|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Kolejny raz powtarzam bo się zaczyna robić propaganda na tym forum. Czy mam szukać jakie było pierd....olenie o Moskalu Czemu nagle teraz piłkarze są źli tylko Probierz zaje....bisty? Nic się nie zmieniło. W mojej opinii sposób pozbycia się Kazka to jedno z większych chamstw jakie się na Wiśle pojawiły. A teraz jeszcze przysypujemy go ziemią pisząc że piłkarze są do dupy. Trzeba było tak pisać jak przegrał mecz a nie jak go wywalili z klubu jak najemnika. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Moskalowi zrobiono by największą przysługę, gdyby Go w ogóle nie zatrudniano na stanowisku I trenera... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Potem, począwszy od jego zwolnienia do dzisiaj to jedna wielka farsa. Nie chodzi mi o wybielanie jego umiejętności trenerskich - chociaż porównując do Probierza to niebo a ziemia - teraz cud że w ogóle wiedzą że mają kopać takie coś okrągłe co się toczy po trawie. Jak go wyrzucono i przyszedł Probierz to wielu tutaj na forum piało z zachwytu że będzie super, że mamy skład na mistrza itp - o to mi chodzi - o zwykłą hipokryzję co poniektórych. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
od zmiany łyżeczki herbata nie będzie bardziej słodka. Kolesie kasują co miesiąc i wszystko się zgadza. Rozumiem, że Shark-motywacja przez L i KSC będzie ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
A to pierwszy Moskal który został tak potraktowany? Taki styl zarządzania mamy w Wiśle tzn taki jest właściciel. BTW Ja w ogóle nie dawałbym szans Moskalowi więc nie musiałbym go zwalniać tak żenująco. Osobną kwestią jest czy Probierz sobie poradzi. To dwa różne problemy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Podchodzisz strasznie emocjonalnie do kwestii Kazika. Prawda jest taka że Moskal jest ofiarą sytuacji w klubie a nie chamstwa z czyjejś strony. BDW. Kazik, realnie oceniając wartość drużyny, mógł powiedzieć w odpowiednim momencie pass - jestem asystent szukajcie trenera. Nie zrobił nie ma go. Jest Probierz. Trzy mecze najważniejsze w tym sezonie przed nami - PP. Probierz musi to jakoś poskładać do kupy. Jak mu się uda to na klęczkach do Częstochowy - innej opcji nie widzę. Edit: @Gucio25, nie. Obydwoje podobnie z tym że z Probierzem większe szanse mamy na cud.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 25.03.2012 o godz. 20:29.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|