem atrakcyjni. Nawet jeśli bilety byłyby dwa razy tańsze frekwencja nie była dużo większa nie oszukujmy się. Poza tym nie przemawia do mnie za bardzo argument o pozyskaniu nowych widzów, z tego względu, że gramy obecnie taką padake, że naprawdę ciężko się to ogląda, i jeśli ktoś nie jest zajarany Wisłą to raczej nie przyjdzie, żeby sobie obejrzeć ciekawy mecz. Ja tam bilet kupię i kupiłbym nawet gdyby był droższy jak pewnie większość osób, która chodzi regularnie na lige.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 03.04.2012, 08:37
Przynajmniej zobaczymy ilu jest tych prawdziwych kibiców, nawet wśród pikników bo nie wątpię, że oni przyjdą. Chociaż do nich bardziej by pasowało słowo fanatyczny piknik
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 03.04.2012, 09:11
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
To nie przyjdźcie na ten mecz. Nie pisze ironicznie tylko na serio. Może klub pójdzie po rozum...
KUPOWAĆ BILETY NA NAJTAŃSZE SEKTORY, niech się nauczą, że chytry dwa razy traci
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.04.2012, 09:14
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
KUPOWAĆ BILETY NA NAJTAŃSZE SEKTORY, niech się nauczą, że chytry dwa razy traci
Tak mamy zamiar zrobić w kilka osób, przenosimy się z E na B - 40 PLN za moje zwykłe karnetowe miejsce to kpina. Na bocznych sektorach będa totalne pustki.
rrr
Odpowiedz cytując
rzep
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 03.04.2012, 19:26
no k#%$ przyjdzie może 1000 ludzi na ten mecz
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.04.2012, 19:32
Najlepiej, jakby nikt nie przyszedł. Doping można prowadzić sprzed stadionu, przynajmniej nie trzeba będzie oglądać tej bandy frajerów bez ambicji. Myślę, że frekwencja poniżej 10tys. pewna.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
rzep
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 03.04.2012, 19:47
jak ostatnio co mecz był w karnecie z atrakcyjniejszym rywalem to bilety zakupiło pewnie z 3 tysiące osob. a nie sądze zeby przynajmniej połowa z karnetowiczów kupiła bilet na mecz rewanżowy ... (karnetów pewnie koło 10 k zeszło ...)
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.04.2012, 20:36
Kibice powinni olać rewanż z Ruchem i w ogóle nie przychodzić na ten mecz.

PIŁKARZYKI PAJACYKI KOMPROMITUJĄ WISŁĘ swoją grą a ja mam im jeszcze za to płacić ?

Chyba tylko dlatego żeby Jaliens z Bounozą mogli wydać kolejne tysiące na zakupach w Bonarce
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.04.2012 o godz. 20:44.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.04.2012, 20:53
po takim wyniku, a zwłaszcza grze i zaangażowaniu to ludzie na pewno będa walić drzwiami i oknami byleby zobaczyć Wisłę w "akcj"....po raz kolejny kretyńskie zachowanie klubu odnośnie sposobu i czasu dystrybucji biletów (o cenach nie wspomnę, bo na teraz są absurdalne). Ale co tam, lepiej promujmy sektory vip i skyboksy, a za mecz w 1/2 PP po tak wspaniałej grze ustalmy ceny za bilety (normalne) A - od 45 do 60 zł, E - od 40 do 55, ważne że na dolne sektory na D/B (o zajebistej widoczności btw.) są od 10 zł...
Ostatnio edytowane przez Krav : 03.04.2012 o godz. 20:56.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.04.2012, 21:21
wy zamiast .......ić o wynikach marketingach i biletach, to lepiej zabierzcie się za kupowanie biletu, bo we wtorek kolejny "mecz sezonu"... Ważny w kontekście nastęopnego sezonu, więc trzeba zrobić wszystko, żeby nie mieć nic na sumieniu i powiedzieć: "My jako kibice zrobiliśmy wszystko co się dało, co w naszej mocy, żeby miejsce tego klubu było w elicie"
Ta porażka ma mobilizować i jedziemy, bo szansa jest!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.04.2012, 21:29
....a, no to nie przychodźcie, nikt wam nie każe, no ja .......ę....

Wisla to nie piłkarze, tylko MY, na trybunach. Ja idę na mecz realizować swoją pasję, jaką jest WISŁA, spotkać się z kumplami na sektorze i pokazać znaczenie słowa WIERNOŚĆ, którym się tak wielu z was szczyci, a później przyjdą gorsze dni i "bilet za drogi". 20 pln to dużo ? 10 ?

Na ŁKSie i Ruchu okaże się ile mamy prawdziwych kibiców, którzy są z Wisłą niezależenie czy idzie czy nie.

I znając życie, atmosfera będzie najlepsza w sezonie. Po burzy słońce... !!!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 03.04.2012, 21:44
ale spokojnie, ja przyjdę z podobnych powodów co Ty, gro osób na pewno też (dzięki Bogu), ale mnie chodzi o osoby które można by zarazić chodzeniem na Wisłę, by przyszły pierwszy/kolejny raz. Ile by stracił klub dyktując niskie ceny (na prawdę minimalne rzędów 5-20 zł), pamiętajcie że kupując bilet/karnet wspieracie klub. A mój wcześniejszy post odnosił się do polityki klubu, której na prawdę nie rozumiem, bo sami strzelają sobie w stopę.

A atmosfera ? Pewnie będzie dobra, zawsze na "takich" meczach jest dobra (by nie szukać długo, mecz w poprzedniej edycji PP z Widzewem albo TSP), bo wszyscy wiedzą po co są na R22. Staram sie zrozumieć włodarzy naszej Wisły, i ni chuja nie mogę.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.04.2012, 21:47
To co napisał Krav. Wiadomo jak Ruch? Pewnie zmobilizują się na ten wyjazd pomimo, ze w srodku tygodnia. Oby, przynajmniej byłoby ciekawie na trybunach.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.04.2012, 21:50
fialo- o mecz z ŁKSem się nie martw jest wliczony w karnet, do tego to chyba jedyny przeciwnik w tej rundzie z którym MOŻEMY wygrać na własnym stadionie (do czego to doszło)

Teraz ludzie przychodzą tylko dla atmosfery na trybunach bo piłkarzy nie da się już oglądać ...

Byłem na wszystkich meczach w tej rundzie, ale odpuszczam ten jeden mecz z Ruchem i mówię NIE dla patałachów w Wiśle !

Może w klubie zobaczą, że kasa z biletów nie będzie się zgadzać i się przebudzą bo inaczej się do nich nie dotrze.
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.04.2012 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 03.04.2012, 22:23
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Kibice powinni olać rewanż z Ruchem i w ogóle nie przychodzić na ten mecz.

PIŁKARZYKI PAJACYKI KOMPROMITUJĄ WISŁĘ swoją grą a ja mam im jeszcze za to płacić ?

Chyba tylko dlatego żeby Jaliens z Bounozą mogli wydać kolejne tysiące na zakupach w Bonarce
.......isz tak, że nie da się tego czytać.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale Jaliens z Bunozą, i tak dostaną swoją kasę...

Może to dla Ciebie szok, ale nie płacąc za bilet uderzasz w Wisłę, nie w piłkarzy.

Skoro piłkarze kompromitują Wisłą, to my również, jako kibice mamy Ją kompromitować i zaprezentować słabą frekwencję? Chcesz, żeby mówili o nas jako kibicach sukcesu? A może to Ty jesteś takim kibicem i Ci to koło dupy lata?

Jak nie chcesz, to nie przychodź. Wystawiasz laurkę samemu sobie.

Teraz jest czas próby nie tylko dla zarządu, piłkarzy, właściciela, ale również dla Nas - Kibiców. Krytykujemy wszystko w koło, ale spójrzmy na siebie. Zróbmy wszystko, co w naszej mocy, aby wydobyć klub z kryzysu. A nie wiem czy niektórzy zdają sobie sprawę, że za naszego życia, jeszcze nie jeden taki kryzys przyjdzie. Oby nie było gorszych rzeczy, niż brak pucharów.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 04.04.2012, 07:35
fialo napisał(a):Wyświetl post
....a, no to nie przychodźcie, nikt wam nie każe, no ja .......ę....

Wisla to nie piłkarze, tylko MY, na trybunach. Ja idę na mecz realizować swoją pasję, jaką jest WISŁA, spotkać się z kumplami na sektorze i pokazać znaczenie słowa WIERNOŚĆ, którym się tak wielu z was szczyci, a później przyjdą gorsze dni i "bilet za drogi". 20 pln to dużo ? 10 ?

Na ŁKSie i Ruchu okaże się ile mamy prawdziwych kibiców, którzy są z Wisłą niezależenie czy idzie czy nie.

I znając życie, atmosfera będzie najlepsza w sezonie. Po burzy słońce... !!!
Dobrze czytać Twoje posty, pokazujesz jak powinien zachować sie PRAWDZIWY kibic Wisły Kraków.

Ja uważam, ze powinnismy kupować te najtańsze bilety, ale powinnismy być na stadionie w jak największej liczbie.
Nie musimy ogladac patalacha jednego czy drugiego... więc te sektory na parterach naroznikow tez są ok.

Wisla to my. A naszym obecnym decydentom powinnismy pokazać, ze takie ceny na E,A i H to przesada i ZOSTAWIĆ TE TRYBUNY PUSTE. Nawet na naroznikach, moich karnetowych miejscach to tez ciut za wysoko.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 04.04.2012, 08:00
Pójdę na d11
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 04.04.2012, 08:06
Jak myślice koledzy i koleżanki kupię bilety na Ruch i ŁKS przed samym meczem?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów