The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2012, 19:49
Lukas10 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, Probierz niedawno zacząl pracować w Wiśle. Póki co zbiera owoce po swoich poprzednikach. Dajcie mu czas. Takie cos nie przychodzi odrazu . Wiekszy problem widze tu w zawodnikach niz w trenerze. Z kiepskiej mąki nie bedzie dobrego chleba. !

Kolejny raz powtarzam bo się zaczyna robić propaganda na tym forum.

Czy mam szukać jakie było pierd....olenie o Moskalu Że ma super piłkarzy tylko nie ma doświadczenia trenerskiego i inne tego typu pierdoły?

Czemu nagle teraz piłkarze są źli tylko Probierz zaje....bisty?
Nic się nie zmieniło.

W mojej opinii sposób pozbycia się Kazka to jedno z większych chamstw jakie się na Wiśle pojawiły. A teraz jeszcze przysypujemy go ziemią pisząc że piłkarze są do dupy.

Trzeba było tak pisać jak przegrał mecz a nie jak go wywalili z klubu jak najemnika.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 25.03.2012, 19:58
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Czy mam szukać jakie było pierd....olenie o Moskalu Że ma super piłkarzy tylko nie ma doświadczenia trenerskiego i inne tego typu pierdoły?

Nic się nie zmieniło.

W mojej opinii sposób pozbycia się Kazka to jedno z większych chamstw jakie się na Wiśle pojawiły. A teraz jeszcze przysypujemy go ziemią pisząc że piłkarze są do dupy.

Trzeba było tak pisać jak przegrał mecz a nie jak go wywalili z klubu jak najemnika.
Daj spokój Kocur. Nie mieszaj formy, w jakiej pozbyto się Moskala, z jego umiejętnościami trenerskimi.
Moskalowi zrobiono by największą przysługę, gdyby Go w ogóle nie zatrudniano na stanowisku I trenera...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.03.2012, 20:33
willow napisał(a):Wyświetl post
Daj spokój Kocur. Nie mieszaj formy, w jakiej pozbyto się Moskala, z jego umiejętnościami trenerskimi.
Moskalowi zrobiono by największą przysługę, gdyby Go w ogóle nie zatrudniano na stanowisku I trenera...
Nie byłem zwolennikiem zwolnienia Holendra - ale jak już do tego doszło to bardzo się ucieszyłem że wybrano Moskala - bo grono kandydatów było tragiczne.

Potem, począwszy od jego zwolnienia do dzisiaj to jedna wielka farsa.

Nie chodzi mi o wybielanie jego umiejętności trenerskich - chociaż porównując do Probierza to niebo a ziemia - teraz cud że w ogóle wiedzą że mają kopać takie coś okrągłe co się toczy po trawie.

Jak go wyrzucono i przyszedł Probierz to wielu tutaj na forum piało z zachwytu że będzie super, że mamy skład na mistrza itp - o to mi chodzi - o zwykłą hipokryzję co poniektórych.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.03.2012, 07:19
Nie byłem zwolennikiem zwolnienia Holendra - ale jak już do tego doszło to bardzo się ucieszyłem że wybrano Moskala - bo grono kandydatów było tragiczne.

Potem, począwszy od jego zwolnienia do dzisiaj to jedna wielka farsa.

Nie chodzi mi o wybielanie jego umiejętności trenerskich - chociaż porównując do Probierza to niebo a ziemia - teraz cud że w ogóle wiedzą że mają kopać takie coś okrągłe co się toczy po trawie.

Jak go wyrzucono i przyszedł Probierz to wielu tutaj na forum piało z zachwytu że będzie super, że mamy skład na mistrza itp - o to mi chodzi - o zwykłą hipokryzję co poniektórych.
Otóż to.
od zmiany łyżeczki herbata nie będzie bardziej słodka.
Kolesie kasują co miesiąc i wszystko się zgadza.
Rozumiem, że Shark-motywacja przez L i KSC będzie?
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.03.2012, 20:01

Nic się nie zmieniło.

Ale chyba nie sugerujesz że Probierz maczał w tym palce?

A to pierwszy Moskal który został tak potraktowany? Taki styl zarządzania mamy w Wiśle tzn taki jest właściciel.

BTW
Ja w ogóle nie dawałbym szans Moskalowi więc nie musiałbym go zwalniać tak żenująco. Osobną kwestią jest czy Probierz sobie poradzi. To dwa różne problemy.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.03.2012, 20:24

Nic się nie zmieniło.

Niee no, ale tez bez propagandy w drugą stronę - to ze piłkarze są do d.. nie znaczy ze Kazek był fantastyczny. Na stan obecny nakładają się zaniedbania ostatnich lat oraz ogólny bałagan jeśli chodzi o mnóstwo rzeczy: stadion (gra w Sosnowcu) 'Lewadie' (ukłony do Maćka), długi (zamrożenie kasy przez UEFA) czy politykę kadrową (w zasadzie od momentu sprzedaży Marcelo nie mamy ani jednego sensownego mocnego zakupu).

Podchodzisz strasznie emocjonalnie do kwestii Kazika. Prawda jest taka że Moskal jest ofiarą sytuacji w klubie a nie chamstwa z czyjejś strony. BDW. Kazik, realnie oceniając wartość drużyny, mógł powiedzieć w odpowiednim momencie pass - jestem asystent szukajcie trenera. Nie zrobił nie ma go. Jest Probierz.

Trzy mecze najważniejsze w tym sezonie przed nami - PP. Probierz musi to jakoś poskładać do kupy. Jak mu się uda to na klęczkach do Częstochowy - innej opcji nie widzę.

Edit:
@Gucio25, nie. Obydwoje podobnie z tym że z Probierzem większe szanse mamy na cud.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 25.03.2012 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów