The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2012, 21:20
Cytat:
dlaczego ma tyle występów w reprezentacji, pomimo tego, że ma bardzo mocnych konkurentów - dużo ważnych odbiorów, miło się patrzyło jak zapieprza.
Już wcześniej pisałem że Kirm w Słowenii to nie jest od grania tylko od zapi, a całą grę robią za niego trochę lepsi koledzy. Dlatego jest tam wystawiany w pierwszej 11.

Bardzo dobra decyzja Probierza
o wpuszczeniu 3 wysokiego stopera na ostatnie minuty. Mając na uwadze to, że sędzia Borski w ostatnich minutach trzymał już gwizdek w ustach dyktują rzuty wolne dla Lecha trzeba przyznać, że zdało to egzamin.

Nunez OK może drażnił swoją grą ale jest daleki od tego aby go krytykować za ten mecz bo jakby sprawdzic przebiegnięty dystans to pewnie byłby najlepszy. Nie wiem czy on jest wstanie dojrzeć do tego aby unikną takich zagrań, w których skasował np dzisiaj Krivca, jeśli trenerzy dojdą do wniosku, że on w najbliższej przyszłości jednak zmądrzeje to jestem za tym aby go wykupić.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 13.03.2012 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2012, 21:52
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Już wcześniej pisałem że Kirm w Słowenii to nie jest od grania tylko od zapi, a całą grę robią za niego trochę lepsi koledzy. Dlatego jest tam wystawiany w pierwszej 11.
Zdaję sobie z tego sprawę, i w poprzednim sezonie tak właśnie grał w Wiśle - zapieprzał w obronie, w ataku, ciągnął piłkę po skrzydle. W tym sezonie jeszcze tego nie widzieliśmy za dużo. Sądzę, że dużo mu dała bramka w meczu przeciwko Szkocji, i teraz powoli będzie wracał ten Kiro z wiosny zeszłego roku.

brylant17 napisał(a):Wyświetl post
To Wisła źle nie grała i te pasiaste koszulki leszka Kiedy gramy rewanż? 23? czy 22?
Szczerze? Podobały mi się. W końcu jakieś niebieskie, a nie pedalskie błękity

kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
W przypadku, gdy PP zdobędzie MP to w pucharach gra finalista PP?
Nie tylko MP, ale ktokolwiek, kto ligę skończy na podium (czyt. w pucharach)

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ten Puchar to jest być albo nie być dla klubu bo chyba trzeba być po 2 litrach wódki żeby sądzić że się załapiemy na pudło w tym sezonie

Wynik cieszy - jak zawsze. Wygląda na to że Amica walczy w lidze a puchar Wiśle odpuściła ... zresztą cholera wie.
Na pudło nie, ale 4 miejsce jest w zasięgu, a jest bardzo duża szansa, że w półfinale PP będą 3 drużyny z podium plus Wisła.

Amica nie wyglądała jakby odpuściła. Zagrali najmocniejszym składem, nie odpuszczali piłek... Na pewno nie odpuścił odpuścił sobie koleś, który bierze łapówki za to, że ciągle ta sama chujova firma kładzie murawę
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 13.03.2012 o godz. 21:55.
.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów