The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2012, 12:54
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
EDIT: powyższy post Elefanta pokazuje Twoją obłudę.

Czasem trzeba nazywać rzeczy po imieniu, a nie bawić się poprawność polityczną. Jeśli tego nie rozumiesz to nadajesz się do redakcji Gazety Wybiórczej, Interii, TVN`u, czy innego badziewia.
Jeśli rozmawiasz o sprawach kibicowskich, to niestety ale "wersalu" nie spodizewaj się zawsze i wszędzie.
Zresztą ja nie widzę w tym nic złego, to było dosadne podkreślenie, że wolność osobista w Polsce JEST.

Twoje inwektywy względem SKWK również nie są oznaką kultury osobistej, jeśli do nich coś masz, TO IDŹ na zebranie i powiedz to. Wtedy to będzie kulturalne, a nie oczerniaj anonimowo na internecie jako "allon".

Do Lukasza - tak, zostawmy nasze dyskusje bo jeden drugiego nie przekona. Ale ja i tak uważam, że to co zrobiło SKWK, było słusznym zaalarmowaniem wielu kibiców, którzy na co dzień nie śledzą sytuacji w Klubie, że sprawy idą w złym kierunku.

Informować kibiców i atakować, jeśli zarząd źle postępuje. Nic więcej, jeśli ktoś źle coś robi (a razem doszliśmy do wniosku, że Basałaj i zarząd, ludzie w S.S.A. źle pracują - podałem już kilka powodów, które ich wszystkich dyskwalifikują od razu) to nie należy ich głaskać i nic nie robić, ani nawet nie można tego przemilczeć.

I nie ma co straszyć Kapką, bo to nie argument mówić:
Niech zostanie nieudolny prezes, bo może przyjść ktoś inny jeszcze gorszy
- bo jeśli tak postawimy sprawę, to wszyscy przestańmy się łudzić, że z Wisły S.S.A. (Cupiałowej) cokolwiek w przyszłości będzie. Bo wtedy będzie to oznaczało, że Cupiał musi odejść.

Ale koniec, nie ma sensu dłużej dyskutować.
Z informowaniem się zgodzę a z atakowaniem już nie. Taka moja natura. Każdy powinien się zająć tym do czego został stworzony - czyli SKWK do organizacji dopingu i propagowania kultury i Wiślackości wśród kibiców a Cupiał rozliczaniem swoich pracowników. To tak ostatnim zdaniem co do ról jakie kto ma.

A co do argumentu: 'nie ma co straszyć Kapką'. Straszę raczej kolejnym bezkrólewiem gdzie byle błazen i populista (względem kogokolwiek) będzie rządził a inne kluby będą konsekwentnie wyrabiać nad nami przewagę. Dopóki nie będzie na horyzoncie sensownego następcy to Cupiał nie zwolni Basałaja. Wypada się z tym pogodzić. Tego zdaje się SKWK nie widzieć.

Uważasz iż powodem zwolnienia Prezesa będą jego złe stosunki z SKWK? Śmiem wątpić. Wbrew pozorom zaostrzenie konfliktu odbija się się pozytywnie na zarządzie ponieważ 'walczy z kibolami' co jest modne. Jak to powiadają - 'psy szczekają a karawana jedzie dalej'.

@KOMINEK O.K. skonczyłem,
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów