The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2012, 22:46
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego, ale ja tam Nuneza to bym zostawił. Ma swoje wady, głównie głupie zachowania bez piłki, częste symulki i ostre faule, ale mi sie on nawet podoba w trakcie gry. Wiadomo, zdarzaja sie niepotrzebne kiwki, ale on w zdecydowanej wiekszosci sytuacji wie co chce zrobic, i to robi. Ma dobre podania, lekkość w operowaniu piłką, potrafi sie zastawic i kiwnąć. Nikt nie jest idealny, ale on nie jest aż taki zły, jak tu sporo osob na forum o nim pisze. Nam naprawde brakuje zawodnikow, ktorzy wiedzą co robic na boisku, a on wydaje sie wiedziec bardzo dobrze.
Kolejny Jirsak tym razem za 1 mln euro?

Już prędzej bym Diaza zostawił gdyby nie chcieli za niego więcej niż 400 tysięcy euro.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.03.2012, 23:05
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny Jirsak tym razem za 1 mln euro?

Już prędzej bym Diaza zostawił gdyby nie chcieli za niego więcej niż 400 tysięcy euro.
Dziecko weź już zaprzestań pisania tych swoich wypocin. W jednym temacie Jirsak be w drugim Jirsak super.

Co do Nuneza to trzeba brać poprawkę na dwie rzeczy:
- to jego pierwszy sezon w Europie
- to jego pierwszy sezon gdzie gra w środku pomocu

Mam nadzieje że uda się coś ponegocjować z ceną tak jak z Chavezem i że suma jest w dolarach, a nie w euro.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2012, 23:10
Baala napisał(a):Wyświetl post
Dziecko weź już zaprzestań pisania tych swoich wypocin. W jednym temacie Jirsak be w drugim Jirsak super.

Co do Nuneza to trzeba brać poprawkę na dwie rzeczy:
- to jego pierwszy sezon w Europie
- to jego pierwszy sezon gdzie gra w środku pomocu

Mam nadzieje że uda się coś ponegocjować z ceną tak jak z Chavezem i że suma jest w dolarach, a nie w euro.
Nie nazywaj mnie dzieckiem bo mam inne zdanie niż Ty - to jest dopiero dziecinne. Jirsak nie jest dla mnie "ani be, ani super". Jest dla mnie jedną wielką zagadką, jego osiągnięcia jednak nie były warte 700 tysięcy za transfer. Nas nie stać na takie ryzyko - nie ta liga. Co nie oznacza, że nie miał potencjału na bycie znacznie lepszym piłkarzem.

I co, że jego pierwszy sezon w Europie? My nie mówimy o piłkarzu 18-letnim, ale o 24-letnim zawodniku, który miał pokazać lepszą jakość niż piłkarze urodzeni w naszym kraju. Wychodząc z takiego założenia, że to jego pierwszy sezon to powinniśmy dać szansę i Beto i Riosowi i kilku innym. Nie jest wart miliona euro.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.03.2012, 23:29
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Nie nazywaj mnie dzieckiem bo mam inne zdanie niż Ty - to jest dopiero dziecinne. Jirsak nie jest dla mnie "ani be, ani super". Jest dla mnie jedną wielką zagadką, jego osiągnięcia jednak nie były warte 700 tysięcy za transfer. Nas nie stać na takie ryzyko - nie ta liga. Co nie oznacza, że nie miał potencjału na bycie znacznie lepszym piłkarzem.

I co, że jego pierwszy sezon w Europie? My nie mówimy o piłkarzu 18-letnim, ale o 24-letnim zawodniku, który miał pokazać lepszą jakość niż piłkarze urodzeni w naszym kraju. Wychodząc z takiego założenia, że to jego pierwszy sezon to powinniśmy dać szansę i Beto i Riosowi i kilku innym. Nie jest wart miliona euro.
Świetnie napisane, w pełni popieram.Sam byłem bardzo optymistycznie nastawiony oglądając filmy na YT z tym piłkarzem, ale po raz kolejny dałem się nabrać sprytnie powycinanym fragmentom z prawdopodobnie całej karity tego piłkarza.
Nie jest to zawodnik z grona "robiących różnicę" bardziej taki zapchajdziura których to mamy aż nadto. I bynajmniej nie twierdzę tego po ostatnich jego "popisach" w pucharach, gdzie prawdopodobnie sam swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem przyczynił się do odpadnięcia Wisły, lecz na podstawie jego całej "przygody" w Wiśle.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów